Strumfi de iul-aug 2007 (163)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

luna,si eu il pun pe fii-miu sa stranga dar nu-ti imagina ca pune mai mult de doua cuburi in cutie,apoi o ia si o rastoarna din nou.
cristina,mi-ar placea sa se adevereasca visul.succes la doctor,sa fie bine.
mychy,te invidiez,ce-as pleca si eu,mai ales in moldova,poate dupa anul nou ca pana atunci nici nu ne dezmeticim bine.i-amspus sotului ca o sa fac in asafel incat fii-miu sa fie pasionat de ski si sa fim"obligati"sa-l ducem anual la munte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns snowbunny spune:

buna dupamiaza:)))))

Noi totul bine inca in renovari sper saptamana asta sa terminam.

Alex deja s-a acomodat f bine la romanica noastra draga ..dar incep isteriile la mine...Ma stresez rau cand aud la tot pasul parinti bunici care ishi mushtruluiesc bebicii din tot felul de nimicuri.IEri fuseram in parc la moghiorosh..o mamica urla din toti raunchii la plozu ei de un an si putin zic eu...'MAGARULE iauite domnule au inceput copii sa ishi bata parintii sa nu mai ridici mana la mine niciodata.O sa mai vii in parc cand oi fi pe salariu tau!' evident era f nervoasa mamica...dar chiar in halu asta?!! cum poti sa vb asa cu propriul tau copil!?Prin parcuri numai ''ai grija nu te murdari dak nu te duc acasa!Te bat de iti sar capacele....mai copilule mai tu nu vezi ca esti murdar...unde te pui in NISIP!!!!!!!'' uof uoffff....exclamatii la cum suntem imbracati nu mai aduc aminte ca...as avea cu caru...ma rog..sper sa ma obishnuiesc

In rest m-am obishnuit si eu cu dezordinea in casa iar cand ajung la limita tai din trebi kt se poate de mult si reiau cand imi revin fortele.Altfel as fi mereu stresata ca am mingiute si in chiloti k ne rupem gatu in jucarii si imi scrantesc picioarele...ca alex joaca fotbal in casa si a rupt canapeaua crezand ca e saltea de sarit dar e cea mai frumoasa perioada si cand ma ia in brate si imi zice mamiiiiiiiiiiiiiiiiii m-a dat pe spate si trece tot.

Cu pampersul o sa reincep si eu eventual cand termin cu renovarea el e pregatit dar nu vrea sa spuna.Sa vedem dak de data asta functioneaza.

De mos craciun....il tot intreb ii zic sa facem o lista pentru moshu el nu vrea dekt o mingie si o masina CLLARRR o mingie mare mare mare..dar am deja o mie..zilnic cumpar kte o mingiuta mica are minge mare are tot felu de mingii..deh As vrea sa ii cumpar un set de oale si cratizi si ustensile...un carucior pentru cumparaturi ( e leshinat dupa asa ceva)si setul de la mecanique de ustensile pentru trebi sper s avem banuti :)

Va citesc cu dragggggggg dar tare gre ma urnesc la scris acu am scris si am vb numa despre noi sa imi fie cu iertare

in special pentru musso

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Basescu si Geoana zboara cu elicopterul. Basescu arunca o bancnota de 100 de lei si zice: Vreau sa fac un roman fericit! Geoana arunca doua bancnote si zice: Vreau sa fac doi romani fericiti! Pilotul îi întreaba: De ce nu va aruncati amandoi, sa-i faceti fericiti pe toti romanii ?!?

*decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zborrrriiii!!!!”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza

Basescu si Geoana zboara cu elicopterul. Basescu arunca o bancnota de 100 de lei si zice: Vreau sa fac un roman fericit! Geoana arunca doua bancnote si zice: Vreau sa fac doi romani fericiti! Pilotul îi întreaba: De ce nu va aruncati amandoi, sa-i faceti fericiti pe toti romanii ?!?

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

mare(7) oct. 2009*******mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Mi-am adus aminte: am vazut pozele Carlei din octombrie. Foarte frumoase Si unele sunt cumva din noua locuinta de la mare??????

Mergi la inceput

mami de alex,
anca,asaaa deci,suntem vecine si tinusi secret,ntz,ntz.foarte frumoase pozele.nu recunosc locatia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Nu cred ca tine secret, am banuit eu, nu e confirmat Eu am vazut pozele si m-am gandit ca nu i-au pus la hotel sa monteze mobila de bucatarie si am tras concluzii

Mergi la inceput

pai mai cafera,poate au inchiriat ca e mai ieftin daca stai mai mult...ma gandesc si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

neatza.........me o lene de ma doare!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza

neatza.........me o lene de ma doare!!!!!!!

Subscriu

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput