Strumfi de iul-aug 2007 (163)
Raspunsuri - Pagina 10
ddanagh spune:
Vio sa sti ca pe tine te cred, stiu ca ai abilitati de mama Omida
. Sa fie cum zici tu 
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
Vivela spune:
salutare
sa aveti un we minunat
.
_
Mami de pui nazdravan (2/9/07)
+
10+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
musso17 spune:
mychy,ehee..la capitolul soacra nu ma bag,i-as da prea multa importanta.. si nu ca n-ar merita dar m-a invatat mama mea ca unele persoane trebuie tinute mai la distanta![]()
dana,dr mea mi-a spus ca exista pliculete de echinaceea din care se face ceai...io n-am auzit dar mi-a indicat si plafarul deci stie ceva.
in alta ordine de idei,ma lupt cu picaturile de pus in ochi ptr conjunctivita,nu vrea sa stea si gata..ca atare acum iar are ochii sticlosi si-l mananca.
am citit si eu de elisa si daria..sunt super cum vorbesc ele...cand s-o intampla minunea si la noi?!
X-ray spune:
of tzuca-va mama pe voi de scumpici
.io acum nu vreau sa raman gravi maine dar nici sa-mi spuna cineva ca pauza n luni...eu nu sunt genu' care sa te uiti la ea si sa ramana gravida,la noi trebuie exercitii frate nu gluma
.
vio draga mea,apropos de mama omida,daca sughiti din cand in cand e din cauza mea,te pomene nebuna de la arad.ma mai intalnesc cu unul cu altul si bineneteles toata lumea care ma vede fara burtica(cei care nu m-au vazut de ceva vreme)ma intreaba ce face bb...raspund ca bb nu a fost sa fie ...si mai aud cateodata lasa ca poate data viitoare vin doi si ma apuca rasul si ma gandesc la tine
..sotzul de multe ori raspunde"suspiciuni sunt..."![]()
dana e fff interesant tomy ala poate o tine ocupata pe daria ca la eli slabe sanse,acum chiar sa ma apuc eu sa plimb trenurile
...ca sa se uite ea...sa sti ca am mai vazut la prietenul ei kevin masa de scule,adica banc din ala de lucru cu bormasina,suruburi,de construit,toate din plastic....poate o intereseaza,numai nu stiu de unde l-a luat.
va rog sa mai scrieti orice idee de cadou,pleeeease!
va ziceam de statia karaoke ,ei bine nu am gasit de copii
.a zis al meu ca luam una de oameni mari si o cuplam la boxele homecinema-ului
...
de mos nicolae i-am vazut o chitara cu tot felul de butoane....
ce fac cu celalalt mos
...
alina mamica bulinei Elisa
(20 iunie 2007)
povestea noastra...
CarlaV spune:
Sabinei i-am luat de ziua ei toate trusele de scule pe care le-am gasit, dar nu cu banc de lucru. Le-am pus intr-o cutie mare ca a taticului ei si este absolut innebunita, are si o bormasina care merge cu baterii si multe piese care arata ca cele reale. Stie sa aduca surubelnita dreapta, stelata, sublerul, cheia cap de papagal si asa mai departe. Noi am mers la sigur cu asta, fiindca se juca oricum cu cele reale.
De sarbatori o sa-i facem niste cadouri simbolice, ca oricum are foarte multe jucarii si hainute si ii cumparam mereu, alimentam societatea de consum, cum spune o prietena. Avem pregatite niste puzzle-uri luate din afara, unele cu 60, altele cu 100 si altele cu 160 piese, sa vedem pana atunci pe care i le dam. In rest, multa dragoste, papa bun facut in casa, colinde si intalniri cu cei dragi.
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
violetan spune:
Fetele, stiti cumva cum se face pelteaua de gutui? Si daca, stiti cumva din x kg cate borcane de y g ies? 
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
CarlaV spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui violetan Fetele, stiti cumva cum se face pelteaua de gutui? Si daca, stiti cumva din x kg cate borcane de y g ies? ![]() Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007 |
Vio, nu stiu asta, dar mai baga niste integrale si jordanizari in formula, ca n-aveam creierul destul de cretz
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
violetan spune:
Ce jordanizari,mah? Ca io tz-am vorbit frumos. ![]()
Deci dintr-un kg de gutui, adica 1 litru de lichid in care fiersera
gutuile iese, cica 1 kg peltea. Sa vedem...maine.
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
CarlaV spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui violetan Ce jordanizari,mah? Ca io tz-am vorbit frumos. Deci dintr-un kg de gutui, adica 1 litru de lichid in care fiersera Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007 |
No, hai incoace sa-ti explic la o felie de tort, ca vad ca integralele le stii. Tu tot vrei sa lungesti pelteaua
CarlaV spune:
Intrebare: facem si noi un album/colaj cu strumfii la 2 ani sau la al 3-lea Craciun?
mare(7) oct. 2009*******mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani