Strumfi de iul-aug 2007 (163)
Raspunsuri - Pagina 9
oanamada spune:
Hello,
Foarte scurt si sper eu ca la obiect!
Georgi...acum ca te-am si vazut...te vreau mai mult "cuscra"!. Sanatate si sa scapati de toate relele!
Karli, multa sanatate si voua si nu mai stati frate atata cu geamul deschis ca a "vinit" iarna! Iar cu baile la ora 4....eheee...boierie pe voi!
Vio, ramane cum am stabilit!
Claucia...frumosi, delicati si eleganti toti...mai ales personajul principal. Sa va fie de bine! Dupa ce am vazut pozele voastre am tot vrut sa caut o poza sa ti-o trimit...ai o poza la botez, in sala de mese,fix in acelasi loc si facand fix acelasi lucru (adica dansand) pe care-l faceam eu acum doi ani si ceva!Zici ca ne-a luat cineva cu copy/paste si ne-a pus pe acelasi fundal!
Alina.a, multa sanatate si tie si Elisei.
Cafera,Mychy si Carla
Ma retrag,
Pupici la toata lumea
Oana siCati mica (2 ani)
BLOGUL NOSTRU
Povestea iepurasului Bocanila
"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."
karligutza spune:
multumim tuturor fetelor de urarile de sanatate!
noi tot cu febra!
i-am dat doar panadol 5 ml.dimineata, 5 ml.acum pe seara (apa de ploaie prin comparatie cu ce s-ar putea da cu adevarat pt.febre mari si violente, dar nu e chiar asa mare si nici asa violenta; insa inexplicabila si pasnica parca e tot periculoasa!)... s-a culcat saracuta adeluta de pranz ca niciodata, singura si f.devreme, pe la 1... de vreo 2-3 saptamani noi nu am mai facut nani de pranz! nu in casa! (daca ne prindea in masina, mai da, mai dormea in timpul zilei, dar in casa ioc!).. si acum pe seara ii era din nou f.somn! a adormit la 21.00 si ceva... incredibil! dar tot cu febra, acum parca i-a mai scazut, dar nu are nimic altceva; asteptam sa vedem poate debuteaza vreo raceala?
nu tuseste, nu stranuta, nu are muci, nu vomita, nu are diaree, nimic! iar febra asta sigur nu o face de flori de mar! trebuie sa aibe o cauza si cum eu nu am avut-o aproape deloc pe Adeluta bolnava mi-e peste mana sa o las mai mult, asa ca asteptam sa vedem daca si maine e la fel si daca da, mergem la DOCTOR!
Dana sa va traiasca finutul! te-ai aranjat, te-ai modit si ai fost o nasica trendy felicitari! n-am mai apucat sa vorbim dar ma bucur tare ca Dariuca e bine sanatoasa acum! si impacata cu gradinita pe deasupra! ma bucur mult ca ati trecut de perioada aceea de groaza... va pup
alina.a sanatate mai, m-ai speriat cu cate ai mai patit! ai grija de tine! si de puiul tau!
karligutza
sunt mamica Adelutei
mychydutza spune:
neatza......
musso, incantata sa te "cunosc"! subscriu la ce au zis fetele! nu poti sa-mi dai si mie putin din calmul tau, ca-s tare zbuciumata si agitata . cum e mihnea?
karli, adela are toti dintii? ca poate e de la dentitie!
ddana, ce frumoasa ai fost! sa-ti fie de bine nashitu!cum ii dai echinaceea si in ce forma: pastila, tinctura? mie mi-a adus o colega tinctura de propolis home-made. aveti idee cam cat sa-i dau? multzam!
*“Ori sa sa revizuiasca, primesc! dar sa nu se schimbe nimica; ori sa nu se revizuiasca, primesc ! dar atunci sa se schimbe pe ici pe colo, si anume in punctele…esentiale !”
X-ray spune:
ola gagici!
rodica sa nu fie o viroza si atat,iti face febra 2-3 zile apoi niste muci sau tuse si gata....of dar stiu cum e ,va tin pumnii sa treaca repede
dana sa va traiasca finul,arati ca deobicei beton. superstitioasa sunt eu dar optimismul ma caracterizeaza cel mai tare.acum s-au cam strans ,pe bune,pt un om care a calcat la spital doar la lucru acum deja ma enervez ca-s de partea cealalta a baricadei...
am venit de la control si nu-i chiar roz situatiunea,sper sa scap de operatie,deja numai de asta aud...a reusit o asistenta sa-mi puna o branula,in fund era jale,nu mai aveam unde sa-mi fac injectii....raman asa pana luni...
mai intru sa va povestesc si de eli dar mai tarziu...
alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007)
povestea noastra...
musso17 spune:
neatza
dana,multumesc..azi ii iau si imunorezistent,da colostru ala e scump dar mai bine i-l luam decat sa dau 120 pe un vaccin care l-a zdruncinat binisor.
karli,fii-miu nu a facut decat febra,nici acum nu prezinta alte simptome gen muci si tuse,chiar si dr m-a intrebat,sper sa fi pus diagnosticul corect si sa nu ascunda vreo boala a copilariei.sanatate adelutei!!
mychy,calmul..ehee,e chestie de audoeducatie,cel putin la mine ca altfel o luam pe campii,singura fiind cred ca ma descarcam pe mihnea...si acum mai am momente cand las totul si ies pe balcon la o tigare sa iau o gura de aer si..nicotina.
oana,cu placere dar sa nu ramaneti in belgia ca imi ajunge una bucata sot plecat nu mai vreau si copilul.
violetan spune:
Neata fetele!
Intru doar sa va zic, karli si georgi ca si laur a avut de vreo 2-3 ori doar febra (cel mai mult 39,8!!!) fara ABSOLUT nici o alta manifestare. O zi de febra si atat. Mai multi dr au zis ca sunt forme de viroza de o zi fix care se manifesta asa si asta e. Iar laur a facut febra mai mare de 38 si de la dinti...desi medicii zic ca nu se poate. Multa, multa sanatate!
Alina, si tie multa sanatate si daruri frumoase si speciale de la Mosu' pentru la anul
Aceeasi urare cu Mosu si pt dana si celelalte fete (stiu ele care)
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
X-ray spune:
vio mama la noi barza s-a amanat pe jumatatea urmatoare de an....acum trebuie sa fac tratament,sa iau apoi anticonceptionale(daca scap de cutit)....abia imi facusem curaj pt la anul...
eli...
e totala cum le stie ea pe toatevorbeste fara l si r dar corect gramatical 90%.de exemplu o poezie suna cam asa :
o funica duce-n spate
un gaunte jumatate.
incoto megi suioaia?
ia ma duc si eu la moaia
si-s gabita,si-s gabita
ca mi casa nenghijita .....
cu mimica de rigoare, care face tot spectacolul...
canta toooata ziulica in masina,pe bicicleta,la plimbare ea canta non-stop.nu pot sa-i zic ca nu are voie ceva ca incepe:"da de ce mami,sunt cuminte nu fac postii""hai te iog fumos,ma (l)asi"?"te iog eu fumos" si asa o tine mereu....ne termina psihic cu intrebarile "unde-i tati,ce face acoio,de ce nu mai iese..."
ar invata toata ziua cantecele,poezioare,o intereseaza tot ce implica comunicare si interactiune cu oamenii sau copii sau mai ales cu mine.e scai dupa mine de la dus,machiaj imbracat,etc.si apoi copiaza tot.cand ma supara o trimit la colt,sau opresc televizorul(asta e cam fix-pix) sau ii iau jucaria ,in fine ce e potrivit la momentul respectiv.si smechera incepe"da(r) nu te supaia mami,te iog,ia(r)ta-ma,nu mai fac,uite sunt taaaie cuminte" si gata ne-a topit...
NU se joaca singura,nici macar 5 minutenumai cu mine sau cu bona..in scchimb culcam papusile,le dam sa manance,le faceem injectii,tot ce trebuie.ii plac puzzle,dar sa le facem impreuna off corse,adica eu sa-i zic bravo dupa fiecare reusita...picteaza,deseneaza,defapt cu astea doua mancam.
a inceput sa manance mai diversificat,accepta si gusturi mai noi,dar cel mai bine mananca masa de dimineata,sandwich-ul e marele favorit...
doarme fff rau,cu 3-4 treziri pe noapte,vise urate,la asta nu stiu ce sa mai fac...suntem in general mereu obositi amandoi,mai ales eu,ma plimb ca tiganul cu cortu' cu plapuma in brate intre camera ei si a mea.
si gata ca m-am intins nu gluma...
alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007)
povestea noastra...
mychydutza spune:
alina, sanatate multa! sper sa scapi de operatie...si anul care vine sa fie exact invers decat asta de trece! sa ai grija de tine fata draga! o sa treaca si asta!
vio, banuiesc ca in grupul de anonime pupate sunt si eu!
musso, e bine si ca poti sa te auto educi......eu ma tot chinui dar e suficient sa aud de...soacramea de ex...si se duce dreaq tot calmul meu englezesc
*“Ori sa sa revizuiasca, primesc! dar sa nu se schimbe nimica; ori sa nu se revizuiasca, primesc ! dar atunci sa se schimbe pe ici pe colo, si anume in punctele…esentiale !”
ddanagh spune:
He, heiii, va multumesc de aprecieri
Musso vezi ca se numeste Imunorezistan JUnior, poate iei altceva.
Michi imunorezstanul asta contine si echinaceea, e siropel. Eu ii dadeam cate 2,5 ml/ 2 zi. Acum insa caut ceva doar cu echinaceea, eventual niste pastilutze homeopate, oricum nu mai vreau sa contina si alcool. Trebuie sa ajung la un plafar.
Alina of, sa dea Domnul sa scapi de operatie. Lasa ca te faci tu bine, timpul trece repede, acum trec 6 luni.
Mie nici nu-mi vine sa cred ca vine MOsul la Daria pentru a treia oara, dejaaa?!!!
Vio sper sa te fi auzit Mosul, ca la cat e de batran sa nu fi surzit saracul . Deocamdata ajutoarele lui nu si-au facut treaba.
Am vazut mai deunazi ca vorbeati de cadouri pentru strumfi. Pai, in anii trecuti, nu am dus-o la mosul de la servici de la sot. Acum, fiind mai mare, o sa-l vada pe mos acolo, plus la mine la servici, plus la nasa acasa. Trai nenica, poate din 3 o accepta vreunul
Pentru acasa o sa-i luam 'Centrul-de-salvare-rapida-Tomy '(daca dati o cautare pe google va apare imediat). Sper sa se joace cu el ca la cat costa , dar na parinti nebuni. Ei ii plac mai mult trenurile decat papusile. POate la anul va fi si ea mai afectiva cu papusile, acum, cum ziceam, le ignora. E bun doar 'Gogu', un clov mare de la mamaia, pe care se arunca
Special pentru mos am invat si o poezie:
''Fiecare pui are mama lui
Tot asa si eu
Am pe mami meu'' spusa asa cum putem si noi (aie mama ui...)
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
violetan spune:
Mai, cat de dulce suna cuvintele spuse de pui!!! Aie mama ui??? ia-ta-ma, nu mai fac? doamne, cat de scumpi sunt!
Mychy, nu esti in grupul ala, decat daca vrei sa vina si la tine Mosu' cu al doilea, si parca nu erai asa fan, sau gresesc? Abia acum esti: (vorba aia: i kissed a girl and i liked iiiiiit )
Alina, pai da, io ce zic?? Mosul sa va aduca cel mai frumos dar pentru la anul. Adica daca te apuci de treaba in a doua jumate a anului nu tot aia inseamna? ca de ramas sigur ramai (si bine de data asta) anul viitor!
Dana, o sa ma auda Mosul si pt tine, stai linistita ca nu e surd, oricat de batran ar fi. Doar ca merge mai greu, ca nu-l mai tin picioarele asa bine
Laur, la culcare. Ii zic: Laur, hai, canta-i lui mami un cantecel frumos ca mi-e somn. Incepe bland: nani, nani, mamii, mamii. O lalaie asa incetisor vreun minut. Se opreste si incepe in forta: NANII NANIII NANII NANIII!!!!!!!! ca si exact cu vocea lu' Minculescu cand zice: buna seara, prieeeeeteeeeni!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007