Strumfi de iul-aug 2007 (163)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

da, mychy, nu vezi ce-mi mananca ficatii? eu sunt pe net... oricum ne descurcam pt.ca altfel nu merge..

Claucia felicitari pentru micutza crestina! sunteti f.eleganti cu totii; mi-a placut sora ta, mi-a placut si ce buchet a ales la lumanarea de botez... si in plus cautam sa vad asemanari intre voi.. dar una creata, una nu, una blonda, una bruneta... parca ceva ceva asemanari am vazut in zambetele voastre; am dreptate? Iar de Elisa cea mica ce sa zic, are mult par deja! si brunetica pe deasupra; Alessia a fost la fel? ca eu imi amintesc cum o asemanai cu Adeluta la chip si ea era mai blondina si cu putin perisor post-nastere... Sa fiti sanatosi si fericiti! Alessia inca nu merge la gradi?

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

musso, nu te invinovati. ai facut ce ai crezut ca e mai bine......mai ales ca facuse atatea viroze! esti om si tu...nu ai gauri in palme sa le prevezi pe toate! si marinaru sa faca bine sa ramana la vatra....
claucia, nasa e sora ta? ce frumos!!!!! mi-a placut ca la poza de grup de afara, toata lumea era imblanita si ea in rochie decoltata.......

*“Ori sa sa revizuiasca, primesc! dar sa nu se schimbe nimica; ori sa nu se revizuiasca, primesc ! dar atunci sa se schimbe pe ici pe colo, si anume in punctele…esentiale !”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

he,he..mychy,marinerul ar sta la vatra caci e topit dupa fii-su dar stii tu,finantele.

va pup,zi buna..mai pe seara pun poze primite de la un prieten.

anca,spune-mi si mie o schema de imunizare..acum ii dau septilin,vit c si ca.

Mergi la inceput

naiba sa le ia de finante......ca ne acapareaza viata cu totul.....si nush daca merita..........atatea sacrificii pt o viata un pic mai buna.....da' ce sa facem? ne descurcam cum putem!
oricum ma bucur ca e mihnea mai bine!

*“Ori sa sa revizuiasca, primesc! dar sa nu se schimbe nimica; ori sa nu se revizuiasca, primesc ! dar atunci sa se schimbe pe ici pe colo, si anume in punctele…esentiale !”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Karliguta, asa este, ai dreptate cu Alessia mai blonduta si cu putintel rau par la nastere. Si ulterior. Abia de vreo jumatate de an are si ea par frumos si mai lungut, acum punem codita si clamita. Dar la fetisoara sunt ca gemene, au aceiasi ochi in care ma pierd si in care eu vad stelute , aceeasi forma a fruntii si a sprancenelor de la tati al lor, nasucul Elisei e mai micut dar amandoua sunt cu nasucul in vant. Mai faci si tu o Adeluta sau un Adelut acum in perioada asta de stat acasa.
Cat despre mine si sora mea, am putea sa semanam...sau nu. . Una blonda si una bruneta, de fapt suntm amandoua satene. Eu am parul cret ea are parul ondulat, insa pentru ca nu e nici foarte cret si nici drept, il indreapta ea. Avem trasaturi din ambii parinti, asa ca la una alta mai semanam si noi.
Alessia nu merge la gradi desi baiatul surorii mele care este de aceeasi varsta merge, pentru ca e cea mica prea mica. Si anume daca tot va aduce virusi si de toate cele, macar sa o faca intr-o perioada cu mai putine viroze, mai la primavara si cand are cea mica macar 6-7 luni. In rest sutn hotarata, gradi e particulara, sunt 4 copii in grupa de pitici pana la 3 ani si e aproape de casa. Plus ca facem acomodarea incetisor, vreau sa stau cu ea acolo pana ii plac educatoarele si invata si ea un pic pe acolo ce si cum. Eu o duc, eu o aduc, ne pregatim pt cam vom merge la birou, dar nu stiu daca stau acasa 2 ani, poate un an, poate un an si jumatate, vedem.
Mychy, da, sora mea era asa de incantata de rochita ei, ca a ajuns la biserica si hop, jos paltonul.Avea un palton pana in pamant si nu s-ar fi vazut nimic.
Musso, sanatate micutului, in alta ordine de idei e tare frumos, l-am admirat in poze mai demult si am uitat sa iti spun
Carla, multumim , eu te urmaresc si pe tine si te admir cu 2 fetite, ca si pe Valen, Monicabo, Anya, si alte mamici de 2 fetite, imi sunt tare dragi mie surioarele..oare de ce?
Va pupam si multumim pentru urari tuturor si pentru aprecieri.

Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria 13 iulie 2007 si Elisa Andreea 03 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Georgi, ii dai bine, dar de ce Calciu? I-a iesit deficienta, ca nu mai stiu? Poti incerca si echinacea si imunorezistan.

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

claucia,multumesc..ti-am admirat si eu printesele,inca de ieri..sunteti tare frumoase,toate trei.
carla,nu a iesit deficienta,asa mi-a dat dr..mi-a spus ca in perioada asta de boala sa-i dau..stiu ca la un moment dat aici pe forum mi s-a spus ca asa se previn convulsiile..habar n-am,ii dau cutia asta si gata,mi-a dat fiole de ca gluconic.
mychy,ai dreptate..tot timpul spunem,terminam creditul asta si nu mai facem dar se iveste altceva..plus ca deocamdata nu gaseste in tara sa-l plateasca cineva asa cum e platit acum si s-a invatat cu o suma de bani si nu mai coboara stacheta.

Mergi la inceput

http://www.220.ro/gkpg9gBtUt/5-Ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Mychy, e tare

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns snowbunny spune:

'naziua gagici

claucia sa va fie de bine botezul.Inca nu am vizionat poze (am netu varza)Dar ma bucur pentru voi
musso ufff nasol cu mihnea.Bine ca e pe cale de duca si o sa fie bine.Sper sa nu mai treceti prin experiente deastea.
alina esti o mamica fff puternica.Te admir
cafera nu te mai panica cu ''noua gripa''.Si eu ca si alte mamici am ales indiferenta ce o fi o fi.Avem o igiena stricta oricum.

Noi ieshim in fiecare zi in parc...dar nu sunt copii...Deja alex vizibil iritat ma intreaba ''si copii unde sunt?!''... ne jucam impreuna in parc ne alergam ne iubimmmmm...Nu as da perioada asta pe nimic in lume.E foarte dragastos cu noi.Dimineata ne ia de gat pe amandoi ne pupam ne iubimmmmm...imi zice ca ma iubeshte ce mai ....fericire mai mare ca asta NU EXISTA.Sunt fffff mandra cu baiatu mamii Ieri m-a suparat putin si zic alex am vaga impresie ca vrei sa stai putin la coltz ...NUU MAMIII EU TE IUBIII
In fine cam gata cu pov de dragoste dintre noi ca ....park aud acu ca sunt laudaroasa

Pupici la toata lumea

Mergi la inceput