La multi ani! Fulguleti de nov-dec 2006 (224)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

.. la noi cel putin este perioada nazbatiilor.. da acelea cu N mare.
Si va zic si voua s-aveti grija.. au deja o viteza si-o imaginatie , ca noi cu M nu trecuram prin de-astea.

Nu i-a luat mult sa se catere pe birou, apoi pe pervaz si apoi sa deschida fereastra si sa fie partial pe pervazul de-afara. Sa va mai spun ca grilajul cel nou inca nu venise?

Apoi copilul meu cel zgubilitic.. cu noi de fata .. se apucase sa taie cu foarfeca firul de la babyphone. Acesta nu l-ar fi curentat. Dar altul?

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

La multi ani draga Mihaita!!!
Sanatate multa de acum incolo, sa cresti mare si frumos si nazdravan!
.
Ruxandra, lights simptome. Iar la capitolul experimente si noi ne confruntam cu noutati:
- a venit ieri cu o bulina neagra de la gradi fiindca a incuiat o fetita in baie. Il intrebai de ce si mi-a ras in nas
- isi pune singur scaunul sub el si se apuca sa dea drumul la toate electrocasnicele din bucatarie, cu noi langa el, in cateva secunde zbang isprava
- molfaie cablul de la telefonul fix de aproape l-a rupt. i-am explicat ca daca e cu firu' in gurita si telefonul suna, o sa se curenteze. Cred ca pana nu experimenteaza asta, nu se lasa...
.
am fugit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

La multi ani, Mihaita!
Bine ati revenit acasa, multa sanatate si bucurii si petrecere frumoasa!

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari mamici.
ruxandra daca e ceva pentru care sunt cu adevarat fericita este ca nu are pe ce sa se urce ca sa ajunga la pervaz in casa asta. eu sunt INGROZITA de patanii din astea. fereasca DD ... ce se putea intampla
ea nu mai e contagioasa, dar, cred, ca din moment ce sotul ei e in plina boala, tot poate sa care virusul dupa ea. nu? si daca nu, sincer, better safe than sorry. parerea mea.
iulia-stefy te inteleg. zau. iarna trecuta noi abia reuseam sa strangem bani de rate ... ce sa mai vorbim de cadouri, jucarii si alte cele. dar, multumim lui DD, a trecut perioada neagra (f. neagra) si acum suntem mai bine. cred ca e ffff greu, stiu, dar important e sa fiti sanatosi si sa aveti putere de munca. va trece perioada asta.

mihaita ce tare ma bucur ca sunteti acasa de ziua lui!!!!!! si bine!!!!!!!! si sanatosi!!!!!!!!!! sa iti dea DD tot ce e mai bun si mai frumos pe lumea asta!

pup

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

lizzy?
a deju?
donia?
dandusa?
flore?
kikineata?
bamboletta?
asiza?
teutz?
dia?
si sigur am mai uitat!
unde sunteti?????????

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Prezent... de data asta n-am fost strigata ca macar pe fuga si tot am trecut...
LA MULTI ANI, Mihaita - sa ai parte de multa sanatate alaturi de familia ta pur si simplu minunata
Ruxandra - aveti grija de voi in continuare....
Apropo de nazbatii..... inca nu avem din categoria grea, insa e incapatanat peste puterile mele de intelegere ; nu-si cere scuze neam si apoi tot pe mine e suparat... trecem si peste astea ca doar am baiat mare care se grabeste la gradinita ca il asteapta iubita .
Va las ca e ziua colegei de birou si avem chef mare, mare....Yagmur si Luca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Yagmur

Prezent... de data asta n-am fost strigata ca macar pe fuga si tot am trecut...
LA MULTI ANI, Mihaita - sa ai parte de multa sanatate alaturi de familia ta pur si simplu minunata
Ruxandra - aveti grija de voi in continuare....
Apropo de nazbatii..... inca nu avem din categoria grea, insa e incapatanat peste puterile mele de intelegere ; nu-si cere scuze neam si apoi tot pe mine e suparat... trecem si peste astea ca doar am baiat mare care se grabeste la gradinita ca il asteapta iubita .
Va las ca e ziua colegei de birou si avem chef mare, mare....

Yagmur si Luca

corect, de data asta nu era nevoie de prezenta.
si noi trecem printr-o noua faza. s-au domolit crizele de nervi ... alea cu urlat si tipat cu orele. acum suntem in stadiu de nervi. exprimate si verbal: "sunt nervos!!!! lasa-ma in pace! nu vorbesc cu tine!". dupa ce se calmeaza: "mami, m-am linistit, mi-au trecut nervii. acum ne putem juca/dragali". dar cum spui si tu ... incapatant peste puterile mele de a-l intelege. daca nu iese cum vrea el ... sa fereasca DD. oricum, pentru noi, e mai usor sa il vedem nervos, in stare sa exprime ce simte, disecam de ce e nervos, incercam sa ii explicam de ce nu se poate cum/ce vrea el, ne cerem scuze (cand e cazul ... de ex. eu de 3 zile stau numai in pat, i-am spus ca imi pare rau si ca, daca vrea, inventam niste jocuri cu mami stand in pat ... prima zi a fost mai nasoala, acum intelege. mami e invatatoarea si el vine la scoala si spune poezii si cantecel si isi aduce carti cu el si citim ... e fun si pot si eu sa stau un pic relaxata). comparativ cu perioada crizelor de nervi e parfum! distractie! bine, nu iti inchipui ca au disparut complet crizele. nuuuuuuuu. mai sunt, dar mai rare.
are iubita? bravo lui. si dani avea, pe ilinca, si acum spune ca ii e dor de ilinca, iubita lui, cu parul lung. imi pare asa rau ca nu mai merge la gradi.

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

la multi ani Mihaita
sa fii sanatos si sa ai numai bucurii. Lavinia sa-ti traiasca minunea de baietel.

15.5

mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Ii urez si eu La multi, multi si fericiti ani !!! lui Mihaita cel puternic si curajos Lavinia pentru tine multe imbratisari si toata admiratia

La multi ani tuturor fulguletilor sarbatoriti ! cu mii de scuze pentru intarziere, dar deja stiti ca stau tare prost la capitolul organizare. Sunt sigura ca mamicile cu doi copii ma inteleg perfect si celelalte la fel

Aka, acum vad ca si tu ai un samburel in burtca, sa ai o sarcina usoara, multa sanatate draga mea ! Si felicitari !
Ruxandra, aveti grija de voi, si niste prieteni din State au avut gripa noua toata familia, si au trecut f.f. usor peste boala, dar sper totusi ca in cazul vostru sa fie o simpla raceala. De Grigore n-ai scris nimic, el nu e afectat?

Dia, kikineata, dandusa, mamicile cu fete istete si experte in puzzle , am nevoie de niste recomandari faine de tot in domeniu, ca deja am cam epuizat stocul de prin librariile din zona, si nu-s tare multumita de ce gasesc. Si niste idei de cadouri faine, jocuri instructive, ceva tare interesant pentru cadouri de Craciun. fara jucarii, masinute, etc , ca avem mii...

Raluca_u, am admirat fiecare poza de la botezul lui Stefan, f.f.f reusite, tu o mamica superba, sunteti o familie tare dragutza.Ma infior cand aud de operatia puiului, ma bucur ca v-a facut un cadou frumos si s-a vindecat. Cum va mai descurcati voi??

Despre noi cu alta ocazie ca s-a terminat pauza

Roxana, mamica lui David (20 noiembrie 2006 ) si a Mariei ( 2 octombrie 2009)

David al meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Citat:
citat din mesajul lui ruxandra_sb
La mine a inceput cu o usoara tuse seaca. Pe M l-a palit apoi oboseala si-a zacut la propriu vrei 2 zile.. ca i-e rau, lalala. Si M nu e copilul care sa se jeleasca aiurea ca-i este rau. Intai subfebril (pe la 38 si un pic), apoi peste 39 si. Tuse din ce in ce mai des si io cred c-am fost si usor febrila, macar subfebrila. Ce ne-a speriat la M a fost o alta zi de zacut dupa ce parea ca merge inspre bine. Idem la mine. In plus am experimentat o stare ciudata in tot corpul, ameteli, lalala.
In afara de ultimele simptome si acea zi bonus de zacut.. da zacut, nu pot spune c-a fost infricosatoare.

Ruxandra, exact asa ma simt eu acum... Parca m-a batut cineva... Ma simt terminata... si ceva febra... Nu mare... Si nasul infundat...

Citat:
citat din mesajul lui ruxandra_sb
Lacramioara, hai capul sus . Nu este o perioada roza.. probabil pt multi. Important sa fie bani de papica, caldurica si df, medicamente. Restul.. aniversari, cadouri speciale.. sunt extra ca sa zic asa. Daca se poate se poate, daca nu nu. Fara bai. Si zau ca pentru Stefy e mai important sa aiva o mami si un tati ne-tristi ca nu i-au luat papusa X, decat papusa X in sine. Nu crezi?

Stiu ca ai dreptate.... Dar tot doare.... Cand m-am decis sa am un copil... si m-am decis tarziu, atunci cand am considerat ca voi fi in stare sa ii ofer ceea ce isi doreste... Si se pare ca am asteptat degeaba.... Multumesc pentru sustinere....

Mergi la inceput