La multi ani! Fulguleti de nov-dec 2006 (224)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

La multi ani, Stephanie!
La multi ani, Isabel!
La multi ani, Ana Maria!
La multi ani, Alin!

Eu astept sa se faca ora 9 sa mergem la spital....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Am ratat multi sarbatoriti. Deci, cu scuzele de rigoare pentru intarziere:
mamica minunata de 2 copii minunati m_monique
Tudor
Oana
Ada
Kaan
Georgia
Stephanie, Isabel
Alin
mamaruta mica de Marani

Mergi la inceput

Lacramioara, sanatate multa piticutei!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

dragelor de bucuresti, am nevoie de o favoare.

are cineva drum in ikea, zilele astea? am nevoie de un set de sine cu trenulet pt marc, pt ziua lui. cine ma poate ajuta, rog pm sau mess

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

La multi ani, Georgia!

La multi ani, Stephanie!

La multi ani, Isabel!

La multi ani, Ana Maria!

La multi ani, Alin!

Mergi la inceput

danutz, multumesc. Chiar are nevoie... Acum e "lata"... Ea care alerga, se juca, acum sta intinsa in pat si mai mult doarme pe ea...
Astept rezultatele analizelor... Are o groaza de medicamente de luat si aerosoli.... dar pana nu-s gata analizele... mergem doar pe antitermice si sirop de gatut.... Si a inceput sa tuseasca... dar in gat nu are nimic...

Si noi care ne pregateam de ziua cea mare....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Lacramioara, imi pare rau ca Stefi e din nou bolnava! De cate ori aud de febra cu moleseala mare si tuse ma gandesc imediat la gripa asta noua, H1N1... Orice ar fi, sper sa treaca repede, sa ii fie bine de ziua ei! Planuiai o petrecere?

lizzy, ce trenulet ii iei lui Marc? Si eu i-as lua lui Cristi, chiar ma gandeam azi, ca se joaca cu unul la baby sitter si ii place tare mult.
Ma uitam aici pe site ce pret mare e la macaraua de la Lego... ce vreau eu sa-i cumpar e mult mai ieftin, poate si jucaria in sine e mai putin complexa.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

multumim de urari
le astept sa se trezeasca sa le termin tortul si sa suflam in lumanari

lacramioara multa sanatate

Mergi la inceput

La multi ani, Maria Isabela!
La multi ani, David Alexandru!
Fetelor, sa va traiasca fulguletii si sa va aduca bucurii.

Donia, multumim. Gripa nu e, ca nu a iesit la analize, dar e o viroza respiratorie... A inceput sa tuseasca de .... zice ca i se rupe gatul de atat tuse... Si sigur e viral, ca vad ca mi-a dat si mie tusea.... Dimineata la 1 avea iar febra mare... pe la 4 era ok... la 7 era calduta... Sper sa isi revina. D-na doctor spune ca ieri a fost ziua critica si ca de azi va fi mai bine si spera sa scapam doar cu aerosoli si antitermice... fara antibiotic... ca nu are nici o infectie... analizele sunt acceptabile, mai putin fierul...pe care trebuie sa incep sa il dau dupa ce se face bine...
De mancat nu mananca, dar macar bea lichide... Aseara ca s-o scot din starea ei de moleseala am luat-o cu mine in bucatarie... De fapt m-am dus eu si ea a venit dupa mine... ca initial a zis ca sta in pat... si am tinut-o mai dezbracata, ca era cald... si m-a ajutat la pus prajiturile in tava, la una la alta si a iesit din starea aia... greu, dar am reusit sa o vad in picioare.... dar are o voce....

mamaana, multumim.

Mergi la inceput

Isa
d

Mergi la inceput