La multi ani! Fulguleti de nov-dec 2006 (224)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulia-stefy

La multi ani, Maria Isabela!
La multi ani, David Alexandru!
Fetelor, sa va traiasca fulguletii si sa va aduca bucurii.

Donia, multumim. Gripa nu e, ca nu a iesit la analize, dar e o viroza respiratorie... A inceput sa tuseasca de .... zice ca i se rupe gatul de atat tuse... Si sigur e viral, ca vad ca mi-a dat si mie tusea.... Dimineata la 1 avea iar febra mare... pe la 4 era ok... la 7 era calduta... Sper sa isi revina. D-na doctor spune ca ieri a fost ziua critica si ca de azi va fi mai bine si spera sa scapam doar cu aerosoli si antitermice... fara antibiotic... ca nu are nici o infectie... analizele sunt acceptabile, mai putin fierul...pe care trebuie sa incep sa il dau dupa ce se face bine...
De mancat nu mananca, dar macar bea lichide... Aseara ca s-o scot din starea ei de moleseala am luat-o cu mine in bucatarie... De fapt m-am dus eu si ea a venit dupa mine... ca initial a zis ca sta in pat... si am tinut-o mai dezbracata, ca era cald... si m-a ajutat la pus prajiturile in tava, la una la alta si a iesit din starea aia... greu, dar am reusit sa o vad in picioare.... dar are o voce....

mamaana, multumim.

Lacramioara si Stefania Iulia (05.12.2006)
Bazar pentru SEBI

off, off, pitica... si noi am fost bolnavi toti 3 saptamana trecuta; acum e randul socrilor :( tot gripa, tot virala, tot cu tuse rau de tot, de a trebuit sa ne facem toti aerosol...
Ceaiuri multe, lamaie si miere, aerosol, ca face bine si muuulta rabdare. Trece in cateva zile. Sanatate!

Ingeras, mami de Maya
In curand vom fi 2 in 1...din nou..si va fi bine!
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari mamici.
scuze ca nu am mai intrat, dar nu am avut putere. nu de alta, dar intram sa ma plang ... si am zis pas.
so, in seara asta terminam antibioticul. da, ati citit bine ... again.
am fost la onesti in we, cu stefi, nepotica noastra. vineri seara ea a facut febra, nu mare, 38. bineinteles ca sambata noaptea , in onesti , unde nu exista farmacie nonstop a facut si dani febra. duminica la pranz deja avea 40.3 . am inceput imediat klacid, la sfatul pediatrei, pentru a evita o agravare a starii. duminica la ora 6 a inceput si diareea. APA. singura farmacie deschisa la ora aia nu avea decat smecta pt diaree. cu chiu cu vai a acceptat-o dani, alaturi de ceai de menta si ceai de salcam (s-a dus tata si a cules salcam la 10 seara ...)
dupa inca vreo 2 zile de diaree a inceput sa isi revina cu scaunul, febra nu a mai facut din a doua zi de antibiotic. deci, acum suntem ok. dar ne-am speriat ffff rau.

am si o veste fffffffffffffffffffffffffffffff buna pt noi. de 2 saptamani face kk la olita - bine ... pe perioada diareei a mai cerut pampers, dar cum si-a revenit cu scaunul, cum s-a intors la olita. e o bucurie imensa pt mine! mi s-a luat o piatra de pe inima. e drept ca e mituit , primeste o ciocolatica dupa, dar ce mai conteaza?! nu ne mai trezim noaptea pt kk, nu ne mai chinuim sa il convingem sa faca ... oriunde, nu se mai tine ... e o minune.

imi pare rau ca am ratat sarbatori si sarbatoriti, dar va din suflet pe toate si toti.

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

buna fetelor

nu am mai intrat de vreo 3 saptamani, dar asta din motive nu prea fericite. stefan a mai facut o otita si am stat internati o saptamana, iar operatie, iar antibiotic...

acum sunt disperata - lui stefan i-a perforat iarasi timpanul acum pe la 3. de dimineata ma intorc in spital. cu ce am gresit eu, sau ce se intampla cu el imi e imposibil sa stiu. caut un raspuns si sper sa il gasesc cumva - daca ati mai auzit de asa ceva - 3 otite in 4 saptamani, dati-mi un semn. nu mai inteleg nimic. se zice ca dr la care mergem, sef sectie orl budimex, dr gheorghe este f bun, dar pot sa nu ma gandesc ca poate fi si eroare medicala? sau problema e mai grava si e de la stefan? sau eu gresesc cu ceva in modul cum am grija de el?

rugati-va pentru noi si de data asta si fiti langa noi.

va pup

Raluca mamica fericita de Stefan Alexandru (20.08.2009) si Adina Andreea (12.11.2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

La multi ani, Ingrid!

La multi ani, Diana!

Nu mai are febra, dar mai tuseste... si destul de.... Sa dea DD sa scapam cu atat...

Ingerasa, multummim.

Laura, imi pare rau ca ati luat-o de la capat... Multa sanatate lui Dani si felicitari pentru olita... Acum a considerat el ca e vremea ei. Capul sus mami....

Raluca, am avut o colega a carei fetita de la 2 luni a tinut-o intr-o otita... Cam 2-3 pe luna si cu febra mare.... Pana la urma a mers la alergologul la care merg eu cu Stefy si se pare ca era o chestie pe fond alergic, ca de atunci nici nu a mai facut. Atat iti pot spune... incearca si un test alergologic... Ne pentru micul Stefan safie bine.... Tare greu e sa-ti stii micutul bolnav si sa nu poti face nimic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Iulia Stefy

Laura, mi-au dat lacrimile cand am citit de kk la olitza...ce usurare ca nu se mai chinuie :) bravo, felicitari. Bine ca ati trecut si de starea de rau...

Raluca multa sanatate, suntem alaturi de voi!

Ingeras, mami de Maya
In curand vom fi 2 in 1...din nou..si va fi bine!
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

.. or trecut zilele si n-oi apucat sa pupacesc cativa fulguleti tare dragi mie

La multi ani David!

La multi ani Oana!

La multi ani Kaan!

La multi ani Isabel si Stephanie!

La multi ani d!

Sa fiti sanatosi si voiosi!

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Multa sanatate bolnaviorilor.

Roxanica, ca intrebai.. si G trecu prin ceva.. dar parca fu altceva.

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Fac o urare in grup tuturor sarbatoritilor.... LA MULTI ANI!
Eu nu am mai apucat sa citesc nimic din urma.... intr-o saptamana inchidem pravalia si am mult de lucru pana trimit oamenii in suspendare... de pe 11 dec cred ca intru si eu pana cel mai devreme 1 martie.. daca se mai deschide firma ...
Deci voi mai sta prin Cluj pana pe 20 decembrie apoi venim in Bucuresti si stam vreo luna.. ce va fi dupa 15 ianuarie 2010 inca nu stiu; poate ne intoarcem la gradi si astept sa vad ce se mai intampla... sper doar sa ma descurc financiar....
Va pup si sper ca sinteti ok... incerc sa mai intru saptamana viitoare...Yagmur si Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

Imi place ca avem sarbatoriti in fiecare zi Pacat ca nu mai am timp sa citesc/scriu, zilele astea, dar vreau totusi sa urez sanatate, bucurii, o aniversare minunata pentru fiecare fulgulet care implineste 3 ani

Stephanie si Isabel de mamaana
Ana Maria de marani
Isabela de luly
David de Dianocica

zic in avans si pt w-end, ca sigur nu apuc sa intru

Calin Ioan de Ziggy
Stefy de Lacramioara
Dragos de Monicabb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

laura, ma bucur ca e revenit la olita, te cred ca esti usurata...

cu raluca_u am vb azi la tel, era trista si ingrijorata, pe drept cuvant... sunt internati, se pare ca problema vine de la trompa lui eustachio care are o pozitie total diferita decat cea normala, si de acolo legatura permanenta cu secretiile nazale si infectarea care recidiveaza. azi au facut pe viu timpano-nu-stiu-cum sa curete locul si saptamana viitoare ii pun niste tuburi care vor drena constant continutul, sa evite viitoare infectii dupa timpan... primele 2 interventii pe timpan au fost cu anestezie generala, azi... pe viu

lacramioara, sanatate lui stefy, sa-si revina complet ca zilele astea tre sa faceti chef inca o data!

mamaana, mi-ar place poze cu fetele la 3 ani

cristiana , sa fii iubita de piroman si de beoaca pana la adanci batraneti!

si tie diana, , multi pupici cu sanatate, sper ca ne mai citesti printre picaturi si... slinguri

Mergi la inceput