La multi ani! Fulguleti de nov-dec 2006 (224)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Julia
Mami Ktrinel, hai mai vino si tu pe la noi cu vesti despre frumusetea ta!!!
Lacramioara, offf, tare greu mai e! Sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Ruxandra, aveti grija de voi si daca chiar este gripa noua sa va reveniti repede, repede ca doar venim sa va vedem in curand
Lacramioasa, multa sanatate si printesei si tie multa putere... te inteleg avand in vedere ca peste 2 saptamani si eu sint in "vacanta" si deja imi fac mii de calcule care nu ies de nici un fel.... si vin sarbatorile, ziua lui Luca, drumul la Bucuresti etc, etc.... plus o iarna grea...
Si nu in ultimul rand LA MULTI ANI Daniel si Julia - sa aiba parte de mult noroc si sanatate...

Yagmur si Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

danutz, Yagmur, multumesc. Sper sa-mi revin....

Mergi la inceput

Va ofer o fierbinte si ma duc....

Mergi la inceput

Si din perle....

Vine sotul suparat si zice o... Stefy repeta iar el imi zice sa o iau de mot ca daca nu o i-a el. Eu ii zic sa nu o atinga ca il mananc, ca nu e ea vinovata ca el s-a scapat si a zis...
Dupa vreo jumatate de ora vine Stefy la mine strigand:
Mama, mama, manaca-l.... Eu o intreb de ce.... La care ea razand zice: M-a atins....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulia-stefy

Si din perle....

Vine sotul suparat si zice o... Stefy repeta iar el imi zice sa o iau de mot ca daca nu o i-a el. Eu ii zic sa nu o atinga ca il mananc, ca nu e ea vinovata ca el s-a scapat si a zis...
Dupa vreo jumatate de ora vine Stefy la mine strigand:
Mama, mama, manaca-l.... Eu o intreb de ce.... La care ea razand zice: M-a atins....

Lacramioara si Stefania Iulia (05.12.2006)
Bazar pentru SEBI

...si nu l-ai mancat???

diamantu' si safira'
poarta-ma mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Buna seara,

Am ajuns aseara in Iasi,lung drumul...
Internetul nu l-am platita asa ca acasa nu mai avem...va las sa mai asteptati cu povestile..dar numai la cum era acolo ma gandesc...

Avem mari motive de sarbatoare,asa ca fac cinste pt ziua de maine

La multi ani scumpul meu strengar!

Iar pe voi

minunea mea
www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php?gamePlayed=0" target="_blank">pt inimioare

Mergi la inceput

La multi ani, Mihaita!

Lavinia, ma bucur ca in sfarsit sunteti acasa.

dandusa, inca nu l-am mancat... dar ii vine si lui vremea....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

La multi ani Mihaita!

Lavinia si E, ce sa zic? In primul rand sa va traiasca mandretea de baiat! Sa fie sanatoas si voios! Sa se bucure de o viata faina. Si voi pe langa el.

.. si cand ti-o reveni netul asteptam poze&povesti.. sa nu crezi ca scapi asa usor.

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

La multi ani Julia!

Danutz, acu cu certitudine 100% nu stiu daca ata e. Maine aflam rezultatul la test al colegei mele.. s-a certat cu ei pana i l-au facut.
La mine a inceput cu o usoara tuse seaca. Pe M l-a palit apoi oboseala si-a zacut la propriu vrei 2 zile.. ca i-e rau, lalala. Si M nu e copilul care sa se jeleasca aiurea ca-i este rau. Intai subfebril (pe la 38 si un pic), apoi peste 39 si. Tuse din ce in ce mai des si io cred c-am fost si usor febrila, macar subfebrila. Ce ne-a speriat la M a fost o alta zi de zacut dupa ce parea ca merge inspre bine. Idem la mine. In plus am experimentat o stare ciudata in tot corpul, ameteli, lalala.
In afara de ultimele simptome si acea zi bonus de zacut.. da zacut, nu pot spune c-a fost infricosatoare.

Chinico, la voi cum ii? O iesit testul?

Laura, teoretic colega ta nu mai este contagioasa.

Yagmur.. si pe G l-a apucat creatia pe pereti.. cu carioca . Sper c-a priceput ca de aceea are atatea foi de hartie la dispozitie.. ca sa crute peretii. Ultima moda.. se suie pe masa, acolo-i clubul de lectura acu.

Saryta, admirat cele 3 mandre. Sanatate.

Lacramioara, hai capul sus . Nu este o perioada roza.. probabil pt multi. Important sa fie bani de papica, caldurica si df, medicamente. Restul.. aniversari, cadouri speciale.. sunt extra ca sa zic asa. Daca se poate se poate, daca nu nu. Fara bai. Si zau ca pentru Stefy e mai important sa aiva o mami si un tati ne-tristi ca nu i-au luat papusa X, decat papusa X in sine. Nu crezi?

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput