Strumfi de iul-aug 2007 (163)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Neata, hop si eu la servici si nu stiu ce s-a intamplat cu greva ca am ajuns in 15 minute la servici .

Cafera si noi avem de ieri un caz confirmat de gripa noua la gradi si posibil sa mai existe un caz (chiar mai multe as zice). Eu am sunat-o pe Alina si mi-a zis sa stau calma ca e o raceala si atat. Macar am vb cu mama baietelului si el a avut ceva simptome saptamana trecuta, vreo 3 zile febra mai maricica si acum nu mai are nimic. Plus o otita peste gripa pe care a tratat-o cu antibiotic si una peste alta, o zi a fost mai rau dar nu grav. Asa ca stau si astept sa vad daca Vlad incepe tusea, Dodo deja tuseste rau, de azi l-am bagat din nou pe aerosoli. Vlad are si un mic rosu in gat dar deocamdata il tratez cu indiferenta si cate un puf in gat.

Cam atat de pe aici, as merge si eu vineri la Baby expo ca as avea ceva de cumparat, sa vad cum negociez cu sotul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

neatza.........
cafera, imi pare rau pt framantarile tale....sper sa fie totul ok!pupici!
azi e ziua soatzei mele............i-a zis andrei aseara de nush cate ori: 'a mutzi ani! nu se mai oprea!

*“Ori sa sa revizuiasca, primesc! dar sa nu se schimbe nimica; ori sa nu se revizuiasca, primesc ! dar atunci sa se schimbe pe ici pe colo, si anume in punctele…esentiale !”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Neata fetele!
Mychy, sa-ti traiasca sotul sa fiti sanatosi, fericiti si fara griji!
Cafera, multa sanatate, stai linistita!
Oanamada, distractie frumoasa!
Carla, Georgi, doar
Vivela, felicitari pt reusitele profesionale, e tare bine sa ai si asa ceva, te remonteaza, iti creste self esteem-ul, alea alea...super!

Laur numara singur pana la 6, dupa care se opreste brusc , desi stie foarte bine. Inainte zicea numai opt nono zece. Ieri spunea: inca nu! inca da! si: "mamiii, opeche luminaaaa!" (asta e un om de zapada de ala luminat pe care l-a pus ta-su in geam de alaltaieri, ca a bulversat toata strada deja. S-or intreba naibii oamenii aia nonstop in ce data suntem...

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

ola gagici...
oficial sunt internata ,neoficial sunt acasa de aseara... anexita,chist ovarian cu hemoragie intrachistica; am avut dureri naspa mi-a fost frica de apendice,ca-l mai am.i-au injectii...
elisa e bine acum,a facut iar bronsita asmatiforma la nici 3 saptamani dupa cealalta,mai usoara dar tot a fost...iar ventolin, nopti nedormite,tuse si voma la greu,dar macar fara febra si fara antibiotice,doar siropele si homeopate..

un sincer la multi ani lui michy,corinei si mateilor nostri dragi!.am citit din urma din 2 in 2 si ...ma lasa memoria,e cam tot ce-am retinut din 3-4 capitole...
arhidy mare realizare,sa-l stapaniti sanatosi!lasa ca se face el...

alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

of, alina, prin cate ati mai trecut!!!! ma bucur ca elisa e mai bine!!! si tu ai grija de tine! da' cum de te-ai "captusit" cu atatea? pupici

*“Ori sa sa revizuiasca, primesc! dar sa nu se schimbe nimica; ori sa nu se revizuiasca, primesc ! dar atunci sa se schimbe pe ici pe colo, si anume in punctele…esentiale !”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Aoleo, alina, chiar ma gandeam la tine zilele trecute!!! Naspa, dar bine ca s-a rezolvat! Multa sanatate!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

habar nu am mai fetelor cum am reusit....in august mi-am facut ultimul eco ,nu am avut nimic,am vazut cu ochii mei...chiste nu am avut niciodata...asta,desi e mic (3,5 cm,am vazut eu destule de 5-6 cm,alea chiste)a facut ceva hemoragie in el si a luat-o razna tot oavaru'!am fundu' poligon de tragere...
in fine mai am si o stare naspa ,daca era totul bine ma apropiam de termen cu sarcina,in jurul meu vad numai bb-i...mama masii de an abia astept sa se termine,m-a imbatranit cu 10 ani anul asta....

editez, am si ceva poze: aici,tot pomenea rodica de poze

alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

of, alina....te cred ca ti-e greu! important e sa te pui tu pe picioare si sa te faci bine! cu dumnezeu inainte.....agata-te de ce poti, ai un copil minunat, un sotz model..........ce sa faci, viata asta e ciudata cateodata......

Mergi la inceput

stefania?????????
ghinetz?????????
ioanaiub????
ddanagh?????????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunflower1979 spune:

buna ziua!
azi nu-s in dispozitia de a scrie ceva. vreau doar sa urez multa sanatate bolnaviorilor - parinti/copii si sa ii dau un pupic mare Alinei.

si mai vreau sa spun ca mi-e dor de Timi!

Cristina, mami de superbaietel Denis Stefan (30.07.2007)

"Cand nu ai ceea ce-ti place, trebuie sa-ti placa ceea ce ai!"

Mergi la inceput