Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (47)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

Schimbul 3... prezent!

Singura?!

34+ cu Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
primele poze
Haine pui
poze burtica
toate pozele
ecografie 32 sapt 4D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

si eu prezent in schimbul 3.Am dormit o bucata dar m-am trezit si mi-a sarit somnul asa ca am intrat sa recuperez

in primul rand latisel ,elefantica ,vi4i sa fiti sanatoase si voi si bb vostri.
va multumesc mult si pt urarile adresate Dariei.Chiar ma gandeam la un moment dat si mi-au revenit f clar in minte momentele traite acum 3 ani
La noi ieri e o zi normala cu exceptia faptului ca noi ieri i-am dat cadoul si am pupacit-o mult de dimineata.Daria s-a obisnuit insa cu petrecerile si ma intreaba -"azi cine imi canta La multi ani?".Zic "eu si ci tati" -la care ea s-a aratat destul de descumpanita ca nu mai asteptam invitati dupa ce se obisnuise cu 2 zile de stat in centrul atentiei.Noi am sarbatorit in 2 etape-sambata si dumineca din lipsa de spatiu.Problema ca din 10 copii au venit doar 5 restul fiind bolnaviori de una,alta.Asa ca am fi incaput pana la urma si intr-o singura serie.Partea buna e ca Daria a avut parte de 2 zile de petrecere cu 2 torturi. Bine din cel de sambata nu a papat nimic ca era un tiramisu asa ca l-am papat noi cei mari iar pe pitici i-am pacalit cu niste inghetata

daniela imi pare tare rau ca au aparut norii pe la voi.Fetele ti-au cam spus tot ceas fi vrut si eu sa-ti scriu cand am citit mesajul tau.Doar un si o sa ai puterea sa nu te lasi prada gandurilor negre

la noi AMR e cam de 8 saptamani dar parca mi se pare ca a inceput sa treaca prea repede.De fapt uneori as vrea sa opresc timpul in loc pt ca stiu ca imi va fi dor de clipele astea si nu cred ca o sa le mai traiesc iar alte ori parca nu mai am rabdare.Vreau sa ajung mai repede la marea intalnire

Mihaela 30+ Miruna si Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

creste burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Neata fetele!
Azi dau eu sausau. Ce vrea fiecare.
Multumesc pentru sfaturi. Nu stiu ce voi face. O sa las voinicelul din burtica sa decida. Ca daca vrea cezariana nu mai conteaza ca nu sta tati cu mine si la ATI oricum nu mi-l aduc pe bebe.

danyelana Imi pare rau ca aveti ceva probleme. Cu regim se rezolva. Kilogramele in total sunt f. putine. Eu nici nu mai zic cate am luat si pe toate le-am luat in salturi 4-5kg in 2 sapt, pauza 1-2 luni si tot asa.

Andre_lina cand zici cadita cu suport te referi la suport pentru copil? Acel "mulaj" care sustine copulul? Daca da zi-mi si mie la ce Carffour ai fost. Ca m-am plictisit sa caut. Nici in Cora, nici la Real nu am gasit.

Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 29+ Sebastian Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Am citit si eu cele 80 de sfaturi de la babe.

Si cate vom mai auzi....
Lorex ai dreptate chiar e o superstitie inventata de babe. Eu am vorbit cu preotul atunci cand am botezat-o pe Sara si nu doar ca am intrat in biserica si am asistat la botez ci dupa botez mi-a dat-o preotul mie in brate si ne-a citit la amandoua ceva.

Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 29+ Sebastian Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sagetutza spune:

Neata!!!!!
mmmmmm
Buna dimineata rau....
Saru'mana Mariucasara.

31+ Nicola-Teodora (deocamdata... mai negociem...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

buna dimineata!
mariucasara, multumesc de cafeasper sa nu fie nevoie de ceza si sa alegi cea mai buna solutzie ptr. tine si bb

ce de activitate si la schimbul 3. bravo, fetele

andre lina, da' stiu ca te-a luat febra de shopping rau. e-adevarat ca daca a picat burtica, ai toate motivele pai nu stiu ce zic babele despre asta cu coboratul burtzii, dar mie imi pare ca nu mai e chiar asa multstai totusi la coada, lasa-le pe larisel si lylika primele, ok?

fetelor, m-am apucat sa citesc cartea "totul se intampla pana la 6 ani" trimisa de Alexutzza pe contul comun. e ff faina. daca aveti timp, uitati-va macar la primele 30 pagini (io acolo am ajuns), care acopera chestii generale de bun simtz, pana la vartsa de 9 luni (alaptat, ingrijire, comunicare verbala, emotzionala). eu am regasit chestii stiute, dar si chestii pe care le-am "greshit" la Ana..

Cris, 30+cu Ema si Ana(2003)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

buna dimineata... multumim pt cafea,mariucasara... AMR-ul nostru este de 7 sapt si un pic...dr ne-a programat(cezariana) pe 9 ian... cand bb are aproape40 de sapt ...... iar eu ii tot explic lui bb sa aibe rabdare sa stea la dospit cat a zis dr,ca nici tati nu poate veni mai repede...... vom vedea cat de ascultator este bblushul ...

mami de Radu Andrei(30.07.2000) si 32+ www.flickr.com/photos/43575800@N02/?saved=1" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

neatza fetele

multumim de

sa fie o zi frumoasa

-----------------------------------------
30+ cu Dragos-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Neata gagici!

In primul rand un gand bun si multe celor care trebuie sa iasa in dimineata asta din casa.
E dezastru fara metrou.

Eu trebuie sa aduc concediu medical pentru lipsa de la schimbul trei. Am fost racita. Ieri am umblat mult si in aglomeratie, care dupa ce ca sunt eu ipohondra aveam si impresia ca toata lumea stranuta, tuseste si trage nasul...

Ca atare m-a luat o mare durere de cap, mi-a curs nasul si am stranutat cu avant. Dupa trei ceaiuri fierbinti si un somn bun acum sunt ca noua. Pentru orice eventualitate ma duc si pana la medicul de familie dupa-amiaza.

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Multumim Mariucasara pentru cafea. Am citit postarile tale si parca a intrat si mai adanc morcovul. Si eu as vrea ca sotul sa stea cu mine in timpul travaliului si inca nu m-am dumirit daca se poate sau nu. Nu vreau sa stea cu mine cand iese bebe pentru motive de igiena dar in timpul travaliului sigur m-ar ajuta foarte mult.

Andre_lina, cum adica a cazut burta? E gata bagajul de spital?

Dastefa, foarte tare Daria. Mi se pare corect sa vrea multa audienta..

Mamidepuiuti, nu e cam tarziu programata cezariana? Ma gandesc ca dupa saptamana 37 poti sa nasti natural oricand...

31+

Mergi la inceput