Strumfi de iul-aug 2007 (163)
Raspunsuri - Pagina 5
Vivela spune:
Alina, sanatate multa si tie si Elisei!
Mychy, sa-ti traiasca husbandu' si sa-si faca fericita nevasta! .
Violeta, daaaa, e tare bine cand se mai intampla cate o reusita, te mai remonteaza pt urmatoarele suturi pe care esti nevoit sa le mai incasezi .
Cafera , nu te mai agita atat, le dai apa la moara celor care nu urmaresc altceva decat sa semene panica printre noi. oricum daca e sa fie gripa n-ai cum s-o previ, gandeste-te insa ca daca se intampla, o vindeci si gata. eu nici nu ma mai agit, nu mai evit nici aglomeratiile, ca n-am cum (azi am stat vreo 5 ore intr-o sala de judecata de cam 30 mp impreuna cu alti vreo 50 de insi, unii stranutau, unii tuseau, unii mai spalati, altii mai certati cu sapunul...ce era sa fac, trebuia sa stau!)
maine o mai fi greva la metrou? ca azi am reusit sa ies din bucuresti, pana la judecatoria Cornetu in 2 ore jumate , in vara faceam drumul asta cam in 30 de minute...e odios de nasol .
seara buna .
_
Mami de pui nazdravan (2/9/07) + 10+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
claucia spune:
Buna seara dragele mele,
Ce mai faceti? Noi am avut eveniment mare in familie, a doua printesa a noastra, Elisa Andreea este si ea crestina. Am avut botezul duminica, a fost foarte frumos, fetele foarte cuminti. Daca aveti chef sa ne vedeti, suntem aici: http://community.webshots.com/album/575582970pYkEsG
Multa sanatate Alinei, felicitari Carlei pentru botezul Larisei si va pupam
Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria 13 iulie 2007 si Elisa Andreea 03 septembrie 2009
cafera spune:
Salutare!
Azi am reinceput scoala dupa ridicarea carantinei si surpriza....nu toti parintii si-au adus copiii la scoala. Nu stiu ce motivatie au avut, cert e ca in clasa fiicei mele au venit doar jumatate din elevi.
Michi, iti dragalesti sotul? Sa-ti traiasca si sa te pretuiasca! Tu si Andrei sunteti cel mai frumos cadou al lui.
Vivela,
Oanamada, zile placute
Alina, offfffffffff, chiar ca s-au tinut toate de tine anul asta. Sanatate multa pt amandoua Elisa e o dulce.
Diana, sa stapaniti sanatosi casa!
Musso, nu mai zici nimic?
Karli, ce te invidiez pentru anul pe care-l mai savurezi 100% cu Adeluta
Va pup!
cafera spune:
Clau, sa-ti traisca proaspata crestina, sa fie sanatoasa si frumoasa! Mi se pare ca seamana foarte bine cu sora mai mare. Tu arati foarte bine si se vede ca radiezi de fericire Tare mult mi-ati placut, sunteti foarte frumosi toti 4
violetan spune:
Clau, wooooowwww!!!, ti-am mai zis io, dar repet: esti superba, de fapt toti sunteti misto, dar tu asa arati dupa a doua nastere??? Si tu si carla sunteti de invidiat! Si mai sunt fete misto, v-am mai zis io. De fapt toate sunteti/m frumoase si mai ales de cand cu bebicii nostri suntem si mai si, nu-i asa?
Hai va ca va deochi si n-are rost
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
musso17 spune:
buna seara
am citit,nu pot raspunde la nimic,n-am stare.
am reusit sa iesim din infern..a fost tare greu,am ajuns la urgenta cu fii-miu...nasol.poate reusesc sa scriu maine mai multe.
seara buna
pup mult pe vio si cafera!!!
CarlaV spune:
Georgi, ce-ati patit? M-ai speriat, bine ca s-a rezolvat.
Mychy, sa-ti traiasca sotul, i-ai luat cadou peria pentru tine?
Alina, multa sanatate tie si fetitei! Copilul unei prietene are bronsita astmatiforma si se tot chinuie si ei, stiu cum e...
Claucia, pupici pentru micuta crestina, Elisa este foarte dulce, iar tu arati fenomenal! Si nasii tineri si frumosi mi-au placut . Sunt foarte "calde" pozele cu tine si cele doua zane in brate, sa fiti sanatosi, ca sunteti bogati cu asa fete .
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
CarlaV spune:
Cafera, sa intelegem ca (,) Karligutza a vazut dublu pe testul de sarcina?
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
sunflower1979 spune:
Georgi, dar nu va mai ocolesc bolile si necazurile astea? sper ca sunteti bine si ai sa ne scrii curand. ma gandeam ca stand in Constanta, aproape de mare, pentru ca l-ai tot dus pe Mihnea la plaja, la namol, sa se vada efectele, sa fie si el mai rezistent. va doresc multa sanatate!
Claucia, sunteti o familie minunata! incep sa ma gandesc si eu serios la al doilea bb. chiar seful meu m-a intrebat cand il fac, sa nu fie distanta prea mare intre ei .
eu cu Denis nu am rezolvat problema cu kk. a fost bine cat i-am dat tratament, am intrerupt, iar au aparut scaune moi, iar tratament, dupa scaunele moi, acum suntem pe un tratament homeopat dar nu vad nici un rezultat. azi am dus o noua proba de scaun la laborator. maine si poimaine duc altele 2, poate descoperim ceva. daca nu, merg la gastroenterolog. o fi posibil sa nu aiba nimic si asa sa face el in mod normal? sper sa nelamurim curand...
Cristina, mami de superbaietel Denis Stefan (30.07.2007)
"Cand nu ai ceea ce-ti place, trebuie sa-ti placa ceea ce ai!"
karligutza spune:
aaaaaaaaaa, nuuu! nu-s gravida! doar in concediu prelungit fara plata! pentru partea asta nu-s deloc de invidiat! dar daca am decis asa inseamna ca oricum nu murim de foame! adevarul e ca ma bucur si eu ca mai stau un an acasa cu Adeluta... taman azi s-a trezit cu putina febra.. de ce? de unde? nu stiu, ca de cand n-a mai facut febra (adica de cand avea 7 luni) am uitat cum e si parca vad ca acusica ma panichez! ... mai ales ca ea e o rasfatata si acum vrea in parc de exemplu! (adevarul e ca n-am mai iesit in parc de luni)....
offf, sper sa gasim solutiile potrivite in casa! si de joaca si de tratament! acum sta doar in maieu, pantalonasi 3 sferturi si sosete! si sunt numai vreo 20 grade in casa si ea e fierbinte!.. fac si eu ca LUNA parca.. ea a zis ca a scos febra din Adelise asa? oricum eu nu puteam s-o mai las imbracata cu bluza de deasupra de maieu pt.ca DEJA incepea sa TRANSPIRE!
asteptam asteptam...
karligutza
sunt mamica Adelutei