Strumfi de iul-aug 2007 (163)
Raspunsuri - Pagina 6
CarlaV spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sunflower1979 Claucia, sunteti o familie minunata! incep sa ma gandesc si eu serios la al doilea bb. chiar seful meu m-a intrebat cand il fac, sa nu fie distanta prea mare intre ei . Cristina, mami de superbaietel Denis Stefan (30.07.2007) "Cand nu ai ceea ce-ti place, trebuie sa-ti placa ceea ce ai!" |
Va tin pumnii sa fie cand vreti voi.
Dar pe seful tau ce-l doare? Se ofera el pentru bb2 sau care-i treaba lui?
Karli, sanatate multa Adelutei, o fi stat iar la geam .
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
karligutza spune:
ce comica esti... pai cred ca de la geam e! ca pe afara n-am fost; dar banuiesc o combinatie naspa.. baie si geam deschis! ieri am facut amandoua o baie in cada cu spuma pe la ora 4 dupa-amiaza si pe urma, mai pe seara ce-i drept, am avut iar geamul deschis si ea era inca uda pe cap probabil ca n-o uscasem cu foenul.. dar n-a stranutat sau chestii d'astea.... oricum aberez ... cauza cine stie care e!
karligutza
sunt mamica Adelutei
karligutza spune:
mami, ai pac! (mami hai in parc)
nu mergem azi mami ca ai febra!
nu eba!
karligutza
sunt mamica Adelutei
musso17 spune:
neatza
carla,
cristina,copiulul meu nu a mai facut nimic grav de 7 luni,tocmai ptr ca l-am dus peste tot,dar vaccinul asta pe care i l-am facut l-a zgaltait serios..sooo,daca pana acum eram in indoiala acum stiu sigur ca le urasc si ca mai rau fac,vb in nume propriu...
mda,ce sa zic,in mare ca tot n-am disponibilitate,a facut febra ..la 37 facea frisoane,ii clantaneau dintii in gura,urca apoi la 39 si voma,nu scadea nici cu algocalmin injectabil..booon,peste toate astea nu vreau sa vb de incompetenta doctorilor,mie mi-ar fi rusine daca as fi in locul lor..mentionez ca m-am lovit de ei doar la policlinici private ca la spital nu am fost ca mi-era ca ne intoarcem mai rau...este bine.
karligutza spune:
mussso, uffffffffffff.. sanatate lui Mihnea! acum e mai bine? i-au trecut frisoanele? si doctorii pana la urma ce au presupus? cu toata incompetenta lor de care ne povestesti; ce i-au facut? sau ce crezi tu ca nu i-au facut cum trebuia?
karligutza
sunt mamica Adelutei
mychydutza spune:
neatza......
claucia, sa va traiasca mica crestina! foarte frumoase pozele.....vad ca tu ai divertat la petrecere gasca de pustiulici
musso, ce s-a intamplat? oricum ma bucur ca sunteti mai bine......ce-o fi fost pe capul tau.......si singura. of, de s-ar strange si marinarul tau pe langa casa...
alina, faine pozele......si ce modista e Elissa!!!!
karli, iti mananca fii'ta ficatzii azi in casa!!!!!!
sunflower, iar cu cacaceala? of...
fiimiu s-a gasit o alta distractie cat sta in casa: se da hutza pe clantzele de la usha!
*“Ori sa sa revizuiasca, primesc! dar sa nu se schimbe nimica; ori sa nu se revizuiasca, primesc ! dar atunci sa se schimbe pe ici pe colo, si anume in punctele…esentiale !”
CarlaV spune:
Georgi, , lasa, nu te mai gandi, bine ca a trecut, poate nu se va mai intampla nimic inca 7 luni sau 7 ani.
Si eu sunt impotriva vaccinurilor in general, tu ai avut destule motive sa i-l faci. Acum ma gandesc ca poti sa-l ajuti sa-i creasca imunitatea.
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
musso17 spune:
karli..cica rosu'n gat cu vezicule ..cred ei ca de natura virala
e pe antibiotic,si-a facut efectul dupa a doua doza...
sanatate adelutei
mychydutza spune:
musso, deci de la vaccin toate astea? of, fata draga prin cate ai trecut!
*“Ori sa sa revizuiasca, primesc! dar sa nu se schimbe nimica; ori sa nu se revizuiasca, primesc ! dar atunci sa se schimbe pe ici pe colo, si anume in punctele…esentiale !”
musso17 spune:
mychy,marinerul se aduna in doua saptamani..e foarte greu de una singura,noroc ca am prieteni de pus la rana.
anca,asta e nasol ca am evitat aglomeratia,nu am mai fost in parc,nu am mai intrat in contact cu copii..in fine,sa vad ce-i mai dau sa -i cresc imunitate..vaccinul l-am facut anapoda,m-a convins dr ca avand in vedere pb cu ap respirator,bla,bla...greseala mea,tb sa ma iau dupa instinct.