Strumfi de iul-aug 2007 (163)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

problema mea este ca mi-e teama ca nu-l stimulez suficient,poate n-am tehnica,apoi eu nu sunt vreo vorbareata,adica sunt doar daca e imperios necesar...el pare istet,ce sa zica cioara,si ca prinde din zbor,dar e lenes la vorbit,mai nou tot ce vrea se cere cu "tati",asa-mi cere,apa,mancare,vreo jucarie zicand "tatiiii"...pronunta perfect cate-un cuvant si apoi nu-l mai repeta...e si foarte incapatanat,acum am venit din parc si am fost cu tricicleta i-am spus de nenumarate ori pune picioarele pe pedale si invariabil acelasi raspuns,"nu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui musso17
[,acum am venit din parc si am fost cu tricicleta i-am spus de nenumarate ori pune picioarele pe pedale si invariabil acelasi raspuns,"nu"

la solicitarile mele, andrei imi da un raspuns negativ si mai categoric : nu ba nu!!!!!

*decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zborrrriiii!!!!”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns housepocket480 spune:

musso eu cred ca fiecare copil are unfel aparte de a se dezvolta si daca pe anumite "arii" sta mai bine, pe altele mai prost.

Mihnea va vorbi cand va vrea el si apoi sa te tii cu intrebarile.

Nu stiu daca faptul ca tu nu esti prea vorbareata a avut legatura ca faptul ca el nu vrea sa vorbeasca acum. Sunt copii care stau mai tot timpul singuri (am o prietena care-l tine numai in patut cu orele) si vorbesc ei singuri...prind din zbor...nu stiu...

Eu ii cantam lui Matei tot timpul, de cand s-a nascut desi el nu ma intelegea. Si cred ca nu i-am mai cantat de cateva luni bune si acum ma trezesc ca incep un cantecel si-l canta el pe tot pana la final de am ramas...masca...

Dar noi avem probleme inca cu mancarea, desi cu greutatea sta fff bine (cred ca are 15 kg), dar el mananca numai pasat...
Nu stiu cum sa rup lantul asta ca e foarte lenes la mestecat....zic mesteca, mesteca si iar mesteca si el inghite ca curcanul..tot... Daca gaseste ceva mai nepasat bine la blender, vomita tot...
Si cand am vazut la ziua lui Matei in vara ca toti copii mancau din copane mi s-a facut rau....

Nici sa-l infometez nu vreau ca nu e genul sa faci revolutie cu el...am intrat eu o data cu el in spital deshidratat ca nu a mancat cum am vrut noi si doctorul, nu-mi mai trebuie...

Si cand ma gandesc ca are 2 ani si 5 luni si nu cred ca ne primeste la gradi ca mancam pasat, ma apuca groaza

Ai vostri cum mai mananca? Mai e cineva care paseaza mancarea sau santem unicati?

Mama lui Matei Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

hai ca incerc eu sa schimb capitolul, daca mi-oi mai aduce aminte. ca vad ca nu se inghesuie nimeni.

deci, rabdare, da??

_

Mami de pui nazdravan (2/9/07) + 11+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

aveti AICI capitol nou, sa va desfasurati.

JUR CA N-O SA MAI CUMPAR MILKA CAT OI TRAI!!

de la reclama mi se trage

_

Mami de pui nazdravan (2/9/07) + 11+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput