La multi ani! Fulguleti de nov-dec 2006 (224)
Raspunsuri - Pagina 5
lorex spune:
Salut! Sunt sora Laviniei.
Am intrat sa va spun ca Mihaitza s-a trezit, ii era foame
si ar trebui sa stea culcat dar nu prea ii convine.
Inca nu au reusit sa vorbeasca cu medicul care i-a efectuat interventia pentru a sti ce s-a rezolvat.
Oricum, mititelul nu a avut voie sa pape nimic pana la 1 (cand a intrat in sala d eoperatie) si ii spunea Laviniei "mami mi-e foame, hai sa cautam bucataria peste tot"
E un scump!
Lavinia era bine din ce-am putut simti in vocea ei.
Va pup si va marturisesc ca sunt profund impresionata de solidaritatea si altruismul vostru!
25+
www.flickr.com/photos/44547000@N05/?saved=1" target="_blank">lorex, mamica in devenire
chinico spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorex Salut! Sunt sora Laviniei. Am intrat sa va spun ca Mihaitza s-a trezit, ii era foame si ar trebui sa stea culcat dar nu prea ii convine. Inca nu au reusit sa vorbeasca cu medicul care i-a efectuat interventia pentru a sti ce s-a rezolvat. Oricum, mititelul nu a avut voie sa pape nimic pana la 1 (cand a intrat in sala d eoperatie) si ii spunea Laviniei "mami mi-e foame, hai sa cautam bucataria peste tot" E un scump! Lavinia era bine din ce-am putut simti in vocea ei. Va pup si va marturisesc ca sunt profund impresionata de solidaritatea si altruismul vostru! 25+ www.flickr.com/photos/44547000@N05/?saved=1" target="_blank">lorex, mamica in devenire |
no doamne ajuta! multumim pentru vesti!!
roxanica2006 spune:
Oooooooooo, ce bine, hai sa cautam bucataria peste tot, ce dragutz iubitul Mihaita !! No, ma duc la culcare linistita, la culcare vorba vine, la petrecerea nocturna ...
Roxana, mamica lui David (20 noiembrie 2006 ) si a Mariei ( 2 octombrie 2009)
David al meu
lizzy spune:
no asaaa multumim matusa lui mihaita!
ne bucuram ca totul este ok deocamdata, cu siguranta operatia a decurs perfect, nu se poate altfel!
====================================================================
noi suntem o tzar mai bine adica marc nu a mai intrat in criza de-aia de gafaiala sufocare sau wheezing. i-am facut un puf de ventolin aseara si in rest... sirop plantusin si homeopate.
eu si ianis suntem tot pe antibiotice, macar azitromicina m-a pus pe picioare in 24h, aseara am fost la dr si mi-a schimbat zinatul. ma simt ca asta ametit, dar ce sa fac, acu nu mai pot da inapoi. ma bucur nespus ca marc pare sa reziste si fara antibiotic.
de azi, marc ii spune ianis, ceea ce pana ieri era doar "iani".
cuvintele: atat, acum, canta (actiunea de a canta) - sunt alte cuvinte pe care le imita dupa noi, zilele astea. si lapte!! de vreo 3 sapt spune "lapte" curat. direct "lapte", nu stalcit nicicum. cred ca 90% dintre cuvinte le zice direct corect si complet pt ca intai a invatat sunetele independent, apoi cate 2, apoi cate 3 sau 4 si tot asa.
ex. litera "b"
b - si explicat cum se tine limba, buzele, dintii, cum se sufla aerul
ba; be; bi; bo; bu
a-b; e-b; i-b; o-b; u-b
a-ba; e-be; i-bi; o-bo; u-bu
aba; ebe; ibi obo ubu
s.a.m.d.
ps: tre sa-mi copiez undeva mesajele astea explicative
Laura13 spune:
multumim de vesti
dragul de el ... ii era foame. eu, personal, il iau ca pe un semn f bun.
poate maine afla si vesti de la doctor, desi sunt sigura ca sunt f bune, nu are cum sa fie altfel.
ma duc si eu spre pat, de cand fac tratamentul la spate sunt distrusa... ma doare si ce nu stiam ca am ... cica e normal si asa va durea pe perioada procedurilor.
pup, n buna
ps: lizzy cand dani a fost bolnav ne-a dat 2-3 pufuri de ventolin/zi. de ce te bucuri ca ai scapat fara? are efecte adverse? sau ce? ca eu nici prospect nu am citit atunci.
pup
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
asiza spune:
Lorex, multumim mult pentru vesti! Ce usurare...Ma duc si eu la culcare! Noapte buna, mamici! P.S. imi da si mie cineva pe privat sau un msj pe tel cu nr Laviniei? Pleaseeeee
Donia spune:
Bravo Mihaita! Cred ca deja e gata s-o ia la sanatoasa
Matusica, multumim de vesti, daca mai vorbesti cu Lavinia spune-i, te rog, ca o pup si pe ea, si pe Mihaita!
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
iulia-stefy spune:
Am intrat sa vad cum e Mihaita si ma bucur din suflet ca e ok. Lorex, multumim.
Diana, ma bucur ca sunteti mai bine. Un dulce lui Marc pentru progrese. Iar tie un mare buchet de flori pentru increderea pe care i-o acorzi si pentru faptul ca nici un moment nu ti-ai pierdut speranta. Mi-ar place sa pot fi ca tine.
Stefy aseara si-a scrantit un piciorus.... Calca pe el.... dar mai cu grija... L-am masat.... Entorsa nu e.... Speram sa treaca repejor....
iulia-stefy spune:
La multi ani, David! Roxanica, sa-ti traiasca cavalerul si sa fiti cu totii fericiti pana la adanci batraneti.