Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (47)
Raspunsuri - Pagina 11
danyelana spune:
Fetelor va multumesc mult pt sustinere. 
Sagatutza, ai dreptate
incerc sa nu ma las abatuta de asta dar e tare greu.
Cristies, faza cu revenitul la kg de dinaite de sarcina nu e chiar o problema la mine. Azi avea 55, de la 50 la inceputul sarcinii si gine mi-a subliniat in carnet si mi-a pus !!!! ca am luat prea mult.
Auzi la el ^prea mult. E drept ca am pus 4 kg in 5 sapt dar totusi, eu ma bucuram ca m-am mai implinit putin si el. 
Acum o sa-mi dea de la spital aparat si o sa-mi masor eu acasa tot timpul glicemia.
Cris.mario, merci 
la burtici.
Acum
30+ cu bb mic si scumpic
Arthur
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
catalutza81 spune:
Buna fetele!!!
Uite Cris.dogarel ca am revenit, mai greu cu scrisu' incerc macar sa va citesc...
ca aveti o viteza.
Mariucasara si eu ca si Cris iti recomand spital particular, noi nu ne mai permitem
, dar a sunat al naibii de bine pana acum. Si eu stiam de Municipal ca ai toate sansele sa iesi cu bb cu infectii de acolo. Eu o sa merg la CFR2 si din ce am citit si am vb ci dr mea azis ca sunt rezerve de 2 si 3 paturi; pe bb ti-l da imediat, dar tatal nu poate sa stea la nastere. Ceea ce pt mine una e OK, nu l-as lua nici moarta cu mine in sala de nasteri. Dar asa cum eu facuta, nu e musai sa fiti de acord cu mine
. Sper sa fie OK acolo, am auzit lucruri dragutze si OK si despre personalul mediu (recte asistentele). E o maternitate mica nu vreau ditamai spitalul, mai ales ca nu am avut prea mari probleme. Doar ca acuma bbelusha nu s-a intors inca...
Vorbitul tarziu...eu am inceput sa vb la 3 ani, dar direct in propozitii ![]()
tot dupa un episod cu apa din clopot...si acum sunt avocat
.
va pup pe toate. o sa schimb si semnatura ca avem deja 27 sapt, dar de lene poate maine de la serv!
aaa sa nu uit, cum a ramas cu intalnirea? eu vinerea asta nu pot ca tre sa merg la medic si de dim sunt la serv...poate sapt urmatoare?
Catalutza
25+
Irina
cristies spune:
Asa e Cris_mario, a avut tot felul de intamplari hazlii cand era mic. Si asta se vede foarte bine in comportamentul si caracterul lui de acum (cand are 25 de ani). Nimic nu-l sperie. Si ceea ce pentru mine o mare nedumerire, nu zice NU decat in sintagma "de ce nu?".
Insa chiar daca il mai cert tot il iubesc foarte mult.
31+
sagetutza spune:
danyelana ce-mi spui e sf pentru mine. adik ai luat 5 kg pana la 30 s si te-ai ingrasat mult. Eu am luat 16 si inteleg ca am luat mult dar tu....

vad ca esti in Belgia dar nu se oaite sa schimbi dr. Nu pot sa cred asa ceva.... pai si asta ce mai vrea? al meu zice ca 10-12, hai ca am mai auzit si alte pareri cu valorile astea, dar 5????????
Pai si stai linistiuta ca eu cam di sapt 20 asa evoluez cu saptamana=1 kg.

Mi fetelor eu am impresia ca doctorii astia ne baga in spital inainte de termen.
31+
Nicola-Teodora (deocamdata... mai negociem...)
Eleysa spune:
Buna seara!!!
Am sa va povestesc cum a fost la eco inainte de a citi din urma pentru ca sunt franta si mi-e ca adorm inainte sa apuc sa va povestesc.
...deci ...a mea bebelina are intre 1400 - 1700 gr
...durdulie zic eu ... toate sunt bune si frumoase ...a scos limba la noi
...dl dr ne-a putut confirma ca suntem 100% fetita 

... colul este ok ...la fel si placenta ... lichid suficient ...iar varsta conf eco este de 30 sapt si 3 zile.
Sper sa apuc sa citesc acum si sa raspund ...daca nu resusesc imi cer scuze in avans dar deja mi se inchid ochii.

Elena,
29+
Poze concediu Thassos 2009
Burtica la 24 sapt
Burtica la 26 sapt
Lucrusoare bb
Eleysa spune:
aaa...si dl dr a spus ca am voie sa iau maxim 12 kg 

...si cum deja am luat 10 kg 

nu mai am voie paine si dulciuri 

...
ce ma fac eu fara dulciuri 

...
Elena,
29+
Poze concediu Thassos 2009
Burtica la 24 sapt
Burtica la 26 sapt
Lucrusoare bb
cristies spune:
Bravo Elefantica, felicitari pentru vestile bune!!! Ai vazut in 3d cum a scos limba?
Vreau si eu ca asa dor imi e de bb...
Somn usor si vise placute daca te culci devreme!
31+
lorex spune:

Evyme, pe mine m-ai facut sa rad cu soacra ta care vrea "doar sa-ti spuna ceva"..e incorigibila, huh?
Alexutzza, cum merge sucul de sfecla rosie? 
cu ce-l combini?...stiu ca nu e prea delicios insa rezista.
bea 5 zile apoi fa pauza doua trei si tot asa..
Cum imi dau seama, cand aleg patutul, daca e din ala toxic sau nu?
Ca eu tocmai ma gandeam la alea din panza ca-s colorate cu cine stie ce vopsele toxice...acuma m-ai bagat in ceatza.
Cristies, very funny your brother 
si eu am unul cu 10 ani mai mic.
Sa ne traiasca!
Danyelana, daca te ajuta cu ceva, eu am o prietena care a avut diabet de sarcina si fetita ei e f bine iar ea s-a vindecat dupa nastere.
Cred ca dr tau a fost prea dur si exagerat cand a spus ca poti sa-l pierzi. OK, in cel mai rau caz...but...nu trebuia sa-ti spuna chiar asa...
Cris.dogarel, sfaturile babesti-babesti, dar unele se mai tin si acum.Dintre toate cel mai mult tine faza cu rosu la manutza.Eu deja mi-am pus
si dupa ce nasc o sa i-l dau lui bebe.Am vazut multi copii cu fir rosu la manutza.
A, si dupa cum povestesc fetele, vad ca si asta cu clopootelul tine
o sa povestesc unei cunostinte sa-i dea baiatului ei ca se plange ca nu vorbete :)
F.tari mi s-au parut doua sfaturi care se bateau cap in cap: cica sa nu-l pupi decat prin somn ca sa nu iasa alintat si mai incolo spune sa nu-l pupi prin somn ca-i iei somnul.Concluzie: nu-l mai pupati deloc 
Dar cel mai tare ma deranjeaza ultima superstitie, impotriva careia m-am revoltat de cateva ori si chiar nu o inteleg:
Mama n-are voie sa intre in bierica la botez ca a facut pacat mare si nu merita.
Ce pacat mare a facut???? Ca a dat viata unui suflet??? 
Catalutza, 
25+ 
www.flickr.com/photos/44547000@N05/?saved=1" target="_blank">lorex, mamica in devenire
mamidepuiuti spune:
danyelana...
...noi toate sustinem ca va fi totul bine!
... altfel nu se poate!
... nu-ti mai fa atatea ganduri negre,ca nu-i priesc lui arthur...
... iar in privintza kg,![]()
![]()
cred ca dr tau daca ne-ar vedea pe "astealalte" ne-ar interna de urgenta si ne-ar baga la post negru 

mami de Radu Andrei(30.07.2000) si
31+
www.flickr.com/photos/43575800@N02/?saved=1" target="_blank">poze
Tanaion spune:
Mariucasara nici sa nu te gndesti sa nasti la Municipal fara sa ai dr acolo (din cate vad acum si daca ai dr nu e o garanttie ca vine la nastere).
Cand am stat acum in spital am avut colege de camera doua fete care nu aveau dr in Municipal, se internasera de urgenta pt ca li se rupsese apa. Si le daduse la o dr rezidenta care nu le dadea atentie.
In plus, spitalul era plin, dr foarte ocupati, nu aveau timp de pacientele lor, daramite de ai altora...
Danyelana nu te speria cu colul, cu stat la pat si eventual cu tratament ai sa duci sarcina la capatt. Referitor la glicemie poate fi influentata si de ce ai mancat inainte, chiar cu o seara inainte. Cred ca ar fi bine sa repeti analiza. Si ca ai luat mult 5 kg in 7 luni, n-am mai auzit asa ceva 
Tana cu Toma (10.11.2001) si
31+