Strumfi de iul-aug 2007 (163)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanamada

Vioapropo de povestea ta cu drepturile consumatorului..., am patit-o si eu de cateva ori....nu pot decat sa sper ca incet, incet se va ajunge la ceea ce trebuie, dar pentru asta trebuie sa existe cat mai multe persoane ca tine care "protesteaza" desi nu este normal...educatia comerciala ar trebui sa inceapa de la ei spre noi si nu invers.Faze de genul "este regretabil..." ar trebui taxate foarte tare...chiar trebuia sa pui numele lor pe forum!

Pai e deja pe forum

Iar la povesti horror cu avionul am si eu doua: una interna, alta externa.
Aia interna: eram pe o cursa bucuresti-iasi si un tip, in spatele meu, imediat ce a decolat avionul a inceput sa-i povesteasca colegului de banca (saracu' om!) povesti cu si despre dezastre aviatice. Si auzeam si eu: "...si cand era in aer incepe sa coboare sa coboare sa coboare si dintr-o data baaaaaang! cade. Prafu' s-a ales! Alta: tot asa o cursa ca a noastra; pierde pilotul controlu', se-nvarte de cateva ori si bannnnngggg sa du-se dreaq!" Si tot asa o ora si putin cat a durat cursa

Aia externa: ma intorceam de la paris; cand sa aterizam incepe sa cada in gol avionul. Naspa senzatie, lumea incepuse sa se sperie, unii faceau misto ca sa ne spunem rugaciunile, altii isi desfaceau cravata, nasoala atmosfera. Eu, intamplator nu m-am speriat ca mie daca-mi zici ca aterizam e ca si cum as fi la sol deja . Altfel crap de frici. Deci avionul pica cu viteza si vad o stewardesa (la prima cursa, cred, saraca) care o ia la fuga de la cabina pilotilor si se arunca intre scaune, cu capul intre genunchi, bazaind si cu o mutra speriata de bombe. Eu am inceput sa rad ceilalti se uitau inmarmuriti, altii s-au speriat. Si vine un steward haios si o ia pe-asta de par in sus (la modul cel mai propriu!) si ii scrasneste la ureche: "treci, fa, de-aici, te kksi pe tine, ai?"

Dar cel mai misto a fost cand a plecat sor'mea in nigeria: tot drumul (de peste 6 ore, cred) le-au pus numai filme cu dezastre in aer. Jur!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

si mie-mi plac documentarele alea cu dezastre in aer, dar parca sa le vizionez in timpul zborului....mi se pare chiar sadism! cred ca stateam pe buda tot zboru!
ia dati-mi o idee ce sa gatesc azi..........
valen n-a mai scris de mult!

*decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zborrrriiii!!!!”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza

Peltea

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

vio, ce sadici aia din avion

michy, eu aseara am "gatit" un pui pe care l-am bagat la cuptorul cu microunde . na, mi-am luat si eu, nu stiu de ce, prostia mea, am zis ca m-am umplut de tehnica prin bucatarie, dar d-asta n-am. chiar nu stiu ce-mi veni. in fine, l-am luat, asta e. intrebarea mea e: da' ce pot sa fac cu el? in afara sa incalzesc mancarea sau sa dezghet carne/legume? ca acum 2 zile sotzul a bagat un cotlet maaaaare acolo, peste vreo 15 minute il cautam prin cuptor, se facuse minuscul si arata ciudat. zic: l-am lasat noi prea mult, clar, cuptorul e bun, problema e la noi. aseara, venita hamesita acasa, jap un pui in minunea tehnicii. 30 de minute, cu observatie atenta asupra produsului. m-am uitat 30 de min in continuu la el, sa nu dispara si asta din vas. dupa 30 de min avea un miros ciudat, era uscat la suprafata, deloc rumen si crud inauntru. am incins cuptorul clasic si am continuat "gateala" - n-a mai iesit cum trebuia sa iasa, dar am reusit sa mananc din el.
la microunde am mai bagat niste boabe sa fac pop-corn, asa, de draci, sa nu fi luat cuptorul degeaba.

si totusi, ce pot sa fac cu el?? in afara de sa-l arunc .

ps: nu stiu cum se face, dar n-avea instructiuni la el. l-am luat pe bibilite si pe nimereala, nu ca ar fi ceva prea complicat, ma gandeam insa ca as fi gasit niste informatii orientative pt timpul cat trebuie sa las chestiile inauntru, sa nu mai stau eu cu ochii pe ele mereu.

_

Mami de pui nazdravan (2/9/07) + 11+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Vivela

sa pui pe el un mileu si deasupra un pestishor de sticla!

matusimea vad ca-l foloseste doar la incalzit mancare si la dezghetzat carnea congelata.........si la facut floricele!

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

sa pui pe el un mileu si deasupra un pestishor de sticla!

matusimea vad ca-l foloseste doar la incalzit mancare si la dezghetzat carnea congelata.........si la facut floricele!

ufff, tb sa cumpar si mileu si pestisor acum....da' un pestisor de cauciuc nu merge, ca am luat unul pt david, sa-l roada .

_

Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui violetan

Citat:

Peltea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Vivela, voiam sa zic de popcorn, dar vad ca deja l-ai incercat. Acu' pe bune, puiul ala iesea bine daca il puneai in putina apa+ulei si il acopereai, un vas Jena era ok.

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

mare(7) oct. 2009*******mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

pe bune ca in vas de jena l-am pus si cu sos de vin, mirodenii, o nebunie ar fi trebuit sa iasa. plus ca a iesit si apa din el, ca asta e fenomenul la mw, erau vreo 2 degete de lichid acolo, partea de jos s-a fiert in sos. e drept ca nu l-am acoperit, speram sa se rumeneasca un pic.
hai ca am mai gugalit si eu si m-am lamurit cam ce pot face cu el. in afara de mileu si pus pestisor de sticla pe el .

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Citat:
intrebarea mea e: da' ce pot sa fac cu el? in afara sa incalzesc mancarea sau sa dezghet carne/legume?

la microunde am mai bagat niste boabe sa fac pop-corn, asa, de draci, sa nu fi luat cuptorul degeaba.

_

Cam atat! Mai poti reincalzi ready meals (desi banuiesc ca nu cumperi asa ceva, incalzi laptele pentru o ciocolata calda, o cafea, laptele pentru cereale, cam asta.

Sa gatesti nu merge, adica nu prea ai cum, si chiar daca ai avea e total nesanatos, cica omoara tot, si mama lor de vitamine/nutrienti. Si mare atentie, nu baga plastic in el chiar daca e plastic microwave safe, cica emana celule cancerigene.

Dici fugi repede si cumpara un mileu si un peste de sticla.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput