Strumfi de iul-aug 2007 (163)
Raspunsuri - Pagina 22
CarlaV spune:
'Neata! Nu e niciun mister, Cafera a intuit bine, Georgi, nu vom fi chiar vecine, tu esti mai aproape de Andicu. Este un apartament in Mangalia, nu complet al nostru, dar si daca platesti rate la el tot al tau se cheama ca este
. Vederea pe 3 laturi este la mare, mobila avem doar la fete in camera si la bucatarie, izolatie exterioara deloc, caldura deloc, deci pana prin aprilie-mai nu-l mai vedem.
Pozele sunt in majoritatea lor din Bulgaria (Durankulak, Kaliakra, Balcik) si cateva din Saturn si Mamaia.
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
mare(7) oct. 2009*******mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
arhdy spune:
Buna ziua fetelor.
Carla sa stapanesti sanatoasa apartamentul. Foarte frumoase pozele. O familie fericita si frumoasa.
Noi suntem bine. Mai avem 2 saptamani jumatate si vien si tati, insfarsit acasa. Il asteapta munca grea la apartamentul nostru (chiar daca avem de platit la el 30 ani). In rest Cristiana este bine, este foarte tafnoasa si pretentioasa.
Va pup pe toate.
Diana Stefania si
Cristiana Maria (30.07.07)
poze noi din vacanta: http://www.flickr.com/photos/14718383@N04/
musso17 spune:
neatza
anca,sa-l stapaniti sanatosi si iubiti..parca imi aduc aminte ca ai spus odata de izolarea asta externa,dar n-am facut legatura..io nu sunt asa perspicace
...suntem vecine de judet,oricum pana in mangalia se fac 40 min,e ceva decat 2 ore pana in bucuresti.
io am facut baie laibric,ne-au luat astia apa calda,nasol.
fii-miu ii bine,ne imunizam la greu.
am o problema,fii-miu nu vorbeste,spune cateva cuvinte inteligibile gen:apa,mami,tati,kk,vezi..ar mai fi...nu stiu cum sa procedez,mi-am propus ca zilnic sa repet cu el 10 cuvinte...ma bate gandul sa merg la un logoped,poate exista o tehinica de a-l determina..imi pare lenes.
mychydutza spune:
musso, la voi cu vorbitu' e ca la noi cu pampersu.....chiar daca e lenes cum zici, nu cred ca il poate determina ceva/cineva sa vorbeasca inainte SA VREA EL. si eu eram impacientata ca nu vorbeste si dintr-o data zbang! a inceput asa de pe o zi pe alta. si asta doar cand a vrut muschii lui, cu toate ca ne straduiam sa vorbim cat mai mult cu el, sa-i repetam obsesiv unele cuvinte! cand o sa inceapa sa vorbeasca o sa ai un soc cu cate stie! dar, pt linistea ta poate o opinie de specialitate nu strica....
arhdi, spor la renovat!
*decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zborrrriiii!!!!”
Luna1 spune:
Carla sa stapaniti sanatosi apartamentul si sa va bucurati de el.
Musso prietena mea de aici era ingrijorata acum vreo 2-3 luni sa zic ca fetita ei nascuta in mai (deci mai mare ca ai nostrii cu 2-3 luni) nu vorbea. Zicea cate un cuvant romanesc dar asa nelegat, fara propozitii. Ei si de vreo 2-3 sapt o luna a inceput cea mica sa "verse" bagajul si mama-sa e socata. Nu numai ca vorbeste si stie multe in romaneste insa vorbeste la greu si in engleza, stie lucruri care ii socheaza pe parinti, face propozitii (simple dar le face) si prietena mea se minuneaza de unde frate stie atatea.
Eu cred ca unii copii nu pot vorbi pana nu inregistreaza exact cuvintele si intelesul lor. Adica fiu-miu a vorbit super devreme insa nu pot spune ca stia sensul cuvitelor ce le spunea la un an (stia poezii pe dinafara, adresa la care locuia, numele intreg, numele mamei, numele verisoarei etc insa clar cand zicea poeziile respective nu stia exact ce spune) pe cand la Adelise am observat ca niciodata nu foloseste cuvinte iesite din context, niciodata nu a folosit un cuvant nelalocul lui si tinde sa nu repete cuvinte al caror inteles nu il stie. Iar ea a vorbit la app 2 ani. Deci parerea mea e ca daca esti cu adevrat ingrijorata si simti ca e ceva neinregula poti consulta un logoped insa daca vezi ca intelege tot mai lasa-l cateva luni.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
loredana_76 spune:
Neatza`
Carla sa stapiniti santosi apartamentul.La cat stati voi la mare,merita sa platesti rate decat sa dai banii pe cazare.
Georgi cred ca e bine sa-l fortezi un pic,adica daca vrea ceva te faci ca nu intelegi si nu-i da,roaga-l sa spuna ce vrea .
stefania_97 spune:
Buna fetelor,
Carla felicitari pt apartament![]()
Sunflower
Snowbunny aici am vazut o bucatarie in miniatura cu aragaz, ustensile de gatit si chiar legume si fructe din plastic. Unele au si casa de marcat. Si eu m-am gandit ca ar fi un cadou frumos de Craciun :)
O zi buna 
Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si
4+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca
xerxe2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui musso17 am o problema,fii-miu nu vorbeste,spune cateva cuvinte inteligibile gen:apa,mami,tati,kk,vezi..ar mai fi...nu stiu cum sa procedez,mi-am propus ca zilnic sa repet cu el 10 cuvinte...ma bate gandul sa merg la un logoped,poate exista o tehinica de a-l determina..imi pare lenes. georgiana,mamica de mihnea |
Al meu nu spune nici macar atat...
CarlaV, am vazut o fetita cochetica cu chilotei tanga...manca-o-ar mama de moderna.
Pereti asa relaxati in pozele voastre, parca voi nu aveti rate, griji cu serviciul, nelinisti cu alegerile astea, etc...nu ne vinzi secretul?
Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07
xerxe2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui stefania_97 Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si 4+www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina O romanca in Danemarca |
Eu nu am citit din urma...
Acum am vazut ca esti insarcinata. Felicitari. Ma bucur pentru tine.

stefania_97 spune:
Eu nu am citit din urma...
Acum am vazut ca esti insarcinata. Felicitari. Ma bucur pentru tine.
[/quote]
Multumesc mult ![]()
Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si
4+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca