INSEMINARE 53

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cipcirip spune:

Buna fetelor am facut BHCG azi zi 11 de la IA si am o val mica 0.653 ... nu a fost sa fie de data asta. O repet poimaine si dc se dubleaza mai am o speranta mica dar e f f f mica. Voi ce ziceti?

Cirip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bonsai spune:

multumesc pt raspunsuri!

1-nu am monitorizat ovulatia,am mers pe aspecte clinice(durerile si disconfortul particular pe care il am la ovulatie+"certitudinea" ca ovulez in z 14,avand in vedere ca am ciclul fix la 28 zile)
2-la mine in oras nu am unde doza beta-hcg

si totusi am 5 zile de intarziere cu test negativ,iar mie doar o singura data mi-a intarziat o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella28 spune:

Peta, imi pare sincer rau. Stiu cum te simti...eu tin pumnii sa ai curaj si optimism sa o iei de la capat.

Alla da, si eu tot la Budapesta la Kovacs ma gandeam. Pe langa bani ,3000 euro cam cu totul, trebuie sa ma gandesc la concediu. Sa lipsesc 15 zile de la job nu e chiar usor... vom vedea

Sabine nu e chiar asa. Ideal este sa nu fi pocnit foliculii inainte de IA dar daca au pocnit inainte cu cateva ore, nu e totul pierdut.

Viss daca asta e ok la bani, de ce ai rata 4 foliculi buni asezati la trompa naspa? Eu zic ca merita, clar nu irosesti niciun folicul

Mergi la inceput

Cirip imi pare rau, sincer nu cred ca are sens sa mai repeti. Daca era peste 5 mai ziceam dar asa e mult prea mica. Mie la fel intr-o luna mi-a iesit 0.7 si Dracea mi-a spus ca nu este , ca sunt dereglari de la tratament hormonal , d-aia nu apare 0 curat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabine spune:

Alla, daca ai sti cat de rau imi pare ca nu am plecat cu el.Daca ai sti ca azi noapte am fost la un pas.....dupa atata abstinenta sa o fac si sa nu ma mai intereseze de inseminare.Acum imi pare rau ca nu am facut-o cu riscul ca proba sa iasa prost.ce folos.Proba a iesit beton si la mine totul a fost ca naiba.Daca faceam ceva azi noapte, mai aveam o sansa.Asa.....nu am nimic.El plecat, eu aici....am inceput sa ma cam satur de tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_ivan spune:

viss eu nu am inteles ce vrea sa iti faca??
punctie sa scoata ovulele si apoi Fiv???

Cauta cu milostivire, cu totul laudata Nascatoare de Dumnezeu, la necazul cel cumplit al trupului meu si vindeca durerea sufletului meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

deci mi s-a facut un dosar ca de FIV,am de semnat un consimtamant ca de FIV,pe bilet scrie"conversie OPU", ma gandesc ca OPU inseamna punctie ovocitara, P nu stiu de la ce vineam intrebat si eu ce inseamna si mi s-a spus ca e un termen tehnicam facut o injectie la pranz,antinaturare foliculi,in seara asta fac Pregnyl ca sa se declaseze ovulatia poimaine cred,si maine dim fac iar injectia-Cetrotide.si miercuri fac internare, cu punctie,cu anestezie generala,si dc ovulele au ovocit atunci cica se vor cupla cu spermatozoizii, si mi se va introduce embrion.FIV -tehnica costa 1500 euro in giulesti, si asta 350.dar nu inteleg, pana la urma tehnica ar fi cam aceeasi, si atunci care ar fi diferenta?ce e asta? conversie?voi ati mai auzit de asa ceva?nu e inseminare sigur ca doar imi scoate ovule, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

e tare comic sa fii pacient si habar sa n-ai ce vor astia, medicii sa-ti facaeu ne uitam cu sotul unul la altul si ne pufneste rasul ca nu stim ce vor sa-mi faca.sigur nu e inseminare, nu? dar nu e nici FIV, nu? dar tehnica seamana cu fiv-ul dar diferenta de pret e enorma,si atunci?mi-a venit o idee, ar putea sa-mi ia ovulele,din dreapta sa le verifice dc au ovocit, si apoi sa le puna in stanga?si sa fie ca o inseminare, apoi?dar dc tot le scot,nu ar fi pacat sa nu le bage langa spermatozoizi,la caldurica, in uter direct?

Mergi la inceput

Dupa pret ...este FIV pe natural la ce nr de ovocite ai tu acolo e un FIV in toata regula. Deci...este super! Bafta, de abia astept sa ne informezi de evolutia embrionilor. Ce sa zic: ai avut mana buna cu tratamentul tau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui viss

deci mi s-a facut un dosar ca de FIV,am de semnat un consimtamant ca de FIV,pe bilet scrie"conversie OPU", ma gandesc ca OPU inseamna punctie ovocitara, P nu stiu de la ce vineam intrebat si eu ce inseamna si mi s-a spus ca e un termen tehnicam facut o injectie la pranz,antinaturare foliculi,in seara asta fac Pregnyl ca sa se declaseze ovulatia poimaine cred,si maine dim fac iar injectia-Cetrotide.si miercuri fac internare, cu punctie,cu anestezie generala,si dc ovulele au ovocit atunci cica se vor cupla cu spermatozoizii, si mi se va introduce embrion.FIV -tehnica costa 1500 euro in giulesti, si asta 350.dar nu inteleg, pana la urma tehnica ar fi cam aceeasi, si atunci care ar fi diferenta?ce e asta? conversie?voi ati mai auzit de asa ceva?nu e inseminare sigur ca doar imi scoate ovule, nu?

eu una as numi-o FIV. chiar nu vad diferenta. iti face punctie, pertilizeaza ovocitele, le pune la loc. e (in ochii mei) FIV in toata regula
Bafta multa fata draga

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput