Strumfi de iul-aug 2007 (163)
Raspunsuri - Pagina 8
Vivela spune:
neata si de la noi.
georgi, sanatate multa lui Mihnea . eu nu inteleg, daca doctorii au ajuns la concluzia ca e rosu in gat de natura virala, cum de v-au dat antibiotice??? au inebunit toti, ce naiba?
si oare chiar o fi de la vaccin? nu stiu eu prea multe, dar parca nu vad legatura cu rosu in gat. in orice caz, daca ai decis sa-l faci si l-ai si facut, nu te mai condamna acum, fii impacata cu decizia, o sa fie bine pana la urma .
pt imunizare noua ne-a mers bine cu imunorezistan (care contine si echinaccea), iar dupa ce am terminat sticluta, am trecut pe imunoroyal junior. mi s-a parut chiar mai bun (si mie si lui david, ca cerea mereu sirop).
si de cand a venit frigul, ii dau si "bomboana" de dimineata, adica un comprimat de vit. C. (eu am gustat picaturile de vit C, sa ma tai in 14 si n-as inghiti asa ceva!!!de aceea am trecut pe comprimate).
sanatate si Adelutei si o floricica - nu stiu, sa-i rupa petelele si sa le puna la loc daca se plictiseste prea rau in casa
claucia, v-am admirat si eu in poze, ptiu-ptiu, frumosi sunteti! sa va traiasca micuta crestina .
Carla, cum merge alaptatul? va apropiati si voi incet-incet de momentul diversificarii. mai povesteste de Saby, ca mi-e dor, zi-ne cu ce o mai tineti ocupata cand trebuie sa lucrati voi. eu daca il am pe david acasa nici pomeneala sa pot sa lucrez ceva. am incercat de mai multe ori experienta asta, de fiecare data s-a lasat cu renuntarea din partea mea. se mai joaca el si singur cate 15-20 de minute, dar tot eu sunt jucaria lui principala.
noi trecem printr-o perioada de crize de la teribila varsta de 2 ani, nu-i convine nimic, nu vrea nici calare nici pe jos, nici imbracat nici dezbracat...stiti si voi. eu insa reusesc sa-mi pastrez calmul, inca, si se pare ca luand-o mai in gluma trecem mai usor peste razvratiri.
_
Mami de pui nazdravan (2/9/07) + 10+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
musso17 spune:
mami de alex,multumim!!..si fii-miu eintr-operioada de iubire,ma pupa si ma dragaleste,nu ma supar.
vivela,asa m-am gandit si eu,ce are virusul cu antibioticul?!ma gandesc ca e bacterial,antibioticul si-a facut repede efectul..vaccinul i-a scazut imunitatea cladita cu mare efort,pentru asta am zis ca are legatura..l-a zdruncinat cam tare.o sa-i iau si eu imunorezistent..sa termin septilinul.
pun poze,pentru prima data ma pun si pe mine,m-am gandit eu ca n-am ce sa ascund,am fost "cuminte" si apoi asa e corect fata de voi.
http://community.webshots.com/album/575589100jcNjtN
loredana_76 spune:
Buna,am timp sa savurez si eu o cafea si sa citesc din urma.
Clau felicitari pentru botezul micutei Eliza,sinteti foarte frumosi toti.Si sora ta mi-a placut si e super ca aveti copii de o seama si se pot juca.
L-am admirat si pe Mihnea si pe mamica lui in poze,sa stii ca mi te inchipuiam mai dura,nu stiu de ce,dar pari tare gingasa.si te admir foarte mult ca te descurci singura.
Sanatate multa si nu te invinovati pt vaccin,nu aveai de unde sa stii cum reactioneaza.Fiecare are organismul lui.
Vivela si noi la fel cu criza de 2 ani,parca din ce in ce mai rau,am obs cand e obosit mai ales.Daca ii dau banana de ce am desfacut-o ca el vroia asa,daca nu,normal ca vrea invers,cu imbracatul la fel si multe altele,mereu imi zice nu e bine asa,el stie mai bine...
Jadi la ce dr ati fost cu Dodo,cu problema cu vorbitul,vreau sa merg si eu la budimex la dr.Marcela Causeanu,ca David tot asa se poticneste la unele cuvinte,am zis ca e doar o perioada si trece,nu face mereu dar revine.Si asta la cuvinte simple am obs,la cuvinte mai grele n-are nici o problema ,le pronunta din prima.
sunflower1979 spune:
georgi !
esti frumoasa tare, si ai o blandete... nu stiu, mi te inchipuiam altfel, poate mai dura? si nu stiu ce tot vorvesti tu de kile, de nu stiu ce greutati...ca sincer nu se vad. poate esti doar osoasa.
ma bucur ca te stim acum la fata si stim cu cine seamana Mihnea...cel putin buze si par, ca ochii am inteles ca i-a luat de la tati. da' nu pot sa va spun cat de tare ma 'nerfeaza webshots-ul asta...merge ca ochiul mortului!
Cristina, mami de superbaietel Denis Stefan (30.07.2007)
"Cand nu ai ceea ce-ti place, trebuie sa-ti placa ceea ce ai!"
X-ray spune:
ooo georgi am descoperit cu cine seamana frumosul de mihnea.ma bucur ca te-ai decamuflat esti tare faina.nasol rau cu virozele astea stiu cum e...a facut o forma mai urata si de la faptul ca i-a scazut imunitatea dupa vacin.eu ii dau elisei de maine o schema de tratament pt afectiunea ei consta in :dimineata 30 picaturi coacaz,seara 30 picaturi calin,de 2 ori pe zi baraka pastilute cate una si de luni pana vineri o zi una o zi alta un tub de oscilo cu un tub de formula 17.asta mi-a dar homeopatul sunt pt cresterea imunitatii la copiii cu forma asa asmatica dar oscilo cu formula 17 sunt pt imunitate in general.
carla am vizionat ceva poze cu voi,si cele de la botez,ce mai o placere.
claucia arati betooon!si tu si sora-ta.iar fetele doua papusi,elisa a ramas placut surprinsa ca "bb asa fumos" il chiama tot "eisa"
michy sa-ti traiasca sotul o mie de ani!la multi ani!
floare de soare poate o fi anul 2010 plin cu bb sanatosi si frumosi!DD ajuta!la toata lumea
mioara ce frumos scri tu acolo...
rodica multa sanatate adelutei!
cafera draga mea gripa asta nu are cu nimic in special ceva nou fata de gripa sezoniera,poate ca-i mai contagioasa.si a aparut la fix pt companiile farmaceutice si criza asta.fratele meu lucreaza la firma de medicamente mama mama ce profituri au mai scos din vacinuri si antigripale.in fine multi am facut-o si habar nu am avut. dar nici nu-mi lipseste ca si voua de altfel,asa ca DD ajuta sa zicem pas la asta.
alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007)
povestea noastra...
sunflower1979 spune:
uite am scris o data cu Loredana si ne-am facut aceeasi parere! ce tare!
cu criza copilului...sunt alaturi de voi...in aceeasi oala, chiar. am si eu un exemplar acasa, manca-l-ar mama pe el, ca daca n-ar fi asa dulce uneori, l-as arunca pe geam!
Cristina, mami de superbaietel Denis Stefan (30.07.2007)
"Cand nu ai ceea ce-ti place, trebuie sa-ti placa ceea ce ai!"
CarlaV spune:
Georgi, am sarit pe poze, vorba lui Vio: "ptiu, fata, ce frumoasa esti!". Chiar ca Mihnea seamana bine cu tine, de la tati cred ca a lut doar ochisorii si outzele .
Cristina, de acord cu tine si cu criza de 2 ani, si mie-mi vine uneori sa fac pictura murala cu plodu'.
Mamii, si pt. tine si pentru Alex cel iubaret.
Alina, multumesc, chiar ieri am revazut toate pozele voastre.
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
musso17 spune:
..m-ai facut sa rad cristina..cu aruncatul pe geam,am si eu astfel de simtaminte.da,are ochii lui ta-su,desi si eu ii am albastri ai lor sunt de un albastru mai intens..nici forma nu e de la mine..noroc ca e blond.
multumesc fetele.....cica sunt calma si toleranta,asa-mi reproseaza prietenii dar imi ies si din pepeni,greu dar imi iese,cam de doua ori pe an
alina,saru'mana..suna bine planul,de luni o iau si eu de coada cu reimunizarea..mama ei..am auzit ca avem in cta o salina de suprafata cu sare adusa,parca m-as duce cu el desi nu ma prea incred ca totusi nu e naturel formata..vedem.
loredana,
CarlaV spune:
Criza este in plin si la noi, exact ca la voi, nici calare, nici pe jos etc. Intensitatea depinde si de cat de obosita este.
Alaptatul merge bine, Larisa n-a pus gurita pe altceva in afara de san si are 5 luni si 4 zile. Am avut vreo saptamana in care a scazut lactatia pe motiv de super-oboseala si stress extrem, am rezolvat si cu asta. Larisa este foarte diferita de sora-sa in privinta alaptarii, in sensul ca vrea sa pape doar daca ii este foame. La Saby sanul era universal, si pentru foame/sete si pentru somn, plictiseala, alint etc. De cand mi-a fost racita a inceput sa suga foarte bine noaptea (la 1-2 ore ) si ziua cand vede sanul se face arc, se intoarce cu capul in partea cealalta sau urla . Diversificarea o sa o incepem la 6 luni, cate putin, doar cat sa simta si alte gusturi/texturi. Se preconizeaza a fi o mare mancacioasa, s-ar fi diversificat singura pana acum daca o lasam sa haleasca din farfuriile noastre.
Pe Saby o tinem ocupata cu sora-sa, au multe momente frumoase impreuna, dar si crize care ma cam scot din minti. Se joaca cu lego si cu puzzle si ii arata si surioarei, astfel incat cea mica a ajuns sa imperecheze 2 piese de lego. Vorbeste continuu, este foarte obositoare, chiar daca se joaca singura tot vorbeste non-stop si ne zice ce face sau repeta obsedant o poezie sau un cantecel, deci suntem cu capul mare si ne trebuie foarte multa concentrare sa putem lucra ceva. Sotul acum lucreaza in timp ce ea se catara in spatele lui pe scaunul de la calculator si se arunca in cap la el in brate sau pe canapea. Ii place sa se urce in picioare pe spatarul scaunului lui care e pivotant .
O mai ocupam cu toboganul care la randul lui ne ocupa un sfert de sufragerie, o mai iau cu mine la bucatarie sa gatim impreuna, se mai duce la sora-sa si daca plange ii zice "gata surioara, gata, ce e galagia asta, vrei tzatza?". Nu vreau sa te descurajez, dar, in principiu, unul din noi trebuie sa se ocupe de ea si celalalt sa lucreze. Nasol e cand mai suna clientii si se aude ca la nebuni, cand noi teoretic suntem la serviciu.
Hai ca tu m-ai intrebat cu ce o mai ocupam pe Saby si am ajuns sa ma plang de cate prostii face. Data viitoare o sa am grija sa o laud .
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
ddanagh spune:
Cucu
Musso m-ai scos de dupa canapea . Esti deosebita, f frumoasa, iar fecioru-ti seamana f bine.
Claucia v-am admirat in poze. Te-ai refacut f repede. Nu mai tin minte cum ai nascut tu - cezariana sau natural? Printesele imi par ca seamana f bine intre ele.
Mi-a placut ff mult si lumanarea. Am botezat si noi saptamana trecuta un baietel (Vladimir Andrei), un scumpic, insa lumanarea nu ne-a iesit chiar asa cum ne-o doream dar a fost ok.
aici e finutzu nostru.
Michi La Multi Ani!!! sanatosi si fericiti sotului.
Asa...
Musso am intrat sa-ti zic apropos de schema de imunizare ca Imunorezistanul este f bun, chiar are rezultate, insa dat pe perioade scurte, de la primele simptome ale racelii pana la finalul ei. Ajuta la o recuperare mai rapida sau, dupa caz, la stoparea evolutiei ei. Insa, nu se poate da pe termen lung ca si schema de imunizare pentru ca are si ceva alcool in compozitie (ca majoritatea produselor de la Plantextract) ceea ce duce la deranjarea la stomacel a strumfului.
Noi acum luam :
- colostrum with probiotics (Imunomodulator, ajuta la formarea si mentinerea sanatatii sistemului digestiv, osos, nervos, muscular, complementar in terapiile antibacteriene, antivirale, antifungice), juma de linguritza pe zi. E f bun insa are un mare dezavantaj , costa 150 ron insa iti ajunge pentru 2 luni.
- si beres drops (ai www.beres.ro/press.php?id=10" target="_blank">aici mai multe informatii, sper sa nu se considere reclama), cate 5 picaturi/2 zi. poti lua recipientul mai mic pt ca iti ajunge, costa 25 ron. Il luam acum in principal pt ca i-am dat o saptamana antibiotic si ii si certata rau cu mancarea. Bea doar lapte.
- urmeaza sa-i iau si echinaceea, as vrea sa-i gasesc de la boiron.
Karli sanatate Adelei, sper sa nu fie nimic grav.
DAria mea face progrese pe zi ce trece. Deja la puzzle facem de 12 piese fara nici o ezitare.
Am scapat si de pampers, desi noaptea ii pun ca nu se stie niciodata (nu sunt placute accidentele), insa ea se scoala si se aseaza pe olitza asa in miez de noapte. E destul de suparator ca nu ma lasa sa o ajut deloc, nici cu datul pampersului jos, nici cu pantalonii, si, mai ales, cu dusul pisului la wc. E f independenta, vrea sa faca ea totul singura, si normal ca mai varsa cate un pic si pe langa.
In schimb e o dulcica cand mimeaza toate miscarile alea specifice de la melodia 'bate vantul frunzele, se invertesc moristile...'. A invatat la gradi si cum o aude se duce la marginea covorului f serioasa si incepe, zici ca-i pe scena.
Altceva ce sa va mai zic?
Am trecut printr-o pneumonie interstitiala f nasoala acum vreo 3 saptamani, urat rau, tusea pana voma, dar bine ca a trecut.
De crize de 2 ani nu ducem lipsa. Cat am tinut-o acasa cand a fost bolnavioara imi venea sa ma urc pe pereti, nici nu aveam cum sa iesim din casa. mai aveam putin si innebuneam. Saptamana asta am dus-o iarasi la gradi si altfel a fost. S-a adaptat neasteptat de bine, ma pupa cand intra in clasa si e f fericita. Cand o iau imi arata ce/cum a facut ea cu babaia Coca. Isi consuma energia acolo, se joaca, e altfel. O iau la 12,30, vine acasa, se culca vreo 2 ore si apoi isi ia toate jucariile la rand. Cand statea toata ziua in casa, de plictiseala, o enerveau si jucariile, nici nu le baga in seama. De fapt jucariile ei sunt diferite puzzle. Nu se joaca si ea cu papusi, plusuri si alte cele. Sincer parca mi-as dori sa o vad ca-si imagineaza si ea diferite jocuri cu bebelusi papusi, dar nu, puzzle, cororat pe diverse, si putin lego (pauza tocmai mi-a adus oala la nas sa vad bine ca a facut pipi). Plus dans si sarit in sus.
Hai ca m-am intins cat o zi de post, ca tot am intrat in post
Editez sa-i urez Alinei insanatosire grabnica si sa nu mai fie superstitioasa. Daca gandesti pozitiv ti se va intampla lucruri bune, ai sa vezi ca vom avea inca un bebit mic cat de curand.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)