INSEMINARE 53
Raspunsuri - Pagina 7
ella28 spune:
Doamne ce ganduri ai Nu fato iti fac punctie de FIV, ti-i unesc cu gigeii sotului, si embrionii la caldurica.
Ce scenarii ai in cap! e de bineeee, ai sanse f mari luna asta!
Ce sa zic:faci si FIV pe nepusa masa si pe bani putini
alla76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bonsai multumesc pt raspunsuri! 1-nu am monitorizat ovulatia,am mers pe aspecte clinice(durerile si disconfortul particular pe care il am la ovulatie+"certitudinea" ca ovulez in z 14,avand in vedere ca am ciclul fix la 28 zile) 2-la mine in oras nu am unde doza beta-hcg si totusi am 5 zile de intarziere cu test negativ,iar mie doar o singura data mi-a intarziat o zi |
acuma eu una sunt adepta "incertitudinii". Adica nu cred in "certitudinea" ca un organism e ceas si ca se ovuleaza luna de luna in aceeasi zi.
_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009
speranta2008 spune:
buna
Ella - sigur e FIV..este aceeasi procedura..nu are ce sa fie altceva...
Cred ca cei 350 euro sunt doar pentru punctie, restul il platesti la tranfer...e doar o parere..mai bine ati intreba un dr
In 2009 voi fii graviduta! 2010 voi fii o fericita mamica!...asa sa ma ajute Maica Domnului!
"Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu" (Matei19:26)
alla76 spune:
citat din mesajul lui cipcirip Buna fetelor am facut BHCG azi zi 11 de la IA si am o val mica 0.653 ... nu a fost sa fie de data asta. O repet poimaine si dc se dubleaza mai am o speranta mica dar e f f f mica. Voi ce ziceti? Cirip |
imi pare rau cipcirip... valoarea e mica ...
_
alla76 spune:
citat din mesajul lui sabine Alla, daca ai sti cat de rau imi pare ca nu am plecat cu el.Daca ai sti ca azi noapte am fost la un pas.....dupa atata abstinenta sa o fac si sa nu ma mai intereseze de inseminare.Acum imi pare rau ca nu am facut-o cu riscul ca proba sa iasa prost.ce folos.Proba a iesit beton si la mine totul a fost ca naiba.Daca faceam ceva azi noapte, mai aveam o sansa.Asa.....nu am nimic.El plecat, eu aici....am inceput sa ma cam satur de tot. |
fata si sa speram totusi ca nu s-au spart nemernicii cu mult inainte
_
viss spune:
speranta - s-ar putea sa ai dreptate.sa fie doar ptr punctie.i-am citit si sotului parerea ta, si i-a inghetat zambetul pe buze.nu prea e de acord sa dea banii astia.dar acuma dc am intrat in hora, iti dai seama ca am sa joc, fie ce-o fi.norocul meu e ca am banii pe cardul meu, cu gandul la un FIV indepartat.sa vedem ce-o fi, poate din 5 foliculi oi avea si 1,2 ovocite..sa vedem..
anna_ivan spune:
viss asta suna a bebei
tinem pumnii
Cauta cu milostivire, cu totul laudata Nascatoare de Dumnezeu, la necazul cel cumplit al trupului meu si vindeca durerea sufletului meu
cora79 spune:
Viss-vine mosul cu tolba plina de bebei luna viitoare
"In 2010 DD imi va darui si mie un bebelus!"
ella28 spune:
Speranta nu cred k ma insel. De ce? La giulesti,la fiv platesti 300euro si 1100eur echivalent in ron. Nu se pupa cu 350euro. Toata suma se achita in ziua punctie,nu pe etape. E absurd sa nu i se spuna tot costul lui viss. Doar nu se presupune k avem 1400eur la orice ora pe card? Si de ce sa platesti suma intreaga pt fiv? Poate cu tratament de fiv viss ar fi avut 20 ovocite,deci alte sanse. Viss,bafta,sansele sunt categoric mai mari acum. Pupici