La multi ani! Fulguleti de nov-dec 2006 (224)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Am pus cateva poze de la petreceri ... tura asta nu prea ne-am pozat... deja tusesc binisor .Asta e!

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Ruxandra, multa sanatate si tie si lui M.

saryta, si tie multa sanatate.

Pe Stefy a piscat-o ceva de piciorusul stang si s-a scarinat si s-au facut.... Are vreo 3-4 buboaie cu lichid.... Oare nu se mai termina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Saryta, vazui pozele voastre. Ce frumusica e Antonia!
Si voiam sa te intreb, la gradi v-a dat voie cu tortulet?
Ca noua ne-au zis de la inscriere ca nu e voie cu nici un fel de mancare/dulciuri/suc, chiar daca e ziua copiilor!
Ruxandra wow...sanatate multa!!! Da' ceva simptome aveti? Sa zici si aici, pls, sa stim la ce sa ne asteptam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulia-stefy

Ruxandra, multa sanatate si tie si lui M.

saryta, si tie multa sanatate.

Pe Stefy a piscat-o ceva de piciorusul stang si s-a scarinat si s-au facut.... Are vreo 3-4 buboaie cu lichid.... Oare nu se mai termina?

Lacramioara si Stefania Iulia (05.12.2006)
Bazar pentru SEBI

off, saracutza. da' chiar, nu se mai termina??????
noi pe dani il dam cu crema de la aderma, pentru dermatita atopica, e crema cu rezultatele cele mai bune in caz de alergii. pentru dani.

daniel dbunny sa iti traiasca feciorul, sa ii dea DD o viata lunga, sanatoasa, fericita si plina de bucurii si impliniri.

dani e mai bine pe zi ce trece. cred ca durerile acelea cumplite au fost de la o indigestie, pentru ca nu s-au mai manifestat.
am fost sambata la pediatra, la plamani e bine, luam isoprinosin o luna, dupa aceea trecem pe septilin si inca ceva ... am uitat ce.

eu sunt din ce in ce mai rau. obosita, terminata, durerile astea de spate+picioare ma omoara. efectiv. dani, mititelul, nu intelege de ce brusc nu mai are voie sa sara, sa se catere pe mami. si tot ii spun ca am buba la spate si el imi spune: "bine, sar/ma urc pe picioare". offff.
nu stiu ce e cu mine, multa lume din jur imi spune ca ma schimb pe zi ce trece, devin mai serioasa/fara chef de viata/deprimata. si stiu ca asa e, dar nu stiu cum, ce sa fac sa depasesc aceasta perioada. ma simt de parca-s la capatul puterilor ... nu gasesc energie sa fac nimic.
aseara am iesit si noi la vot, pe jos, intr-o plimbare. mai aveam un pic si il rugam pe florin sa ma care in brate ... abia ma taraiam. nu stiti voi ce-i cu mine?

ruxandra multa sanatate. eu azi am aflat ca avem o tipa la birou care a avut sapt trecuta gripa porcina. nu a fost la munca, dar azi a facut prezenta ... in conditiile in care sotul ei e in plina boala. m-au apucat toate spumele ... imi venea sa o bat!!!!! pai atat mai imi trebuie sa ii duc lui dani vreun virus!!!!

nu mai stiu ce sa va zic, adica m-as mai plange, dar as ajunge de rasu' lumii ... so, va pup tare tare tare.

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

La Multi Ani, Rila Victorila!

La Multi Ani Dani de Dbunny! Fir/ar ele de ciocolatzele si corabioare, toate au intrat la tine in butica? :)))

Mergi la inceput

Ruxandra- sanatate multa, dupa cate am inteles nu e chiar de speriat.
Laura- sanatate si tie ... sper sa-ti treaca repede.
danutz- ne-a lasat cu tort si anul asta si anul trecut ... eu am intrebat si nu a spus nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Multumim pt urari, poftiti si serviti o maslinuta, un gratarel, o bere, o cafeluta, fiecare ce-i pofteste inimioara!

la multi ani Victor!

laura nu ma mir ca nu mai poti, ceva vitamine iei?eu mai am magne b6 acasa, daca vrei ti le pun intr-un plic mintonash...durerea acuta la stomacel o fi fost un colic idiot(daca eu m-am indoit de durere, si ei sunt in stare sa urle nonstop de la un colic) avand in vedere c-a luat pastilute...

iulia stefy asa face si Dani la muscaturi de insecte...Aerius!
saryta faine tare capritele

ruxandra eu am prieteni care au facut-o deja...daca nu sunteti in grup de risc(diabetici, astmatici, gravizi si nu mai stiu...) e o gripa normala care-o tratezi cu antitermice, odihna si igiena. In cel mai rau caz, un prieten a trebuit sa ia antibiotic.

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

La multi ani! Daniel - multa sanatate si multe bucurii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui kikineata

La Multi Ani, Rila Victorila!

La Multi Ani Dani de Dbunny! Fir/ar ele de ciocolatzele si corabioare, toate au intrat la tine in butica? :)))

intreaba-ma cum au fost gratarele..ca ieri eu n-am apucat, doar azi. si noroc ca fiimiu nu prea s-a atins de felia lui de tort..ca de nu... nici de-acolo nu pupam!

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

La multi ani, Julia! Ktrinel, sa-ti traiasca printesa si sa va aduca bucurii.

Laura, multumim.

Dbunny, primeste Aerius de cateva zile, dar nu se retrage... Am marit doza, la recomandarea medicului....

Eu... ma indrept spre butoi.... La job de la inceputul lunii iar lucram 6 ore.... bani... nevoie.... Sfarsitul de an e plin de sarbatoriti in familie si prieteni... Se apropie ziua Stefaniei, a mea, de restul nu mai spun.... si deja au inceput discutiile legate de bani.....
Ea vrea diverse sa ii aduca Mosul, ca stie ca mami nu are bani.... Sper sa o scot la capat cumva....

Mergi la inceput