La multi ani! Fulguleti de nov-dec 2006 (224)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

si eu am ramas in urma cu urarile :

Stephanie si Isabel de mamaana
Ana Maria de marani
Isabela de luly
David de Dianocica

Calin Ioan de Ziggy
Stefy de Lacramioara
Dragos de Monicabb

Raluca,
Multa putere va doresc..sa treaca cat mai repede..Imi pare foarte rau..stiu cum e prin spitale..Doamne ajuta sa se faca Stefan bine!

minunea mea
www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php?gamePlayed=0" target="_blank">pt inimioare

Mergi la inceput

Laura,Ruxandra,Iulia,
Ce mai fac micutii?

Ruxandra,
Pana la urma a fost porcina?

minunea mea
www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php?gamePlayed=0" target="_blank">pt inimioare

Mergi la inceput

Despre Berlin...

Nu stiu cu se sa incep..
Am ajuns acolo,am fost imediat plasati la un fel de receptie,apoi condusi in salon,in camera de joaca cu o sumedenie de carti si jucarii nemaivazute..mihaita cred ca a plans mai mult ca il luam de acolo decat ca l-ar fi necajit in vreun fel doctorii..singura analiza mai dureroasa a fost cea de sange..in 2 ore i-au facut tot..ekg,eco,sange si exudate.
A urmat apoi un interviu cu un doctor si un translator roman pt ce va urma si apoi program de voie.Atunci mi s-a spus si repetat ca nu ni se garanteaza ca vor reusi prin cateterism..ca vor face masuratori in 2 cavitati ale inimii si in functie de ele vor sti..ca e posibil ca stenoza sa fie localizata exact la nivelul valvei si atunci nu va fi putu fi folosit balonasul,ca o valva nu functioneaza corect(insuficienta pulmonara) si poate va trebui schimbata,dar nu prin cateterism,apoi mi s-au prezentat riscurile la care este expus,dar m-a asigurat ca in 99% din cazuri nu se intampla nimic rau.

A doua zi a trebuit sa stea nemancat,interventia a ajuns sa se faca undeva pe la 1 jumatate si a fost mai greu cu foamea si setea,dar tot cu jukariile a uitat de ele..
la ora 12.30 ne-au kemat,au inceput sa-mi tremure genunchii,l-au imabracta cu un halatel din ala crapat la spate,ca in filme si cu patutul am mers toti pana la laboratorul de cateterism..l-au sedat,l-am pupat si am iesit..
A fost momentul in care am simtit ca ma scurg,dar mi-am impus sa fiu tare ca este pe maini bune si va fi bine... au trecut cele 2 ore jumate cum au trecut pana la urma si a aparut cu o asistenta zambitoare care mi-a spus "everything is ok".Am incercat sa o intreb cum e cu valva,cu stenoza, dar nu vorbea engleza atat de bine,asa ca nu a inteles ce vreau.

I-am pus urekea pe piept si nu am mai auzit suflul si m-am bucurat in sufletul meu,dar tot nu stiam ce s-a rezolvat si pana a doua zi nu ne-a lamurit nimeni..probabil dr.a avut mai multe interventii si nu a mai aparut.

Mihai s-a trezit a fost nemultumit ca nu avea voie sa se ridice si ptuni agitat la inceput,dar probabil mai mult din cauza anestezicuui,ca reptat si-a revenit si nu amai fost deranjat d epiciorul legat de pat si de pozitie...a mancat de a spart..imi tot cerea si mi-era frica sa nu i se faca rau de atata mancare deodata..

Noaptea, fiecare copil era monitorizat(puls,tensiune,saturatie de oxigen,sistola si diastola) si am vazut ca pulsul lui varia de la 55 la 140 ,kestii insesizabile cand dormi pur si simplu langa el..asa ca in prima seara aparatul a mai tiuit.Dupa operatie a fost atata liniste si s-a mentinut intre 70 si 90...

A doua zi cand mi s-a spus ca s-au rezolvat ambele probleme,m-am simtit ca atunci cand am nascut.. mi-a venit sa plang si sa sun pe toata lumea.. dar era cam scump..

spitalul era dotat in cel mai mic detaliu..toata lumea amabila si calma incat parca si emotiile iti mai treceau..
Si atati copii..fiecare cu povestea lui..noi stateam pe catifea cum s-ar spune..era o fetita cu inima artificiala..de 3 luni in spital..probabil astepta un transplant..asa imi era de mila de ea si parintii ei..care il priveau cu nostalgie pe mihaita cum zbenguia si se juca pe acolo...

In rest...nu mai povestesc..stiti cum e in occident..
Mi-a placut mult si belgia ,dar acum ,ca am avut experienta cu spitalul,am resimtit mult mai dureros diferenta...poate veni un moment in care viata ta depinde de sistemul sanitar...si ce te faci?
Poate ca Ema sau verisoara mea ar fi avut o sansa in plus daca traiau intr-o tara occidentala si cu un spital ca cel in care am fost...

seful zice ca mi-a expirat timpul..asa ca va pup!

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziggy spune:

Va multumesc din suflet pentru urari.
Mai avem doua ore si implinim trei anisori.
Calin este baiat de gradinita, are deja un an de gradi. Cu vorbitul nu sta excelent, dar se vad progrese. Astept cu nerabdare serbarea de Craciun de la gradi.
Pentru cele care nu stiu Calin mai are un fratior nascut pe 29 iulie anul acesta, pe nume Horia Alexandru.
Doresc sa urez "La multi ani" tuturor fulguletilor care s-au aniversat deja si celor care se vor aniversa in curand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

La multi ani! Calin Ioan si Dragos
La multi ani!Stefania
Lacramioara - sa-ti traiasca printesa si sa fie sanatoasa.

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Calin Ziggy, nu stiam de fratior...sa-ti traiasca baietii sa creasca sanatosi si frumosi!
Stefy
Dragos Monica, mai hai pe la noi...
Lavinia, am plans citind de "sejurul" vostru la Berlin. Sa dea DD sa nu mai aveti nici un fel de problema pe viitor!!!
Laura, cum mai e Dani?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Raluca, ma gandesc intr-una la voi...si ma rog la Dumnezeu pt sanatatea micului Stefan!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

La Multi Ani, Stefania! Lacra sa/ti traiasca ghidusa si sper ca azi sunteti deja spre bine!

La Multi Ani, Isabel si Stephanie de Mamaana! Poze ? io musai sa le vad!

Marani, sa/ti traiasca Bubamara! Am vazut pozele, frumoase sunteti amandoua!

Mergi la inceput

Calin
Stefy
Dragos

Ziggy,
Felicitari pt amandoi atunci..arata-ne niste poze!

Danutz,

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Va ofer o felie de tort, ca tot n-a avut cine-i canta la multi ani... din motive de soacra bagacioasa si mai multe nu mai vreu sa spun... Sunt ata de suparata... Si colac peste pupaza... toata noptea a tusit foarte urat si nu prea a putut dormi, dimineata muci galbeni si grosi si febra deja 38.5.... iar.... Asa ca a fost o aniversare... la care am muncit amandoua la prajiturit si.... n-a fost cum si-a dorit ea, iar eu am plans.... de ciuda... de nervi... ca am fost jicnita si altele.... Ma rog din tot sufletul s-o tin Cel de Sus departe de casa noastra....

Mergi la inceput