INSEMINARE 53
Raspunsuri - Pagina 5
adrianaady spune:
Bonsai dar monitorizare a ovulatiei ai facut? stii in ce ai ovulat? De obicei menstra vine la 14 zile de la ovulatie, e posibil sa fi ovulat tarziu si de sa intarzie
anna_ivan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bonsai fetele care au mai multa experienta cu stimularile si inseminarile,poate imi lamuriti si mie dilema pe care v-am povestit-o anterior. |
bonsai eu zic ori sa mai faci un test ori si mai bine sa faci un beta
a cate zi de intarziere e?
Cauta cu milostivire, cu totul laudata Nascatoare de Dumnezeu, la necazul cel cumplit al trupului meu si vindeca durerea sufletului meu
peta spune:
bonsai, as zice si eu sa incerci un beta...daca iese negativ, poate ar tb sa mergi la doc, s-ar putea sa fie o dereglare de la stimulare...oricum, e cam ciudat
alla76 spune:
sensibila, multumim pentru noul capitol
aruam, indi_77, ella28, Araceli va multumesc pt gandurile bune
ella din pacate eu nu ma mai pot "reindoctrina" sa cred ca se va intampla natural. si asta e motivul pentru care sufar acum cel mai tare. stiu ca e pauza impusa, din punct de vedere financiar, in care chiar nimic bun nu pot sa cred ca se va intampla. cat despre unguri... inclin spre Budapesta, spre Kovacs... ce vom hotari o sa vedem mai incolo. La Debrecen imi e prea greu, nu o sa rezist intreaga procedura sa nu pot comunica direct cu medicul... e prea frustrant.
ella, bafta mare! pe ciclu stimulat cresc mult sansele. doamne ajuta sa nu mai fie cazul de FIV. dar daca e... analizeaza bine... eu una nu m-as duce pt FIV la Bucuresti.
sensibila, ai dreptate, reactia personalului fata de mama bebelusului e inaceptabila!!! In ochii mei cazul asta s-ar defini ca neglijenta criminala. Desfacerea contractului de munca si ridicarea dreptului de practica e un fleac. Eu i-as articula penal. Sincer!!!
indi, valoarea din ziua 18 nu e de 4 ori mai mare, cum a cum a fost ziua 14 comparativ cu ziua 12, dar esti mai mult decat in graficul de dublare! asa ca poti sa stai linistita BB/i e /sunt OK!Abia asteptam sa vedem ce arata ecograful!!
yarrina chiar daca nu e sa fie acum... faptul ca va puteti gandi la un FIV in ianuarie e super OK. eu inca zic sa lasi gandurile negre si sa mai speri la un test pozitiv acum!!
sabine ... depinde si cand s-au spart nu e chiar totul pierdut.
si cel mai important: mai prestati si voi. Ce-ar fi sa te intorci acasa la sotul tau?
peta, imi pare rau pt beta...
Adevarul e ca si eu luna asta am acceptat cel mai greu situatia...
Adica daca e sa fiu cinstita, inca nu am acceptat-o. In nici o luna de incercari nu am plans, acum plang si nu ma mai opresc. si eu am anul asta 5 luni de stimulare, din care 3 IA, 1 cu contact sexual dirijat si una la plezneala, ca am lasat monitorizarea balta ca am primit rezultatul de oligo la spermograma si nu mai avea rost monitorizarea. Plus 3 luni pierdute cu sarcina, avort si asteptarea primului ciclu dupa avort (6 saptamani am asteptat) si a "undei verzi" dupa.
Si nu ai de ce sa te temi de laparo, iti revii foarte repede dupa. Eu laparo nu am facu... aveam in discutie HSG-ul pt aprilie daca mi l-ar fi cerut ungurii, dar in martie am ramas, doar asa ca sa imi dovedeasca ca nu sunt trompele infundate.
anna_ivan te asteptam cu vesti bune de la monitorizare
Bonsai, cand ai ovulat? ca doar daca stii cand ai ovulat poti spune de esti ori ba in intarziere
_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009
anabel79 spune:
Peta imi pare sincer rau ca nu ai reusit...stiu ce simti chiar dc eu am ratat doar 1 IA.Apropo de laparascopie si eu ma gandeam ca ar fi indicata o astfel de interventie....am facut doar HSG si a fost bine, dar ma gandeam ca polipii sau focarele de endometrioza se pot vedea cel mai bine la aceasta interventie si nu la echografiile p0e care le facem mereu...ne mai documentam poate apelam si la asta.Cand am fost la Giulesti ptr HSG era o fata care abia facuse laparoscopie e destul de urata ca o operatie cu anestezie dar iti revii asta e...te pup si fruntea sus poate ajunge si soarele pe strada noastra
peta spune:
alla, te inteleg...si eu sunt de data asta...la pamant e putin spus, cred ca mai degraba sub...stiu ca urasti sa ti se spuna chestia asta, dar tu macar ai certitudinea ca se poate, ca nu mai exista alte probleme...
mie mi se pare groaznic de frustrant sa-mi zica doc tot timpul ca e foarte bine, ca sunt conditii ideale, si de 7 luni sa nu se intample nimic...
iar de operatie mi-e asa de frica fiindca eu am fost mai demult victima unei greseli medicale destul de grave si de atunci am ramas cu o frica teribila, cand am fost la hsg mi-era asa de frica ca am inceput sa plang pe hol...dar as face-o si pe asta, desi mi-e iar frica de o greseala...
cora79 spune:
Buna fete dragi,nu am mai intrat in ultimele zile pentru ca nu am avut noutati,dar asta nu inseamna ca nu am fost cu voi si nu v-am tinut pumnii Imi pare rau pentru vestile mai putin bune(Alla,Peta),fetelor si eu am avut o inseminare nereusita,ca sa nu mai vorbim si de FIV-ul din septembrie nereusit,dar inca mai sper ca voi avea un bebe,la fel trebuie sa sperati si voi,speranta moare ultima
"In 2010 DD imi va darui si mie un bebelus!"
viss spune:
buna, fetelor.am revenit si eu, azi a fost ziua a 10-a deCM,am facut 7 zile stimulare cu puregon 100UI din z3-de luni pana duminica,am crescut eu de la mine putere de la 75 UI la 100UI.Vreti sa stiti ce-am realizat?6 foliculi pe dreapta,4 de 17-18mm,2 intre 12-13 si pe stanga unul-15mm.ptr cele care nu stiti, nu am trompa pe dreapta. deci luna trecuta la 75 ui, aveam 3 foliculi pe stanga,si acum doar unul.am facut o varza.bine, am asteptat 1 ora sa-mi dau seama ca dr mea nu mai vine, si m-a vazut alta dr.care a hotarat, cerand si parerea altei dr care intra in cabinet"conversie". na, ca v-am bagat in ceata.si eu sunt tot acolonu e inseminare, e o varianta de FIV.
cora79 spune:
Viss si nnu iti pierde speranta,se poate reusi si cu un ovocit la inseminare
cora79 spune:
Offf,stai ca am recitit mesajul,nu vor sa iti faca inseminare in conditiile astea,ti-au propus FIV?