Strumfi de iul-aug 2007 (163)
Raspunsuri - Pagina 19
ddanagh spune:
Luna mama, tare repede as veni, insa daca vrem sa plecam cele mai mari sanse de trai normal, fara afectarea familiei dpdv al asigurarilor, al locuintei, bla, bla (sti si tu mai bine) cele mai mari sanse sunt in Germania, ori eu nu stiu limba. Asta e principalul motiv pentru care ne decidem atat de greu. Mi-ar fi mie personal f greu. Daria cred ca ar prinde mult mai repede limba la varsta asta, in colectivitate.
Vom trai si vom vedea.
Carla sincer nici mie nu mie se pare niciunul mai breaz pentru a conduce tara asta, insa Geona macar e intelectual si diplomat, astfel ca in relatiile externe cred ca ar conta ceva in plus.
PLus ca Base ar avea continuitate la furat, G. numai pana isi pune oamenii lui si mai trec 1-2 ani din mandat.
Vivela la gatit eu nu pre folosesc cuptorul. Cu toatea astea mi se pare indispensabil sau poate m-am obisnuit eu cu el. Pai sa murdaresc de fiecare data cate o craticioara pt cate un polonic de ciorba sau de mancarica mi se pare aiurea.
In afara de ce ai enumerat tu acolo ca ar fi bun eu mai fac la el si cartofi copti, ii spal si ii bag cu tot cu coaja cca 10 min. Cat a fost Daria bolnavioara am mai bagat cate o ridiche neagra scobita in centru cu zahar in respectiva scobitura pentru a-i face sirop ( e f bun pentru tuse).
Ce mi se pare total neutilizabil din electrocasnicile astea este fripteuza. Am primit noi una si am zis sa o innoim duminica cand s-a mancat peste. Pai ca sa prajesc 4 pesti a trebuit sa pun un litru jumatate de ulei in ea. Si asa nu prea mancam noi prajeli asa ca la gunoi cu ea. Nici de mileu nu o tin ca-mi ocupa spatiu.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
musso17 spune:
buna seara
multe n-am de spus
fii-miu e in regresie,imi spune "tati"..
...afara de asta,m-am cam saturat,strang si stragng dupa el de cateva ori pe zi..nu mai pot,trebuie sa-mi gasesc de munca rapid ca o iau pe campii.
noua ni s-a stricat microundele dar ca si dana il foloseam ptr incalzit mancare,lapte,apa..ii simt lipsa.
ddanagh spune:
Georgi eu cred ca-i e dor de tati lui. 
Cat despre strans dupa el incearca sa-i mai ascunzi din jucarii o perioada si apoi sa i le redai. El se joaca la fel si de are 3 masini si de are 6, doar dezordinea e mai mare.
Eu chiar am inceput sa strang multe din jucariile 'de bebelus' cu care nu se mai juca demult, doar le muta de colo colo cat sa nu fie ordine. Pe unele chiar le-am dus la tara, nu imi vine sa le dau pe toate ca poate vine mosul si la noi.
Eu am programat-o pe DAria la un homeopat sa vedem daca ii gaseste un tratament sa nu mai scalceasca cuvintele atat de rau, nu stiu dc va fi eficient ori ba. Va spun.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
musso17 spune:
neatza
asa e dana,a vorbit cu el pe net,l-a si vazut,io tot i-am repetat "uite-l pe tati"...doar ca ma striga tati,tati si cand vede ca nu-i raspund trece pe mami
ii strang si eu din jucarii,mai am doua cutii pe balcon si nu ma indur sa le dau.. sunt si tare obosita,se apropie venirea sotului si nu mai sunt asa "prinsa"...asa fac,ma inec la mal.
stefania_97 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui musso17 buna seara multe n-am de spus fii-miu e in regresie,imi spune "tati".. ...afara de asta,m-am cam saturat,strang si stragng dupa el de cateva ori pe zi..nu mai pot,trebuie sa-mi gasesc de munca rapid ca o iau pe campii.noua ni s-a stricat microundele dar ca si dana il foloseam ptr incalzit mancare,lapte,apa..ii simt lipsa. georgiana,mamica de mihnea |
Musso nu mai strange dupa el. Spune-i lui sa stranga imediat dupa ce termina de jucat cu ele. Si daca nu vrea lasa-le si le aduni doar o data nu de o mie de ori. Eu le dadeam la o parte din drum sa nu ma impiedic in rest le lasam destul pana sa le strang.

multa rabdare.Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si
4+www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca
violetan spune:
Mai, georgi, mai fetelor, tot respectul pentru voi! Pai cum sa nu fiti obosite?? Pe mine ma stoarce laur 5 ore pe zi, alea putinele cat stam impreuna, cand vin de la birou plus week end-ul, darmite voi! Pai serviciul e concediu, tata, pe langa statul acasa cu copiii! De-aia cand ma suna careva si ma intreaba unde sutn raspund invariabil: "uite, in vacanta la serviciu!"
Dar imi e si ingrozitor de dor de el si-mi vine sa sar in masina in fiecare moment
Azi dimineata am gasit in geanta toate brichetele din bucatarie si pila de unghii. M-a apucat asa un dor de puradel de nu mai puteam! ![]()
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
Vivela spune:
Georgi, hai capul sus...probabil esti obosita si stresata, lasa copilul in pace, e normal. zic si eu ca stefania, nu mai strange toata ziua dupa el, strange o data seara si gata. (al meu nu prea vrea sa stranga el singur, il mai cooptez uneori, sa invete si el sa faca curat dupa el, dar n-avem mai mult spor). eu m-am consolat ca asa va arata casa mea cat o sa am copii mici, cu masinute si cuburi prin toata cotloanele, in toate camerele, inclusiv baie si bucatarie. asta e, nu-mi ridica nimeni statuie daca e casa luna. desi si eu imi ies din minti uneori, incerc totusi sa vad partea buna a lucrurilor, se joaca, deci e sanatos si asta e cel mai important.
vio, dupa ce am stat cu david 6 zile continuu acasa acum 2 saptamani (cand a fost cu operatia de polipi), incepusem sa fac AMR-ul pana la ziua de luni, cand urma sa ma duc la munca. e mult mai greu sa stau acasa, la munca chiar simt ca ma relaxez.
_
Mami de pui nazdravan (2/9/07)
+
11+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
cafera spune:
Asaaaaaaa.....
Buna dimi!
Stefania, te imbtatisez tare-tare si iti tin pumnii
Sigur o sa fie bine

Musso, baiatul stie ca ai ajuns la capatul puterilor si iti spune sa fii barbata in felul lui![]()

Michishoaro, la asa picioare asa trompe. Avantaje si dezavantaje![]()
![]()
![]()

Vroiam sa mai spun ceva...las' ca revin![]()
![]()
![]()
stefania_97 spune:
Vivela eu nu strag,Catarina le pune la loc si eu o ajut. Dar a durat ceva pana s-a obisnuit si trebuie sa admit ca e mai mult meritul sotului decat al meu pt ca pe mine nu ma deranjeaza daca stau imprastiate. am observat ca sunt si eu mai odihnita daca le punem la loc atunci cand terminam de jucat.
Sotul meu zice ca eu sunt foarte zen, nimic nu ma deranjeaza
. adevarul e ca sunt foarte toleranta si las mult de la mine pana ma calci pe batatura si atunci sa te tii :)
Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si
4+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca
stefania_97 spune:
Cafera multumesc mult 

Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si
4+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca