Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (47)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sagetutza spune:

Bine ai revenit Nikole...
Sa ai grija de tine si bb... Dar de ce sa nu ajungi pana la trmen, dk stai cumintica?

30+ Nicola-Teodora (deocamdata... mai negociem...)

Mergi la inceput

18. Nu folositi pampers in ziua botezului.
CE babe emancipate.............

30+ Nicola-Teodora (deocamdata... mai negociem...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns analessya13 spune:

Buna fetele, vad ca azi ati fost foarte harnicutze si am recuperat din week-end. Acum eu am de citit si revin dupa ca am treaba in casa.

Va invidiez pe unele dintre voi care faceti ecografii 3d sau chiar 4d. Cat costa in tara o asemenea eco? Si eu as vrea sa imi vad flacaul, dar m-am interesat si cel mai apropiat spital e in Pavia si costa 200 euro. E cat chiria pe o luna si nu am cum. Aici la spital am facut doar din alea normale de primul nivel si de-abia am facut eco 2d la Torino, cea morfofetala dat fiind ca am contactat virusul mononucleozei la 5 saptamani.

In rest, eu la eco nu prea reusesc sa vad cine stie ce, mai mult balonase, dr imi explica, dar...asta e. In plus, vin acasa si imi socotesc eu cate kg si ce lungime are.

Uite na, ne lamentam de Romania, dar sunteti mai inainte voi cu tehnologia decat suntem noi aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vi4i spune:

ce m-am amuzat cu aceste sfaturi babesti!!!!

5. nu scoate bebelusul afara pana la botez
34. nu spune copilului pe nume pana la botez

pai cum dar? nu trebuia mama sa ma scoata afara si sa-mi spuna pe nume pana la 9 ani??? ca atunci am fost botezata

27. Pune leucoplast sau scotch pe urechile bebelusului sa nu aiba urechile clapauge

e cel mai tare!!!! iata ce trebuiau sa faca ai mei cand eram eu bebe....deci nu e asa cum credeam eu ca am eu urechile mari ca la bunelu ci o greseala de a parintilor care nu au stiut de scotch....

am pus poze cu hainutele lui bebe!!!!!

26+ Ioannis-Dionisios

baby in burtica
hainute bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Salutare burtici,

Acum ne-am intors si noi de la doctor si sunt tare suparata. Nu putea sa fie si la noi totul bine , una calda si doua reci. Vestea buna e ca bebe s-a intors, e bine dezvoltat, are 1,900 kg si e in grafic. Partea nasoala e ca mi s-a scurtat colul si incepe sa se inmoaie asa ca ma sfatuieste sa stau mai mult in pat. Si cum nu era suficient mi-a gasit si glicemia foarte marita ceea ce il face sa se gandeasca la un diabet de sarcina. Acum mi-a dat numerele de telef de la o dr endocrinolog (pe care o sa o vad miercuri) si de la o dieteticiana. Va trebui sa tin regim si sa verific tot timpul glicemia. Nu mai pot sa pap nimic dulce. Acum la intoarcere mai aveam o bucata de prajitura cu cioco in frigider si sotul a aruncat-o imediat ca sa nu cumva sa fiu tentata. Acum o sa stea dupa fundul meu mai rau ca un caine sa vada ce pap.

Snt trista rau, toate pe capul meu si mi-e frica sa nu masc prematur. Cand am intrebat care e riscul pt bebe cu diabetul mi-a spus ca cel mai grav e sa-l pierd. Simt ca innebunesc.

Hai ca v-am ametit de cap cu problemele mele.

Pupici la burtici.

Acum 30+ cu bb mic si scumpic Arthur

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danyelana

Salutare burtici,

Acum ne-am intors si noi de la doctor si sunt tare suparata. Nu putea sa fie si la noi totul bine , una calda si doua reci. Vestea buna e ca bebe s-a intors, e bine dezvoltat, are 1,900 kg si e in grafic. Partea nasoala e ca mi s-a scurtat colul si incepe sa se inmoaie asa ca ma sfatuieste sa stau mai mult in pat. Si cum nu era suficient mi-a gasit si glicemia foarte marita ceea ce il face sa se gandeasca la un diabet de sarcina. Acum mi-a dat numerele de telef de la o dr endocrinolog (pe care o sa o vad miercuri) si de la o dieteticiana. Va trebui sa tin regim si sa verific tot timpul glicemia. Nu mai pot sa pap nimic dulce. Acum la intoarcere mai aveam o bucata de prajitura cu cioco in frigider si sotul a aruncat-o imediat ca sa nu cumva sa fiu tentata. Acum o sa stea dupa fundul meu mai rau ca un caine sa vada ce pap.

Snt trista rau, toate pe capul meu si mi-e frica sa nu masc prematur. Cand am intrebat care e riscul pt bebe cu diabetul mi-a spus ca cel mai grav e sa-l pierd. Simt ca innebunesc.

Hai ca v-am ametit de cap cu problemele mele.

Pupici la burtici.

Acum 30+ cu bb mic si scumpic Arthur

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Danyelana
ni trebuie sa dramatizezi atat de tare... Adik imi dau seama cat te afecteaza, dar priveste lucrurile cu optimism.. Nu iti poti permite luxul sa cazi in oala cu depresie.
Ok. ia sa vedem... ai colul scurt si... stai la pat... ok faci un efort si stai la pat nu e belea... s-ar puea sa ai diabet... te duci la nutritionist si tii un mic regim, cat despre dulciuri sunt pe la supermarketiro dulciuri pentru diabetici daca tii neaparat sa papi ceva dulce.
Iportant e ca "burticania" e ok. Ai aflat ce poti avea, o sa iei masuri in zilele ce urmeaza si gata.... te si tin-te tare ce inseamna asta?

31+ Nicola-Teodora (deocamdata... mai negociem...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Salutare gagici!

Am revenit si va citesc - rad de cand am inceput.
Primii - copii din reclama: dementiali, mai ales cand se intalnesc gastile cu pampersi.

Nicole ai fost la inaltime cu incubatorul. Nu ma gandisem pana acum. Dar cred ca il bag status la messenger.

Apoi sfaturile de la babe... sa lesini si mai multe nu.
Ca sa fiu sincera, pe unul dintre ele (cel cu sacul) il stiam pentru ca a fost aplicat pe frate-miu care a vorbit foarte tarziu (de lene) si speriati bunicii l-au bagat intr-un sac si l-au dus de trei ori in jurul casei (asta a comis-o bunicul). Bunica i-a mai dat pe deasupra sa bea si apa dintr-un clopotel. Acum nu stiu cat se datoreaza lor sau poate frate-miu s-a gandit ca e timpul sa vorbeasca, dar a inceput iar marea problema acum e ca nu se mai opreste. Chiar si atunci cand nu mai are nimic de spus (foarte rar) nu-si tine gura ci canta. Si are doua abonamente cu nu stiu cate mii de minute gratuite pe care le consuma in fiecare luna. E dezastru...

Va las, ma duc sa pun masa ca-mi vine sotul.

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

danyelana, stai linistita (la propriu!!). cu glicemia nu te alrma pana nu o repeti. a mai fost o mamica de la odiseea vecina asa (cat ti-a iesit???) dar pana la urma a fost alrma falsa, probabil de la mancat inainte. tu ziceai ca ti-a zis dr. ca sa mananci inainte. noua/mie ni se spune sa NU mancam... tocmai ca iese glicemia mare.

sper sa te linistetsti. colul sta cuminte, daca bagi repaus. nu mai e mult, asa ca nu te stresa tare, ca-l superi pe bb.

Cris, 30+cu Ema si Ana(2003)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Danyelana, nu e dracul asa de negru. Urmeaza indicatiile medicului si nu-ti mai face atatea griji. Diabetul de sarcina este destul de frecvent la gravidutze. Si vezi partea frumoasa. Daca mergi la dietetician o sa fii prima care revine la masurile de dinainte de sarcina.

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

vivi super hainutele

analessya 200 euro??? ce tampenie...eu am dat 430 lei la medlife

danyelana ce sa mai zic..ti-a raspuns sagetutza suuper ok..eu doar iti zic sa fii tare ptr k esti motivata BEBE e bine si tu trebuie sa fii la fel ptr el

cristies,foarte tare faza cu fratele tau...da' el saracu a patit cam multe tu l-ai tuns bunica i-a dat apa din clopotel,bunicul l-a plimbat cu sacul...lol

Andreea 25+ -Alexandra Elena si Mario Andrei 16.08.2005
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput