INSEMINARE 53

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns peta spune:

Araceli multumesc mult de raspuns. As vrea sa te intreb unde ai facut tu laparo si cat a costat, daca se pune neaparat sonda (am si eu o problema ), la cat timp de la laparo ai avut unda verde pentru stimulari + prestat...sunt cam multe intrebari, scuze
aaaa, si foarte important...ce riscuri sunt si cat de mult doare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aruam spune:

Fetelor Peta si Cipciripimi pare foarete rau,dar lasati ca o fie cu noroc luna viitoare
toate fetele

anul acesta o sa fiu
Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Araceli spune:

Peta, eu am facut laparo cu dr. Tutunaru acum 1 an. Nu m-a costat nimic atunci, am facut la spital. Acum insa face doar la clinica si costa 1500 RON. Cat despre unda verde, depinde de ceea ce gaseste acolo...mie mi-a gasit, din pacate, endometrioza, si a trebuit sa tin tratament 6 luni de zile (adik am stat 6 luni pe bara)
Dar, daca totul e ok, de luna urmatoare te poti apuca de treaba.
Sunt diverse probleme care pot fi diagnosticate/rezolvate prin aceasta interventie: endometrioza, functionalitate trompe, aderente si drilling ovarian, polipi, etc.
Operatia se face cu anestezie totala. Dureri am avut cateva zile, mai ales in prima zi, dupa ce a trecut efectul anesteziei, ca dupa orice operatie. Eu am facut operatia joi si marti eram din nou la serv.
Si sonda nu am avut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

indi_77 – felicitari din nou, era logic sa creasca asa mult. Cand mergi la ginecolog ?
sabine – o prietena de-a mea a ramas gravi cu un folicul de 17 mm. Ca si la tine cei mari se sparsesera déjà si cu toate astea are acum o frumusete de baiatel pe care l-am vazut chiar vineri. Asa ca, cu incredere si o sa fie bine.
bonsai – ce test ai facut ? incearca un test de sange. Ala e concludent. Daca nu ai unde fa un test Sure Check dimineata la primul pi.
peta – imi pare tare rau dar capul sus si cu incredere v-a aparea si bebelul.
cipcirip – imi pare rau de rezultat, insa are rost sa mai faci beta maine. Pate ai ovulat mai tarziu si daca era prea devreme normal ca nu a iesit . Oricum daca se dubleaza valoarea asta care e acum nu are nici o importanta, Ca sa fie sarcina trebuie sa fie valoare mai mare de 5 si deabia dupa aia vezi daca sarcina e ok daca se dubleaza rezultatul. Stiu o alta tipa care a facut ca si tine beta in z10 si a iesit tot mic dar totusi e graviduta. Asa ca speranta moare ultima. Poti incerca un Sure Check in z 13-14

e in burtica +24
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

Mergi la inceput

Araceli, multumesc mult de raspuns. O sa o intreb si eu pe dracea luni daca e cazul sa fac. Ma gandeam sa ma orientez spre giulesti, parca ma simt mai in siguranta la spital, oricum sa vedem...si semne nu ti-au ramas, nu? adica f mici banuiesc...
ma uitam acum in tabelul cu valori beta de pa prima pagina si am vazut ca in Z10 de la ovulatie au fost inregistrate si valori de 1 sau 2 pentru segmentul meu de varsta, ba chiar si in Z11...eu nu prea am de unde sa stiu exact cand a fost ovulatia, daca a fost cu o zi mai tarziu? oare sa mai fie o sansa cat de mica? cred ca ma amagesc singura...

Mergi la inceput

Doua semne foarte mici in dreptul ovarelor, iar cea de a treia taietura in buric.
Sa vedem ce iti va spune dr. Dracea...dar am inteles ca ea nu mai este la Giulesti, asa ca, daca vei face, va fi cu alt dr...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vasilasanita spune:

Citat:
citat din mesajul lui Araceli

Peta, eu am facut laparo cu dr. Tutunaru acum 1 an. Nu m-a costat nimic atunci, am facut la spital. Acum insa face doar la clinica si costa 1500 RON. Cat despre unda verde, depinde de ceea ce gaseste acolo...mie mi-a gasit, din pacate, endometrioza, si a trebuit sa tin tratament 6 luni de zile (adik am stat 6 luni pe bara)
Dar, daca totul e ok, de luna urmatoare te poti apuca de treaba.
Sunt diverse probleme care pot fi diagnosticate/rezolvate prin aceasta interventie: endometrioza, functionalitate trompe, aderente si drilling ovarian, polipi, etc.
Operatia se face cu anestezie totala. Dureri am avut cateva zile, mai ales in prima zi, dupa ce a trecut efectul anesteziei, ca dupa orice operatie. Eu am facut operatia joi si marti eram din nou la serv.
Si sonda nu am avut

Si care i cauza Araceli acum de nu se intampla minunea? A fost endometrioza avansata si din cauza ei?

Dumnezeu ne va ajuta!

Mergi la inceput

Anita, endometrioza mea a fost in stare incipienta. Alte probleme nu mi-a mai gasit la laparo, trompele sunt functionale si permeabile.
Iar sotul sta foarte bine cu
De aceea, eram sigura ca voi ramane gravi imediat dupa tratament. Din pacate, timpul a trecut, eu tot nu am ramas si iata-ma acum aproape de IA nr. 3...

Mergi la inceput

Araceli, si voua de ce vi s-a recomandat IA, doar ca sa va mariti sansele? Oricum deocamdata nu ai avut f multe incercari, cred ca te incadrezi in nereusite "normale"...
sensibila, multumesc de incurajari...voi ce mai faceti? cum mai e cu analizele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

peta - noi suntem bine. Ne miscam de zor in unele zile chiar f mult, alteori mai putin, iar cateodata ma pocneste de-a dreptul Dar e tare placuta senzatia. Nu ii place deloc cand stau pe burta pt ca inca mai pot face asta avand in vedere ca nu mi-a crescut burta deloc. Si cateodata nu ii place nici cand stau pe o parte dar eu asa dorm asa ca nu are ce face, mai suporta si ea putina stramtorare de casuta.
Cu analizele e o intreaga telenovela. Am facut de 2 ori intr-o luna la Medlife despre care eu aveam o parere f buna si urocultura si sumarul de urina. In sumarul de urina apare nu stiu ce flora draci baltati si urocultura apare negativa. De 2 ori la fel. Dr imi zice ca sunt lucrate din burta si ca nu are cum daca apare ceva in sumarul de urina sa nu apara nimic in urocultura. Asa ca amine ma dus tot cu astea 2 + hemoleucograma sa o mai fac odata sa vedem al astia ce iese.
Asa ca nu stiu ce sa zic. Sa vedem acum ce iese. La Babes urocultura dureaza 3-4 zile. La Medlife a durat 2 zile. Na acum sa vedem ce minune iese si deabia astept sa le compar.

e in burtica +24
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

Mergi la inceput