La multi ani! Fulguleti de nov-dec 2006 (224)
Raspunsuri - Pagina 14
iulia-stefy spune:
La multi ani, Oana!
La multi ani, Tudor!
La multi ani, Octavian!
La multi ani, Maia Andreea!
La multi ani, David Calin! cu intarziere pentru ieri
iulia-stefy spune:
Lizzy, ma bucur ca acum sunteti mai bine si mai ales ca MArc a trecut peste asta fara antibiotic...
Noi aseara am fost la petrecere la fina noastra si Stefy a fost tare incantata, desi a fost cam cea mai mica, cu exceptia unui baitel de un an... care nu a prea stat cu ele... cu fetitele adica.... E foarte incantata cand se joaca cu fetite mai mari.... Desi pana acum nu a fost interesata de jocul fetitelor mai mari...
iulia-stefy spune:
La multi ani, tuturor ce poarta numele Sf. Andrei!
La multi ani, Ada!
La multi ani, Kaan!
lizzy spune:
Iar ramasei datoare cu neshte urari, ca deh, in w-end nu servesc forum
Deci, multa sanatate si noroc in viata, iubire si impliniri la fiecare pas!!!
David Calin de Ralumat
Tudor de Danita
Oana de Dia1609
Ada Natalia de bebinuta
Kaan Cristian de leyla
si nu in ultimul rand...
m_monique sa ai numai bucurii cu ai tai!
m_monique spune:
multumesc inca odata pt urari!
deasemenea, va multumesc si pt urarile adresate lui Andrei de Sf. Andrei.
noi sunetm bine. eu sunt tare obosita.
Andrei merge la o gradinita privata de care sunt tare multumita. la inceput l-am lasat pana la pranz, dar apoi l-am trecut la program lung. cand merg sa-l iau de la gradinita trebuie sa ma rog de el sa vina acasa, ca mai vrea sa se joace.
Andrei e inalt, solid (tot spaima farfuriilor a ramas), vorbeste mult si corect. foarte putine cuvinte mai stalceste, si acelea sunt lungi si cu multe consoane. o iubeste pe ioana. se joaca cu ea.
ioana e grasuna, si cam scunda. mananca, dar nu in stilul lui andrei. inca o alaptez, dar de o luna am inceput sa-i dau si completare seara. altfel ioana e tare voinica: de la 5 luni si jumatate se ridica in picioare si merge de-a busilea. ati citit bine, nu e o exagerare de-a mea.
de vreo luna a inceput ioana sa mearga tinandu-se de mobila. iar de cateva zile merge pe afara tinuta de manute.
Donia spune:
Si eu cu intarziere, dar tot am ajuns!
La multi ani fulguletilor sarbatoriti zilele astea, Oana, Ada, Kaan si Paul! Sa creasca mari, frumosi si bucurosi!
La multi ani m_monique, sa te bucuri de frumosii tai si sa iti mearga toate din plin!
La multi ani de Sf. Andrei tuturor ce-i poarta numele!
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
iulia-stefy spune:
La multi ani, Georgia Helia!
Va ofer o si fug la treburi.... Eu am renuntat.... si am o durere de cap groaznica... Nu stiu daca are vreo legatura cu faptul ca nu mai beau cafea, dar coincide cu inceputul "curei"....
Stefy e bine... Azi sta acasa cu tati....I-am lasat dormind....
iulia-stefy spune:
Si fiindca tot am zis ca e bine, acum mi-a trecut si durere de cap si tot... Cand am ajuns acasa Stefy avea febra 39.5.... Nu stiu de la ce, maine mergem la analize ca d-na dr. e de garda... Am vorbit deja cu dansa si ne vedem maine la 9 la spital.... Nici nu terminasem bine si am inceput iar...
saryta spune:
La multi ani, mamici romancute!
Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)