Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (241)
Raspunsuri - Pagina 5
roli25 spune:
Ema, eu il scot pe Andrei dimineata cca 2h. El ar mai sta, dar inghet eu
. Oricum la 13 tb. sa fie acasa sa pape ca daca intarziem nu mai papa de somn.
Nu pot sa compar perioadele si sa spun clar daca era mai greu anul trecut sau acum. Totusi, Andrei ca bebelus a fost extrem de cuminte si ma descurcam ocupandu-ma mai usor de Marc. Pe de alta parte, Marc era la gradi pana seara la 6. Asa ca ii dedicam timpul zilei lui Andrei si serile lui Marc, iar iesitul afara cu amandoi era infinit mai usor ca acum. Acum nu ma incumet cu amandoi, ca Marc vrea cu bicicleta si mi-e greu si cu carucior si cu bici. In plus i se mai nazare ca vrea in carucior si atunci mi-e chiar imposibil. In parc tb sa fiu cu ochii in 10 dupa amandoi..clar era mai simplu cu Andrei bebe in carut.
O sa vedeti si tu si Ellenuta ca lucrurile si vor simplifica foarte mult cand cei mari vor merge la gradi. Pt mine gradi a fost mana cereasca, mai ales ca anul trecut gradinita era fix in spatele blocului, iar Marc se simtea f. bine acolo.
Acum , in iarna vreau sa negociez la gradi si primirea lui Andrei, sa vedem ce succes avem.
Vera si Marc are DA. Acum, de cand a inceput sezonul rece are in permanenta obrajorii aspri. Asta e, n-am ce sa fac. Uite, chiar mi-am adus aminte sa-i mai dau cu crema, dar dimineata cand pleaca la gradi e asa un iures la noi si eu sunt asa adormita ca uit mereu
.
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
ceska777 spune:
Buna zuzelor,
sunt si eu pe aici, va citesc cred ca am fost insa invizibila ca nu m-ati vazut in ultimele dimineti dar am luat cafeaua cu voi..........
Inca sunt in butoi, sunt f suparata pe dl sot. Desi e acasa consemnat bolnav de medic, ieri imi venea sa il trimit undeva sa am liniste...
Ma incurca....problema e ca nu face nimic! Nimic! O fi bolnav da`....
E a doua oara cu bronista in sezonul asta rece dar nu vrea sa se lase de fumat 

. Numai bine azi noapte a avut o criza de tuse de a trezit copilu asa ca am stat intre 3-5 de veghe, apoi mi- sarit somnul si am citit pana spre 6 cand am adormit. Azi ma ustura in gat si ma dor membrele.....Ghici cine urmeaza sa fie racit si nu are voie sa zaca?
Gaza e mucoasa rau in continuare dar azi e soare si am iesit afara 1 ora. Vestea GROZAVA e ca de ziua gazei vor fi aici matusa nasica cu logodnicul DAR si bunicii.ro. Amandoi la pachet complet festiv inca nu am pomenit. Inca nu-mi vine sa cred.... Va fi frumos sper.
Pe 22 aniversam doi ani cu copii, pe 23 cu familia mea, pe 26 mergem la Fulda la socrii surorii mele iar soacra daca ne vrea ne poate vedea inainte de Revel caci sotul lucreaza pe 2 ian.
Asa......
Lala20,
nu cred ca sotul sa aiba mai multe atu-uri ca tine in acest proces. Sper sa te eliberezi si sa poti privi inainte, la un viitor mai bune pentru tine si Bia.
Ema, Ellenuta,
va citesc si imi inchipui ca e greu, f greu mai ales cand obositi sau copii sunt bolnavi si va lipseste ajutorul. Totusi eu nu m-am impacat cu idee ca B va fi copil unic......
Ema,
eu cred ca cei mici ar trebui scosi zilnic afara. Acum incerc si eu sa aranjez cumva cu bunicul si sa-mi organizez treaba in casa in asa fel incat sa iasa macar o data pe zi afara cam 1ora, pana nu se intuneca. Azi e un soare orbitor si am fost ceva mai bine de 1 ora afara, a baut lapte si doarme. Stiu ca e mai greu cu doi copii.... Vecina imi spunea ca o certa o prietena si ii reamintea ca desi Felix e al treilea copil, sa nu se lase si sa fie la fel de consecventa cu iesitul la plimbare si activitatile pentru copii ca si la primul sau al doilea copil. Si ii dadea dreptate prieteni...asa ca azi am iesit cu mucosii la plimbare pe soare si l-am invitat pe Felix la ziua lui B...
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
roli25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ceska777 eu cred ca cei mici ar trebui scosi zilnic afara. Acum incerc si eu sa aranjez cumva cu bunicul si sa-mi organizez treaba in casa in asa fel incat sa iasa macar o data pe zi afara cam 1ora, pana nu se intuneca. Azi e un soare orbitor si am fost ceva mai bine de 1 ora afara, a baut lapte si doarme. Stiu ca e mai greu cu doi copii.... Vecina imi spunea ca o certa o prietena si ii reamintea ca desi Felix e al treilea copil, sa nu se lase si sa fie la fel de consecventa cu iesitul la plimbare si activitatile pentru copii ca si la primul sau al doilea copil. Si ii dadea dreptate prieteni...asa ca azi am iesit cu mucosii la plimbare pe soare si l-am invitat pe Felix la ziua lui B... Ceska, mamica de Benjamin mic si scump (23.12.2007) Blogu` nostru Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra |
Asa e, mucosi, nemucosi, schimbarea de aer le face bine si ii caleste. Stiu ca nasa mea ii lasa in curte in carucior sa-si faca somnul de amiaza chiar si iarna (ei stand la Brasov). Si sunt rosii in obraji si caliti. La ei in casa sunt 19-20 de grade, iar noi cand mergem acolo stam cu pulovere pe noi, iar copiii lor in maneca scurta.
Si eu am fixul sa-i calesc sa nu fie asa frigurosi ca mine.
Roli mami de Andrei
(9 iunie 2006)www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
Ellenuta spune:
buna zuzici mamici
azi e ceva mai bine .. m-am odihnit si eu un pic azi-noapte caci a adormit anna la 12 si s-a trezit la 6.30 ..
aseara au venit nasii pe la noi, au o fetita de 4 ani .. s-au jucat fetele impreuna de numa' .. au rasturnat ele toate jucariile dar ce fericita era eva ..
lala ma bucur ca totul a mers bine. tin pumnii ptr 11 ianuarie! Doamne ajuta sa se termine repede si sa nu primeasca sotul nici drept de vizita.
vera hmm .. momentan, nu ne permitem nicio femeie .. nu zic ca e rau cu socrella dar uite ca tipa la eva si o face in toate felurile ..
grati abia astept sa o diversific pe anna .. s-o mai pot lasa pe la mama ..
emma da e greu cu doi copii .. mai ales ca ai nostri sunt asa mici. dar cresc ei mari .. multumim de aprecieri, ma bucur ca-ti place mancarica de la noi. cat despre scosul afara .. da, o scot in fiecare zi .. azi am stat numai o ora, dar de obicei stam cam 2 ore. cand era cald, am stat si 3 ore .. dar a papat masa in parc ..
stancutza
mi-au dat lacrimile la mesajul tau. abia astept sa ma pot apuca de slabit, de electrostimulare, sala ..
ceska ce bine imi pare ca vei avea musafiri si te vor mai ajuta, vei palavragi la cafea .. si gaza o sa fie tare rasfatata, sunt sigura ..
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
nemary spune:
Ema, pozici dela botez nu ne pui? nu am apucat sa-l felicit pe micul crestin. Daria iese afara in fiecare zi, cam 2-3 ore dimineta, iar seara cam 30 min cat mergem pe jos de la mama pana acasa.
Elle, te inteleg perfect, in aceasta situatie eram si eu (nespalata, nearanjata, nemancata) cat a fost Daria mica, statea numai atarnata de titi si nu prea vroia sa stea cu altcineva in afara de mine, plus ca nu dormea decat afara in timp ce ne plimbam, nici pe banca nu puteam sta si eu 5 min pt ca se trezea. si de aceea ma ia cu groaza cand citesc ce scrieti, mi-a fost tare greu cu unul, cu doi... nu stiu, sper sa ma organizez mai bine sau sa fie mai cuminte bb2.
Ceska, sanatate multa si poate te va ajuta mai mult sotul daca te vede bolnavioara si pe tine.
Mari
de Daria Maria(29.01.2008)
20+ Povestea Darului plangacios
sunt tot mai mare
Daria
laura_dimitris spune:
Buna seara si de la mine!!!
Este a treia oara cand incep sa scriu un mesaj pe ziua de astazi
La serviciu este cam nebunie dar nu ma plang caci inca imi place ce fac! Singura problema ar fi ca nu mai am timp sa stau cu voi pe forum si sa vorbesc cu sora-mea la telefon.
Am ramas impresionata inca de dimineata de mesajul ellenutei...
elle, scumpa mea,... asa de bine te inteleg...m-am recunoscut pe mine in descrierea pe care ti-ai facut-o. am trecut si eu prin starea asta naspa. Culmea este ca eu m-am simtit asa la primul copil... Nu pot sa uit o faza cand avea dimitrakis vreo 4 luni m-am intalnit in fata unui bancomat cu o colega avocat. Era coafata, imbracata ca un manechin, arata ca o papusa si era iesita in ploiesti la cumparaturi prin magazine de lux
iar eu am realizat brusc ca sunt nepieptanata de O SAPTAMANA
mi-am strans instinctiv pumnii ca sa-mi ascund unghiile nemanichiurate, m-am intrebat in gandul meu daca s-o vedea ca nu sunt spalata pe fata ca de machiaj nici nu se putea pune problema...
M-am smtit ca un gunoi...
Pe de alta parte, eu mi-am revenit si chiar daca nu arat chiar ca un manechin ma simt bine ca merg la serviciu, ca ma aranjez la par, la maini,ca ma imbract ofice, ca port tocuri... chestii pe care nu le fac nicodata in afra serviciului... Bonus-ul eu minunat este ca ma simt super fericita si implinita si cand ajung acasa cand imi vad comorile.... Colega mea accea este la fel de slabuta si frumoasa si acum dupa 6 ani dar, in continuare cred ca merge doar la cumparaturi pentru ea caci nu a reusit sa-si faca o familie, nu are un copil...
So, cine a iesit in castig ???
Eu, tu, zuzele de aici si alte mamici care, cu toate am trecut prin nopti nedormite, stari de rau si sentimente de frustrare vis-a-vis de statutul de femeie sexi sau nu... ne revenim si suntem mai bune, mai frumoase, ca inainte, si categoric mult mai fericite.
Capul sus. Plangi, racoreste-te, vaita-te aici ca suntem langa tine.
Si tu sti ca asa este... dovada ca astazi te-ai simtit deja mult mai bine dupa 6 ore de somn asta noapte ![]()
cu mult mult drag !!!!
Ceska, hmmmm, depresie si la tine... Incearca sa iei raceala "din pripa" ca imi dau seama cum te simti si tu. nici eu nu-mi permit sa fiu bolnava never-ever
barbatii astia sunt cumpliti cand sunt bolnavi... eu am unul acasa care se duce si se cauta, isi face analiye, citeste in tomurile lui si daca il doare o unghie de la mana ![]()
despre fumat... nu pot comenta. aici il inteleg pe el
eu am avut pneumonie si fumam. nu ma laud dar din pacate mi-a fost foarte foarte greu sa renunt la viciul acesta nenorcit.
Ema,
ce frumos patut ai ai ales pentru milan
Sper si sa-l gasesti si milan cred ca va fi foarte fericit in masinuta lui ![]()
Vera, aoleu ce greu trebuie sa fie cu pacostea asta de DA. Irinuka cu rareselul ei trage cu aceeasi problema...
Nu am stiut ca zyrtecul este asa de nasol... Dimitris al meu a luat cateva luni la rand
Alergologul l-a prescris impreuna cu alt medicament controversat - singulair...
Eu i le-am dat lui dimi si nu a mai tusit/ nu s-a mai imbolnavit!!!
Era sa uit din nou....
codrutaa, ce m-am amuzat citind vorbele de duh ale fetitei tale!!! Este o scumpa
!! Intra mai des si povesteste-ne de ea!!!!
si nu in ultimul rand, am mai pus si eu niste foto noi in album. sa-mi vedeti puiutii mei ![]()
http://family.webshots.com/album/575560645ZpWKVq
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
toamna2009
Eliza spune:
Elle cred ca toate am trecut prin perioada asta si acum cu 2 puiuti e si mai complicat. Insa trebuie sa te gandesti ca nu o sa fie la infinit asa, ca or sa vina destul de repede momentele in care fetele nu or sa mai fie total dependente de tine si atunci o sa iti fie dor de mirosul de bebelus, de dependenta asta de tine care te face sa te simti unica pentru puiul asta de om. Cat despre Eva cred ca stii deja ca nu e cu nimic mai nastrusnica decat alti clopotei de varsta ei si cred ca sfatul Gratielei e f bun. Decat sa i se para soacrei ca o invuniesti de ceva mai bine fa-o complice la educarea Evei. Spune-i sa-ti atraga atentia cand ridici tonul al Eva pentru ca tu nu-ti dai seama dar ca si tu o sa faci acelasi lucru cu ea. Cat despre "grasa, nespalata,bla,bla", pentru fetele tale esti cea mai frumoasa mamica din lume iar pentru sotul tau sigur esti speciala si unica pentru ca e constient ca ce faci tu nu e usor. Plange-te aici de cate ori simti ca nu mai poti si vrei sa te descarci, sunt multe urechi care sa te auda.
si capul sus.
Laura ma uimesc de fiecare data pozele tale cat de protector e Dimitris cu Eleni. O sa cam profite spiriducul asta mic de fratiorul ei. Chiar, ei nu se cearta niciodata?
Roli ti-am admirat piticutul la serbare. Andrei parea destul de interesat de ce e acolo, asa ca daca te gandesti sa-l dai la gradinita nu cred ca o sa ai mari probleme.
Eliza 
Emma(19.02.2008)
1-2 ANI
Povestea nasterii
roli25 spune:
Sa ma plang? Ca tot ma intreba Ema daca acum mi se pare mai usor
.
Sunt singura si rupta la ora asta. Fetelor bucurati-va cat aveti un bebe care papa lapte, nu face mofturi, nu arunca mancarea, nu rupe totul prin casa si nu se bate cu frate-sau.
Si la asta sa adaugam si alergatul prin toata casa dupa 2 sa vina la baie, sa ii imbrac cu zbateri (Marc are doar 17 kg si trag de el de-mi iese sufletul), sa ii culc, uf...acum e liniste, am curatat bucataria, am strans jucarii din toate colturile, am pregatit hainele lui Marc pt dimineata si respir usurata asteptand sotul de la servici.
Ma duc sa ma uit pe Travel@living la familia cu 8 copii ca sa-mi mai treaca. Si totusi se descurca frate!
Roli mami de Andrei
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
BAIETII MEI IUBITI
ceska777 spune:
Neata,
haideti la cafea. Dl sot a plecat deja la job, gaza doarme eu am emotii pentru controlul de la dr ....
Roli,
nu am vazut emisiunea de care spui dar ma intreb care e secretul acelor doi parinti? CE ii face sa functioneze?
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
Ellenuta spune:
neata,
multumesc de
, ceska! tare buna e o cana de cafea aburinda dimineata .. parca ma remonteaza si ma pune pe picioare!
laurici cred ca mai toate am trecut prin fazele astea .. mi s-a zbarlit pielea pe mine cand am citit ce ai patit si tu .. ma recunoasc in faza cu unghiile, sa stii. sper sa vina si vremuri mai bune. TREBUIE! si ai perfecta dreptate .. noi avem niste comori acasa, avem o familie .. am suferit si ne-am simtit aiurea dar merita fiece moment de sacrificiu!!
ti-am admirat si eu comorile frumoase!! tare bine seamana cei doi fratiori! iar eleni .. s-a schimbat mult .. e superba! mi se pare ca are privirea lui mami, nu? ce frumos fac baita ei si danseaza impreuna .. abia astept si eu sa le vad pe ale mele asa ..
eliza 
roli ce nazdravani sunt baietii tai. te cred ca abia astepti seara sa te odihnesti!
ceska bafta la control!
ema astept pozute de la botez!!
codruta chiar ma gandeam zilele trecute la voi .. mai ales la istetica alexia. e tare vorbareata pitica ta.
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun