Dovlecei de septembrie-octombrie 2009(9)
Raspunsuri - Pagina 4
4mykids spune:
Liliac, ma bucur sa te revad,pupici multi Andrei si sa treca repede peste perioada "nimeni nu ma iubeste",pupam si pe mami si strumful mic ;
Iulik,voi cum sunteti?dormiti deja?
Claudia, mami de IULIA(04.12.2003) si ALEXANDRA ISABELLA(05.09.2009)
FETELE MELE DRAGI!
andraiulia spune:
Vaaai, i-ai luat frumusetea aia de rochita, Claudia. Vreau si eu!! Cat a costat pana la urma?
Nici eu nu vad pozele Carinei.
Andrushca, new mummy
Sophie Amelie(17.09.09), our sweet baby, we luv' u!
Povestea gogoshicii
diana_n spune:
4mykids Isabella e de poster, e superba, cu sau fara rochita. Si rochita e ca o spuma.
Claucia m-am uitat la poze si pe langa fata frumoasa, ai si toalete frumoase.
Nu arat pozele fetitelor sotului, el tare ar fi vrut o fetita, si prima, si a 2-a oara
In tara ma imbracam foarte bine, nu purtasem blugi vreo 10 ani. Apoi am venit aici si-am facut baieti. La cate jucarii am reparat, cati metri de sine, macazuri si tunele am construit... s-a cam dus feminitatea. Ma gandeam ca mai am o sansa daca fac fetita, pe ea o imbrac frumos, apoi ma imbrac si eu frumos ca sa-i dau exemplu. Acum nu aud decat "hai nevasta, hai mama repede in parc" unde e nevoie de adidas sa alerg dupa minge si nu de machiaj.
Si ce haine superbe si ieftine de fetite sunt aici...
4mykids spune:
Andra,rochita a fost aprope 100£ pe ea,dar a fost ceva la care am visat inca de cand am fost gravida;
Diana multumim,iar legat de feminitatea parerea mea este ca nu trebuie sa te imbraci zi de zi foarte elegant sa fi feminina, poti fi foarte feminina intr-o pereche de blugi,este perfect adevarat ca ritmul de viata accelereaza cand apar copii si emult mai usor cu o pereche de adidasi si un trening,dar vine momentul cand ne linistim;
Eu te-am vazut in poze si mie mi se pare ca esti o persoana extrem de feminina chiar construind si reparand la greu;
cu fetitele sta treaba altfel ,te simti indemnata sa le pui o rochita o fundita in cap pentru ca sunt dulci,iar daca mai ai si oportunitatea sa gasesti hainite ieftine si frumoase de ce nu?
FETELE MELE DRAGI!
andraiulia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui 4mykids Andra,rochita a fost aprope 100£ pe ea,dar a fost ceva la care am visat inca de cand am fost gravida; Diana multumim,iar legat de feminitatea parerea mea este ca nu trebuie sa te imbraci zi de zi foarte elegant sa fi feminina, poti fi foarte feminina intr-o pereche de blugi,este perfect adevarat ca ritmul de viata accelereaza cand apar copii si emult mai usor cu o pereche de adidasi si un trening,dar vine momentul cand ne linistim; Eu te-am vazut in poze si mie mi se pare ca esti o persoana extrem de feminina chiar construind si reparand la greu; cu fetitele sta treaba altfel ,te simti indemnata sa le pui o rochita o fundita in cap pentru ca sunt dulci,iar daca mai ai si oportunitatea sa gasesti hainite ieftine si frumoase de ce nu? Claudia, mami de IULIA(04.12.2003) si ALEXANDRA ISABELLA(05.09.2009) FETELE MELE DRAGI! |
Este adorabila!! Si Isabeluta nu mai vorbesc!! Chiar merita banutii...scuze de intrebare....era un pic indiscreta, dar imi place si mie in mod deosebit. Am si pastrat poza. Multumesc mult!!
Andrushca, new mummy
Povestea gogoshicii
andraiulia spune:
Claudia, dar u ai luat-o direct din magazin? Ca pe site nu pare sa se poata cumpara nicio hainutza.....
Andrushca, new mummy
Povestea gogoshicii
4mykids spune:
Nu Andra, am luat-o de pe net, dar daca te uiti in celalalt capitol pe la pagina 8 am pus inca doua situri in care sunt afisate si preturile...
Dar oricum da si o cautare pe google poate o gasesti mai ieftin,est firma Little Darlings,multumim de complimente ,au o gramada de rochite frumoase la preturi intradevar maricele dar mie asta mi sa parut cea mai potrivita pentru anotimp si pentru isabella .
FETELE MELE DRAGI!
andraiulia spune:
Oof, ce frumooos!! Adevarul e ca i se potriveste! Da, am vazut ca sunt multe si sunt superbe! Presimt ca de aici vom lua si noi. Iti multumesc din suflet.!!!
Andrushca, new mummy
Povestea gogoshicii
pazza spune:
salutari si de la noi...avem 3 saptamani si umpic si suntem tare grasunei.....
sper sa mai am timp sa intru pe net...pana acum nu am prea avut dar m-am tot gandit la voi...
sa aveti parte de copii cuminti,frumosi si SANATOSI
multi pupici de la Darius
kawaichan spune:
Neata fetele
Raluk m-am intristat asa de tare cand ti-am citit postul si m-au napadit amintirile...Josh a inceput sa se linisteasca de vreo 2-3 sapt si parca ar fi fost asa dintotdeauna...postul tau m-a facut sa rememorez prima noastra luna,parca ma vad cum cautam disperata pe net informatii despre GERD.Cum am sunat intr-o seara tarziu la spital sa intreb daca nu au formula anti-reflux(mi s-a raspuns ca ei nu au auzit de asa ceva) pt ca Josh parea sa vomite cam tot ce manca dupa fiecare masa(la noi burp time era de fapt un vomitat continuu aproape).
Cum imi racnea la san(asta cand flow-ul era normal) si nu stiam ce sa-i fac si ma umfla si pe mine plansul odata cu el.
Cum se ineca din cauza ca-mi tasnea laptele ca si tie(la mine ce-i drept nu a mers jetul mai departe de 10-15 cm ).Am rezolvat pompand 2-3 minute inainte sa-i dau lui si asa imi reglam flow-ul ca sa poata inghiti ca lumea.Pana pe la o luna si ceva nu a putut sa inghita singurel decat cand curgea normal...la asemenea flow ei nu fac fata cand sunt mici asa ca trebua cumva sa-l ajut.
Cum ma rugam sa-mi adoarma macar 10 minute sa pot merge si eu la toaleta...n-aveam cui sa-l pasez si asa m-am ales cu o constipatie si apoi niste hemoroizi de toata frumusetea,cat pe ce sa ma opereze.
Cum il pandeam cand adormea ca sa pot da fuga sa-mi fac o baie de sezut de 10 min(absolut necesara,pt hemoroizii naibii ) Am numarat intr-o zi de curiozitate de cate ori incercasem sa intru in baie si a trebuit sa ies inapoi in 2 minute pt ca plangea-14 ori,intr-un interval de 2-3 ore
Cum plangeam in cor amandoi cand pe mine ma durea ba operatia si nu-l puteam ridica,ba fundul de la balauri si nu puteam sa stau jos nici sa-l alaptez...ma plimbam ore in sir cu el in picioare.
Cum necum am trecut peste toate astea.Aia cu statul in pijamale toata ziua si cu tricourile pline de lapte regurgitat o sa ne tina insa mai mult probabil:)
Dupa 6 sapt stomacelul lor e mai matur si mananca si digera altfel.Mai dispare din refluxul ala,incep sa vada si ei mai bine si devin interesati de ce-i in jur.Cam pe atunci incep sa gangureasca si te topesti de dragul lor
Eu i-am dat si formula cand simteam ca nu mai pot..de regula cand venea sotul seara de la servici i-l puneam in brate cu un bibe de laptic de la mine(asta daca apucam sa pompez in timpul zilei) sau formula iar eu daca nu apucam macar sa dorm macar puteam sa ma intind si sa ma odihnesc pe canapea langa ei.Astea erau clipele noastre pretioase de 'family time'.
Am cumparat si pernuta din aceea triunghiulara care ii tine capsorul la 30* si a fost mai bine cu refluxul...la fel cand il alaptam aveam grija sa-l tin inclinat.Si a mers,i-a trecut usor usor.
Nu cred ca 1.4kg e rau pt prima luna,media stiu ca e cam 1.2..nu stiu de unde ai auzit tu de 500-750g,eu stiam ca minim 750g trebuie sa ia...
Te rog eu mult baga pompa pt primele jeturi,inca nu are cum sa 'manage' singurel asemenea flow si de acolo probleme cu burtica-inghite mult are pana reuseste etc etc.Iti promit eu ca nu o sa-ti creasca productia de lapte-nici nu are cum pt ca e ca si cum l-ai pune pe el la inceput
Idem cu pompatul o masa-doua...in loc sa-l pui pe el pompezi si ii dai lui tati sau mamei tale bibele sa-l hraneasca iar tu ai jumatatea aia de ora plus inca cel putin jumatate de dupa ca sa te odihnesti un pic.Stiu ca ti-e frica sa nu refuze sanul dar daca folosesti o tetina cu gaura f mica e foarte putin probabil.
Hai ca mai e un pic si scapati.O sa treaca perioada asta si o sa se linisteasca si el si-o sa poti sa-l dragalesti in voie asa cum iti doresti Multa putere iti doresc si fiti cat de curand "back to normal "
Pup si imbratisez fata
Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09