Dovlecei de septembrie-octombrie 2009(9)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carinablanca spune:

Iulika, EMy felicitari pentru copii grasuni si lungani.

Noi avem la 2 luni jumate cam 5,400 si 60 cm. Am crescut si noi bine fta de 2,900 kg si 50 cm la nastere. Acum vad ca si fetita ta crocodana a crescut asemanator cu a mea. Ele sunt din aceeasi zi.
Oricum marea majoritate a fetitelor cresc in greutate mai putin decat baietii. Ca nah, cred ca sunt deja la regim.

Fetele, fetita mea sta acum in centrul de activeitati (ca deja ne-am plictisit de scoica) si ce-mi vad ochii loveste tot mai bine jucariile. Chiar reuseste sa le atinga si se chinuie sa porneasca mata care canta.

Iulika, Selen multumesc de raspunsuri

Of raluk, mi se ridica parul pe mana cand aud prin ce treci. Spre fericirea noastra insa totul va fi rezolvat de trecerea timpului.

de scumpete de fetita (31.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carinablanca spune:

Iulika, EMy felicitari pentru copii grasuni si lungani.

Noi avem la 2 luni jumate cam 5,400 si 60 cm. Am crescut si noi bine fta de 2,900 kg si 50 cm la nastere. Acum vad ca si fetita ta crocodana a crescut asemanator cu a mea. Cred ca sunt cam deoadata. Parca chiar din aceeasi zi?

Fetele, fetita mea sta acum in centrul de activitati (ca deja ne-am plictisit de scoica) si ce-mi vad ochii loveste tot mai bine jucariile. Chiar reuseste sa le atinga si se chinuie sa porneasca mata care canta.
Corectez, de cand scriu acest mesaj deja am mancat juma de piza si fata a adormit in brate la tati . Urmeaza imediat papa.

Iuli8ka, Selen multumesc de raspunsuri

de scumpete de fetita (31.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

ce zici tu acolo Carina?? eu sunt invidioasa, a mea nu schiteaza nici un gest in centrul de activitati ii atrage atentia doar oglinda in care se vede pe ea miscandu-se....si se mai uita daca zdrangan eu jucarelele, dar se plictiseste repede si incepe sa-si suga degetele, ca-i mai distractiv dar sa se intinda ea catre jucarii?! no way! astept si eu ziua aia

de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!


POZE URSULICA
nunta


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

raluk off mami prin ce treci!am ramas fara cuvinte si mai ales cand ma gandeam ca am indraznit så ma plang eu la 6 såpt ca nu ma ''intelegeam'' cu bruce pe cand tu..tu te chinui tare cu bebe Alex--off ma rog så treaca repede repede perioada asta si så intri zambind la noi si odihnita..

Selene sa stii ca si Brucu se plicti repede de zornaieli leganat in balansoar..mai nou dimineata am ras de el cå la schimbat pampersu i-am pus sosetutele pe langa el ..si el..cu soseta in gurå.i-o dau jos si el puf razand iar cu ea in gurå..nu va spun ce radeam si el radea cu gura pana la urechi..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

IUlik, asa si Ebru, la playmat are un pestisor care atrna pana mai jos, si la un moment dat i-a ajuns pe langa gurita....si eu nu m-am uitat la ea cateva minute, si cand ma uit din nou, mama ce sugea de zor la pestisorul ala!!

de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!


POZE URSULICA
nunta


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luhtien spune:

fetele!

intradevar...povesti horror! sper sa treceti mai repede peste!!! de la mine.

noi raportam primul caca dupa o luuunnnga perioada in care am facut doar cu supozitor!
multumim fetelor ca mi-au dat ideea cu ceaiul de chimen! azi a functionat!
1 plic ceai de la celmar (din cel pentru bb) + 1/2 linguritza seminte de chimen in 120ml apa = 1 caca

azi am cumparat primul bibe mare de 250 ml...ca au ramas "mici" celelalte!
offff! ce repede cresc.
apropo de greutate: 5.435 kg si cred ca vreo 61 cm.

====================
Nimeni nu te-a intrebat daca vrei sa te nasti.
Despre plecarea ta, tot altii vor decide.
Insa timpul dintre este in mainile tale. Nu-l irosi!

Bogdan Teodor Constantin - comoara noastra

http://bisisica.blogspot.com/
Mai multe poze pe blog! Va astept cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Fetelor multumesc de incurajari. ADI in marsupiu l-am pus intr-o zi , dar cand am iesit afara. Ptr ca il bagasem in costum de ala tip cosmonaut si statea fix in marsupiu. Ca daca il bag in marsupiu cu hainele care sta in casa, adica in body.....il pierd prin marsupiu...ca Mattia e maruntel tare. Multumesc oricum. ANAMARIA LUTO pai chestia asta cu plimbatul lui Mattia in brate prin camera si Alessio in pat la adormit o facem in mijlocul noptii.Dar daca tre' sa il adorm pe Alessio adica atunci la ora de culcare nu reusesc. Ca Alessio e obisnuit sa adoarma cu cineva langa el. Ca Alessio adoarme singur dar important e sa fie cineva langa el ca sa se "cuibareasca" cu spatele in cineva...asa s-a obisnuit.....IULIKA nu, Alin nu lucreaza toate noptile.uneori...dar chiar si asa....e tare greu. DIANA cum ziceau si fetele bine ca ai avut reflexele bunee.eu sunt terorizata de prinderea degetelor la usa!! Si Alessio are obiceiul sa se joace la usa de la sifonier. SELEN ELLE ma bucur ca ma intelegi...imi pare rau si ptr tine...chiar ma uitam zilele trecute la semn si vad ca si tu oricum ai bbii mici...adica Eva..e micuta si ea......si chiar ma gandeam oare tu cum te descurci...MARIAANNA sa-ti traiasca crestina! MONICA era mama aici dar a plecat....va reveni prin ianuarie...de cumnati nu am cum sa am ajutor dinpartea lor ca si eu au cate 2 copii...fratii sunt la Modena si ei cu copii, servici.......Vazut poze de la nunta...frumoase si tare melancolica am devenit......CARINA MONIS UVE_GOT multa sanatate si tarie!

DANA lui ALESSIO si MATTIA

S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE! (07/06/2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Of, Ralukule, chiar ca e horror ce povestesti tu acolo . Dar daca macar in timpul zilei ai pune laptic de la tine, intr-un bibe, si s-ar ocupa mami de Alex iar tu sa pui si sa legi 2-3 ore de somn?? Si totusi, care ar fi motivul urlatului excesiv al bebelusului Alex?? Ca daca se hraneste...atunci se pare ca alta e cauza.
Nu stiu cum sa te ajut dar macar trimitem un si-o imbratisare si speram sa treaca repede perioada asta urata.

Iuliko Da' ce-a crescut flacaul tau, mai Chiar daca radacinile si le ia de pe la noi se pare ca vrea sa faca fata cu brio scandinavilor. Felicitari pentru plimbarile luuungi pe orice tip de vreme posibila si mai mult imposibila! vaccinelu' sa nu mai simta Brucu nik-nimicuta.

danangie Cand citesc prin cate treceti voi, mai fetelor, aproape ca imi inghit nervii si cuvintele care-mi scapa printre dintii inclestati de-atatia nervi si neputinte. Voi, cu 2 copilasi mici chiar ca sunteti eroine. Eu de bine de ra macar o trimit pe Andra sa stea singura pe wc si eventual sa intrebe la usa: "Cine-i?"

luhtien ceai dat lui bebe sau baut de tine si transferat prin laptele tau??? Scuze, dar n-am priceput schema. Nu ca am avea probleme dar sunt convinsa ca daca imi pun un post-it cu eventuala solutie, exista posibilitatea ca la un mom dat sa-mi foloseasca.

Ce spuneti voi de centru de activitati??? Hehe... noi urlam la zdranganici, nu ne place nici macar sa fim mangaiat pe manute, nu atingem nimic ca se ariceste.
Cel mai tare ma scoate din sarite ca sare-n sus la cel mai mic zgomot posibil!!! Ajung in situatia in care trag apa la wc cu frica Daca am apucat si l-am adormit si intr-un minut gresim vreun pas prin casa, atunci e clar ca s-a dus bucuria noastra. Sunt capiata de cap, ca Andra nu intelege de ce tot timpul ii spun: "taci", "shttt", "vorbeste in soapta" si bineinteles ca nu se supune regulilor. Seara urla ficiorul nostru ca din gura de sarpe pentru ca este obosit, ca nu leaga 10 minute de somn

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

vad ca nu e prea mare miscare pe aici..eu am atipit långa brucu o orå..acum s-a trezit a si papat si stå cumintel..hmm l-o fi schimbat azi moasa?..febra nu are ..rade dar nu mai e agitat..

liliac imi pare tare rau ca bebitu se sperie la orice zgomot..d-apoi daca era si brucu asa nu mai apuca sa doarmå deloc..påi noi mereu scåpåm ceva pe jos(parchet),,si sa vezi dragul de el cum cu intarziere ridica mainile asa in sus de sperieturå pt 3 secunde dar nu se trezeste..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Salutare!!

Offf, mai Ralukule, prin ce treci. Multa, multa putere iti doresc. Vor veni si momentele alea minunate in curand


Uve, nu-mi vine sa cred ca a luat rotavirus printesa ta. Ma bucur din suflet ca sunteti bine acum. Eu l-am vaccinat pe Matei cand avea 4 luni (se fac 2 doze de vaccin pana in 6 luni) din cauza nr mare de cazuri de rotavirus. Maria urmeaza sa fie vaccinata luna viitoare cu prima doza.

Raportez si eu una bucata printesa de 6,200 kg si 58 de cm la 2 luni. Doarme din ce in ce mai bine noaptea si cred ca pana in 4 luni va dormi toata noaptea (deja da semne ). E o zambitoare si nu suporta sa stea singurica nici o secunda. Adora sa stea in brate si cam asa isi petrece timpul in care nu doarme (la mami sau la tati in brate unde este cea mai fericita printesa). Matei o pupa non-stop. Sunt momente in care chiar o supara cu atatea pupaturi (ca nu stiu cujm sa-l mai iau de pe ea ). A inceput sa mai faca nani si cu mine in pat spre bucuria mea, pt ca nu prea ii placea decat patutul. Asa ca spre dimineata o iau langa mine si doarme pe bratul meu .
Cam atata despre noi. Va pupam cu drag .

Mergi la inceput