Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (47)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

elefantica
larisel
Vi4i

Sa fiti sanatoase, fericite, iubite si sa va bucurati de bebei perfecti!
La multi ani Daria Stefania!

Mirela 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui elefantica

Buna seara!!!

Am sa va povestesc cum a fost la eco inainte de a citi din urma pentru ca sunt franta si mi-e ca adorm inainte sa apuc sa va povestesc.

...deci ...a mea bebelina are intre 1400 - 1700 gr ...durdulie zic eu ... toate sunt bune si frumoase ...a scos limba la noi ...dl dr ne-a putut confirma ca suntem 100% fetita ... colul este ok ...la fel si placenta ... lichid suficient ...iar varsta conf eco este de 30 sapt si 3 zile.

Sper sa apuc sa citesc acum si sa raspund ...daca nu resusesc imi cer scuze in avans dar deja mi se inchid ochii.

Elena, 29+
Poze concediu Thassos 2009
Burtica la 24 sapt
Burtica la 26 sapt
Lucrusoare bb

pt bebelina durdulie si plina de personalitate! sa "dospeasca" linistita pana la termen!

mami de Radu Andrei(30.07.2000) si 31+ www.flickr.com/photos/43575800@N02/?saved=1" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Tocmai am ars mancarea......a cata oara de cand sunt cu un singur neuron??? hm...cam a trei sau a patra in ultima luna...
oricum, molfai de la 6 incoace intr-una..cred ca e cazul sa ma opresc ca altfel..Rennie scrie pe mine.
Noapte buna, fetele.Sa dormiti tun!!

25+

www.flickr.com/photos/44547000@N05/?saved=1" target="_blank">lorex, mamica in devenire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

nicolcris22 Sa ne spui si noua ce afli la curs.

evyme Incuiati-va daca soacra nu se simte ...

alexutzzza Dragutz foc mobilierul dar pretzul nu prea...

ratusca_mica Eu nu am apucat sa citesc "Mama si copilul", dar eu chiar nu pun covor acolo sau cel putzin nu acum...este parchet pe jos. Si poate chiar voi face curat zilnic...o sa ma orientez cum va fi cazul.

Vorbeati de intorsul bb-ilor cu capushorul in jos...la mine la morfo de trim.II era ok, dar s-au intors invers dupa aia si acum Natalia nu mai are loc sa vina iarasi cu capul in jos...deci nu va bazati pe pozitzia de la morfologica de 20-24 saptamani.

nikole Hai ca nu mai ai asha de mult de asteptat! Multa sanatate si rabdare!

danyelana Hai linisteste-te...intai repeta analiza care depisteaza cu sigurantza ca este vorba de diabet gestatzional...si apoi tu o sa ai grija (un eventual regim) si nu se va intampla nimic rau...eu nu-i suport pe medicii astia care te sperie degeaba si exagereaza... Eu din cate stiu, la diabetul gestatzional riscul e ca bb sa fie mai mare si atunci se impune cezariana, ceea ce nu mi se pare chiar atat de grav...

elefantica Chiar e grasunica bb-lusha! Felicitari!

33+ Katya Natalia si Sofia Alena

odiseea noastra, trusou bbluse, ne pregatim
nepotzeii mei, viatza la tzara, noi

AMR maxim 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanaion spune:

Elefantica ma bucur mult ca ai vesti bune de la eco si estte bine bebelusa si la tine colul, lichidul toate ok.

Tana cu Toma (10.11.2001) si 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

larisel
vi4i
daria
sa fiti iubite si fericite!

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Evyme, pe mine m-ai facut sa rad cu soacra ta care vrea "doar sa-ti spuna ceva"..e incorigibila, huh?

Alexutzza, cum merge sucul de sfecla rosie?
cu ce-l combini?...stiu ca nu e prea delicios insa rezista.
bea 5 zile apoi fa pauza doua trei si tot asa..
Cum imi dau seama, cand aleg patutul, daca e din ala toxic sau nu?
Ca eu tocmai ma gandeam la alea din panza ca-s colorate cu cine stie ce vopsele toxice...acuma m-ai bagat in ceatza.

Cristies, very funny your brother
si eu am unul cu 10 ani mai mic.
Sa ne traiasca!

Danyelana, daca te ajuta cu ceva, eu am o prietena care a avut diabet de sarcina si fetita ei e f bine iar ea s-a vindecat dupa nastere.
Cred ca dr tau a fost prea dur si exagerat cand a spus ca poti sa-l pierzi. OK, in cel mai rau caz...but...nu trebuia sa-ti spuna chiar asa...

Cris.dogarel, sfaturile babesti-babesti, dar unele se mai tin si acum.Dintre toate cel mai mult tine faza cu rosu la manutza.Eu deja mi-am pus si dupa ce nasc o sa i-l dau lui bebe.Am vazut multi copii cu fir rosu la manutza.
A, si dupa cum povestesc fetele, vad ca si asta cu clopootelul tine o sa povestesc unei cunostinte sa-i dea baiatului ei ca se plange ca nu vorbete :)
F.tari mi s-au parut doua sfaturi care se bateau cap in cap: cica sa nu-l pupi decat prin somn ca sa nu iasa alintat si mai incolo spune sa nu-l pupi prin somn ca-i iei somnul.Concluzie: nu-l mai pupati deloc
Dar cel mai tare ma deranjeaza ultima superstitie, impotriva careia m-am revoltat de cateva ori si chiar nu o inteleg:
Mama n-are voie sa intre in bierica la botez ca a facut pacat mare si nu merita.
Ce pacat mare a facut???? Ca a dat viata unui suflet???

Catalutza,

25+

www.flickr.com/photos/44547000@N05/?saved=1" target="_blank">lorex, mamica in devenire

Lorex, merci Asa a spus si el ca dupa nastere se va vindeca, problema e pe perioada care mi-a mai ramas. De asta imi fac griji.

Pupici

Acum 30+ cu bb mic si scumpic Arthur

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui elefantica

Buna seara!!!

Am sa va povestesc cum a fost la eco inainte de a citi din urma pentru ca sunt franta si mi-e ca adorm inainte sa apuc sa va povestesc.

...deci ...a mea bebelina are intre 1400 - 1700 gr ...durdulie zic eu ... toate sunt bune si frumoase ...a scos limba la noi ...dl dr ne-a putut confirma ca suntem 100% fetita ... colul este ok ...la fel si placenta ... lichid suficient ...iar varsta conf eco este de 30 sapt si 3 zile.

Sper sa apuc sa citesc acum si sa raspund ...daca nu resusesc imi cer scuze in avans dar deja mi se inchid ochii.

Elena, 29+
Poze concediu Thassos 2009
Burtica la 24 sapt
Burtica la 26 sapt
Lucrusoare bb

Felicitari Elefantica pt bebe grasun si care scoate limba la mami. Al meu era cu spatele.

Pupici

pozele mele

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Mamidepuiuti si Tanaion merci mult de sustinere. Despre kg el nu a spus ca am luat multe in toata sarcina ci multe in ultimul timp. Tinand cont ca pana in sapt 25 nu luasem decat un kg si apoi in 5 sapt am luat 4kg, a zis ca e mult.

Larisel, dr meu e un tip tare de treaba si mi-a zis ca asta se poate intamplain cel mai rau caz. Cred ca a vrut sa ma trezeasca cu adevarat pt ca la inceput eu il priveam zambind. De bebe mare stiam si eu si a confirmat si el si mi-a zis ca asta da complicatii la nastere pt ca aici cezariana e ultima varianta aleasa. printzeselor mici.

la burtici.

pozele mele

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

LA MULTI ANI SCORPIOANCELOR SARBATORITE![red]
bebei sanatosi si la termen si viata frumoasa alaturi de ei si de familie dupa!!

Eu am reusit sa cumpar chiloti ...de baba, cum le zic eu, de la carfur, 12 lei/3perechi, 100%bbc, uratei si mari dar asta este...
Am mai luat si un bax de pampers... nr 1.

Legat de cadita, am inteles ca cele cu suport pot fi folosite scurt timp dupa nastere, apoi se trece la cea normala... ASA AM AUZIT. acum si eu sunt in dilema. Iau cu suport incorporat sau detasabil?

Cea mai ieftina cadita, simpla mica, am vazut-o la cora, 24 lei, fara suport.

Am burta cazuta sau cum se zice... ma rog, imi incape o palma deasupra ei ...sanii nu imi mai ating burtoiul cand stau in sezut...doamne apara! si am contractii nedureroase una dupa alta... bag un no spa, sa traiti!

Am fost la carfur ... si mare suparare, am facut taraboi, la raftul de bebelusi, totul era roz... sute de body-uri, toate marimile...toate modelele, toate roz, alb cu roz, galben cu roz... etc, de parca baietei nu se mai nasc sau or sta in cucul gol.

Sper sa faca ceva in privinta asta, vreau si eu un set de body pt prima luna... la un moment dat ma uitam in setul pt fetite sa vad daca totusi nu as putea sa i le dau asa,,,, si doar unul era mai unisex.

Mai citesc si mai revin.

PUPAM!

34+ cu Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
primele poze
Haine pui
poze burtica
toate pozele
ecografie 32 sapt 4D

Mergi la inceput