INSEMINARE 53
Raspunsuri - Pagina 8
yarrina spune:
Cip imi pare tare rau de valoare mica de la bhcg. Dar lasa ca ne luam noi revansa dupa Revelion...In Ianuarie o sa fim toate cu greturi...cu nervi...M-am gandit sa merg pe mana fetelor sa nu intrerup inca duphastonul...mai iau pana vinri cand voi face test daca nu vine si daca e negativ il opresc. Ma simt bine de la el in sensul ca nu ma mai doare asa tare burta...acum doar sunt balonata si am crampe. Abia astept sa vina sa ma desumflu.
Viss tinem pumnii sa fie noroc FIV-ul.
Sabine nu mai fi tristuta...nu stiii cand s-au spart asa ca poate s-au intalnit exact la tanc. De ce oare nu ti-o fi facut eco inainte de inseminare? Mie mi-a facut...fara gel ca ataca glera...dar s-a uitat sa vada daca mai sunt foliculii acolo.
Doamne ajuta ca anul care vine sa fie mai bun pentru noi toate.
viss spune:
mda..sotul meu e morcovit rau.a cautat pe net, ceea ce nu-l caracterizeaza,nu a gasit nimic-ceea ce i se pare suspect, zice ca iar ma duc sa faca aia experiente pe mine?si dupa ce a citit consimtamantul care e cel de fiv- cu toate reactiile adverse ale punctiei,zice ca el nu semneaza consimtamantul.sa vede-ti ce cearta trag cu el miercuri dim..si asta e ptr ca nu mi-a explicat nimeni nimic,si nu pot nici eu sa-i explic lui..e naspa cand dr. tau nu e la spital, si te trezesti asa deodata intr-o procedura complexa..
cipcirip spune:
Ella28 nu am facut tratam hormonal, doar pregnyl. Inseminarea a fost pe CM natural shi asa cum am scris acum 11 zile cred ca foliculul meu s-a spart la 4 ore de la pregnyl. Dc s-a intamplat asta ovocitul a fost fertilizat prea tarziu shi a ajuns in uter prea devreme, adica nu ajunsese la stadiul de morula.
Alla76
Yarrina poate vii tu cu un test frumos, la 3 foliculi grasani poate ramane totusi unul.
Fetelor am aflat ca dc nu faci stimulare foliculii se pot sparge la 4 ore de la pregnyl, a mai patzito o fata de la FIV care voia sa faca pe CM natural iar dr ei a zis ca i s-a intamplat des asta. Atzi auzit de inseminare cu doza mica de gonal F shi cu cetrotide pt controlarea ovulatziei apoi pregnyl? Ash incerca varianta asta in ianuarie.
Cirip
sabrinela spune:
Fetelor va multumesc pt. sustinere si eu va tin pumni si va doresc multa bafta la IA,azi am facut prima injectie cu puregon,maine trebuie sa ma descurc singura,dupa injectie la 20 min.am inceput sa am o durere de cap suportabila,ameteli(nu forte rau)si stare de voma,pana termin inj.am sa stau cu senzatiile astea sau o sa-mi treaca? ce ziceti sa fac o eco in z 5 de stimulare sau cand m-a chemat dr.z8 de stimulare si 10 de la cm?
anna_ivan spune:
'neatza fetelor. m-am trezit matinal ca raceala asta nu imi da pace. beau un ceai si un paracetamol pana la sf saptamanii trebuie s treaca. azi ma duc la eco. DOAMNE AJUTA
sabrinela si eu de la puregon am avut exact aceleasi reactii ca si tine
eu zic sa faci eco in ziua incare te-a chemat. pe mine m-a chemat in z6 de cm (z4 de tratament)
Cauta cu milostivire, cu totul laudata Nascatoare de Dumnezeu, la necazul cel cumplit al trupului meu si vindeca durerea sufletului meu
llary spune:
Vapup pe toate
Viss orice ar fi, sa fie cu noroc,dar vrem sa stim si noi
Yarrina ce simti?
Sabine nu te necaji ,ca poate e sa fie!
gabi_ducu spune:
Buna dimineata fetelor,
Mai am 2 zile (joi) si imi fac si eu testul. Sunt tare nerabdatoare; azi dimineata mi-am luat temperatura si aveam 37,2 insa acest lucru cred ca e de la progesteron, nu-i asa?
In rest nu am nici un simptom.
Doamne ajuta fetelor. Pe 30 noiembrie este ziua sotului si ar fi super sa-i fac cadou un test cu 2 liniute.
Ma gandeam la ce ati scris si sa stiti ca majoritatea avem aceleasi trairi atat noi cat sotii nostrii.
Va pup si mult succes.
Araceli spune:
'Neata fete frumoase,
Peta, imi pare tare rau ca nici de data asta nu a fost sa fie
Si eu te sfatuiesc pt laparo. Eu una am facut-o si nu regret nici o clipa: asa mi-a descoperit endometrioza, cand nici gand nu as fi avut de asa ceva. In plus, mi-a verificat si functionalitatea si permeabilitatea trompelor...
Interventia este foarte usoara, eu la 07.00 am facut operatia si la 12.00 eram acasa.
Poti sa intri la subiectul "Paciente optimiste dr. Tutunaru". Acolo este un mic ghid despre laparo. Chiar daca este ghidul laparo la dr. Tutunaru, procedura este asemanatoare si iti faci o idee despre cum se desfasoara.
Daca ai orice fel de intrebari despre laparo, iti raspund cu placere.
Sabine, sa stii ca si eu prima IA am facut-o dupa ce s-au spart foliculii, si la distanta destul de mare. Adik la 08 dimineata erau deja sparti si IA-ul l-am facut abia la ora 13.00. Dr. T a spus ca sigur ca sunt sanse, ca drumul este scurtat cu cel putin 24 h.
Oricum, n-am fost prea convinsa de lucrul asta si de atunci tin neaparat sa fac IA inainte sa se sparga. Data trecuta i-am zis lui dr. T ca nu vreau sa mai astept, sa fac odata pregnyl, sa nu cumva sa se sparga...
peta spune:
neata fetelor, am revenit si eu...
dupa ce mi-am "lins ranile" incerc acum s aprivesc cat mai rational toata situatia. Mi-am facut programare la dracea pt o discutie, dar din pacate abia luni cand deja voi fi inceput tratamentul, deci o sa mai incerc si luna asta...
viss - ce spui tu e foarte interesant,desi nu prea inteleg nici eu cum vine treaba, care e diferenta intre ce iti fac acum si FIV...oricum bafta multa, si sa ne tii la curent, iti tin pumnii...
restul fetelor care asteapta rezultate - bafta multa si sper sa salvati voi onoarea capitolului, sa avem macar o reusita...
multumesc mult tutror pentru sustinere si incurajari