INSEMINARE 53
Raspunsuri - Pagina 4
peta spune:
fetelor multumesc de incurajari, dar cred ca nimic nu ma mai poate scoate acum din starea asta...
din pacate deocamdata nu se pune problema de fiv fiindca eu nu cred ca mai am bani nici de o inseminare, probabil o sama imprumut luna asta ca sa o mai fac pe ultima...
nu stiu, eu sunt convinsa ca am o problema, ceva, ca nu se poate de 7 ori sa incerci si sa nu reusesti in conditiile in care ti se spune ca e totul perfect?
sunt si foarte revoltata ca mi se pare ca inseminarile astea se fac dupa ureche, iti dac o ecografie in Z12 si in Z14 la inseminare nu iti mai fac...habar n-ai ce se intampla pe acolo, daca s-au spart sau nu, daca e momentul oportun sau nu...totul se face la ghici si pe banda rulanta...plus ca luna trecuta m-au vazut alti medici care habar n-aveau de nimic, am primit 2 interpretari complet diferite la monitorizari...VARZA!!!!!
sabine spune:
Peta tu ai facut laparoscopie sa vezi functionalitatea trompelor?Poate ca nu sunt functionale, degeaba sunt permeabile.
Sapte inseminari fara rezultat....cam mult.Ar trebui sa revizuiesti putin ceea ce ti-ai propus.Poate la tine va fi si va fi cu siguranta sin moment ce clocesti si sotul e ok dar, prin vitro.
peta spune:
sabine, inseminari am facut doar 4, 3 luni am incercat prin contact...
nu am facut laparoscopie...am facut doar HSG, si eu ma cam gandeam ca asta ar cam fi urmatorul pas, dar...mi-e frica de laparo
sabine spune:
Iti fac doar trei mici gaurele, nu simti nimic.Tragi un somn bun iar cand te trezesti esti ca noua.Si daca acolo e problema o si rezolva pe loc.
peta spune:
sabine, teoretic nu suna asa rau...practic...mi-e frica...
in afara de trompe ce altceva ar mai putea vedea+rezolva, polipi endometriali daca sunt, se pot rezolva tot asa?
tu ai facut laparo? daca da, unde?
mai sunt fete care au facut?
anna_ivan spune:
peta
sabine
maine ma duc la monitorizare. sunt in z6 de cm. DOAMNE AJUTA.
nu am absolut nicio reactie adversa de la menopur, parca de la puregon mai aveam un pic de balonare, ceva ametelei, de la asta nik, aproape ca ma tem ca nu isi face efectul
Cauta cu milostivire, cu totul laudata Nascatoare de Dumnezeu, la necazul cel cumplit al trupului meu si vindeca durerea sufletului meu
sabine spune:
Eu nu am facut.Dar am o prietena asistenta in gine pe sala de operatii care mi-a povestit exact cum merge toata operatiunea.
Eu nu am sa fac ca am ramas luna trecuta deci la mine e ok cu asta, problemele mele sunt altele dupa cum se vede.
peta spune:
sabine, daca ai timp si rabdare, nu neaparat acum, imi spui si mie ce ti-a povestit prietena ta? ea la ce spital e?
anna - bafta multa
bonsai spune:
fetele care au mai multa experienta cu stimularile si inseminarile,poate imi lamuriti si mie dilema pe care v-am povestit-o anterior.