Strumfi de iul-aug 2007 (163)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Neata fetelor,

Va dau o si va multumesc mult de incuraari, intradevar am devenit o mare familiei de-a lungul timpuli care se sprijina la necaz si se incurajeaza,alaturi de care mereu te simti in siguranta

Lunamultumim de urari si ai grija cu sotl ca poate privirea lui strapunge bariera pilulii

Carla foarte frumos cadoul cu Alba ca Zapada.

Danacateodata toti avem o pasa proasta, o zi nasoala cand avem nevoie de o schimbare pt totul ni se pare plictisitor, rutina. Stii ce fac eu? Ma tund, o frizura noua chiar daca imi ia din lungimea parului sau ma vopsesc o culoare diferita de cea pe care o am. In ultimul timp nu am avut timp sa fiu plictisita am mereu cate o peocupare. Stii chiar citeam in ziar azi ca parintii petrec mai putin de 2 ore cu proprii lor copii. Si nu comunica suficient ceea ce rezulta in adolescenti cu probleme. Eu am ales un job care nu e foarte bine platit dar care imi da mai mult timp cu buburuza mea. Te inteleg perfect ca ai ramas acasa inca un an si cred ca e cel mai bine pt Daria.

Loredana cred ca asta e vesnica problema cu timpul si cu banii. Dar cred ca in timp mai bine e sa petreci timp cu proprii copii decat sa le cumperi o multime de cadouri care niciodata nu vor substitui prezenta ta ca parinte. Cel putin asta e concluzia mea

Anto

Vivela nastrusnic strumful tau si destept ca invata repede. Catarina a invatat in care dulap tinem dulciurile si ma duce acolo (e un dulap suspendat)si imi tot spune sa ii dau ceva bun asa ca m-am smecherit si am mutat dulapul ca ma inebunea cu dulapul. Acum vede ca e gol si isi o banana sau kiwi si e fericita. Dulciuri in weekend si nu prea mult

O zi buna

Stefania mamica Buburuzei Catarina
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

pentru 400 de lei fac eu ca alba ca zapada . cam mult, david nu e chiar atat de atasat de nicio jucarie incat sa dau atatia bani, nu stiu daca merita.

stomacul nu mi se intoarce pe dos la schimbat de scutec, kk nu mai face de multicel in pampers, ci la olita sau wc. pipi e ok, de cateva zile mai are pampers doar noaptea, si asta e a doua zi de pampers uscat. sper sa il tina naravul.

(eu nu-l suport pe geoana, de fapt nu pe el, ci ideile lui , de cand a zis ca reintroduce impozitul progresiv. in rest, n-am nimic cu el. adica aia de castigati mai mult decat salariul minim pe economie, asteptati-va sa aveti impozite mai mari -> venituri mai mici. si nu va imaginati ca aia de castiga fffff mult, in nesimtire, prin spagi si relatii se vor jena si isi vor plati contributiile, marindu-se astfel veniturile la buget. o, nu, aia vor ramane in continuare protejati si vor trai linistiti, n-o sa-i intrebe nimeni de plata impozitelor. doar paduchii de noi, care intarziem cu o saptamana plata darilor, ne trezim cu somatii acasa ...
nu ca base ar fi mai breaz si ca n-o sa faca chestia asta. dar cel putin n-o zice sa ma enerveze pe mine )

_

Mami de pui nazdravan (2/9/07) + 11+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Vivela
stomacul nu mi se intoarce pe dos la schimbat de scutec, kk nu mai face de multicel in pampers, ci la olita sau wc. pipi e ok, de cateva zile mai are pampers doar noaptea, si asta e a doua zi de pampers uscat. sper sa il tina naravul.
_

Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Sa iti povestec ce mi-a facut mandra mea aseara. A spus ca nu vrea pampers ca face singura la wc. Eu o las fara scutec doar seara cateodata pt ca inca nu e pregatita sa faca la toaleta. Bun ii zic te las fara pampers dar vii si imi spui cand faci pipi sa mergem la toaleta.

Ma duc la bucatarie si imi vad de ale mele. Cand o aud mami pipi, pipi. Eu alerg sa duc copilul la toaleta si cand sa o pun pe wc sa ii dau pantalonii jos imi tranteste un kk in mana de toata frumusetea. Nu stiam daca sa vomit acolo sau sa mai astept ca sa nu o sperii. Mi s-a facut o sila de nu mai stiam de mine. Noroc ca mi-a zambit Catarina, toata mandra ca afacut la wc si am uitat ca altfel

Stefania mamica Buburuzei Catarina
O romanca in Danemarca

Mergi la inceput

stefania, accidente dinastea se mai intampla, n-ai cum sa le prevezi sau sa le preintampini. si david mai scapa jumatate din pipi in pantaloni, in fuga spre olita, ca zice in ultimul moment. asta e...

_

Mergi la inceput

Vivela cum te simti cu sarcina?

Stefania mamica Buburuzei Catarina si 4+
O romanca in Danemarca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Neata fetele!
Hai ca m-am mai adunat si eu! Cum spunea si Anto aici e o vreme de-ti vine sa te impusti. Azi parca vad ca s-a mai domolit vantul dar ploua frateeeeeee si nu se mai opreste!
Mychy, pampers aveam in geanta (pentru Catinca in caz ca are vreun accident), dar nu ma puteam desface din centuri ca ma dadea de-a dura!
Vioapropo de povestea ta cu drepturile consumatorului..., am patit-o si eu de cateva ori....nu pot decat sa sper ca incet, incet se va ajunge la ceea ce trebuie, dar pentru asta trebuie sa existe cat mai multe persoane ca tine care "protesteaza" desi nu este normal...educatia comerciala ar trebui sa inceapa de la ei spre noi si nu invers.Faze de genul "este regretabil..." ar trebui taxate foarte tare...chiar trebuia sa pui numele lor pe forum!
Georgi si Carla , cum spuneam, eu chiar ador sa zbor cu avionul, dar pe bune daca in seara aia nu mi-am reconsiderat pozitia!Din pacate nu prea am de ales ca va castiga intotdeauna dorinta de a veni cat mai des acasa! Cu masina ar insemna sa fac 3 zile, iar pe Cati nu ma incumet sa o supun la asa ceva!
Stefania felicitari si sa dea Domnul sa fiti sanatosi.
Anto..special nu ti-am dat nume......iti scriu dupa ce termin aici despre cine este vorba.
Dana super tare faza cu tigancile....cred ca a fost un show pe cinste...
Diana pai vezi....a functionat cu chilotii...si noi avem o colectie intreaga de chiloti "cu printese" si Cati isi alege in fiecare dimineata ce printesa vrea sa poarte in ziua respectiva.Legat de intrebarea ta....eu zic sa pleci cu el cu haine de schimb...vei avea accidente la inceput, apoi, incet, incet vor disparea.
Luna am zambit la ceea ce ai scris pentru ca si eu ma gandeam la fel in seara aia...dar cand au anuntat aia ca sunt turbulente ceva mai serioase...fi-mea ma intreaba senina "ce-i aia bubulenta?". Oricum, pe ea a distrat-o foarte tare situatia ...
Plecati in Egipt? Visul meu de o viata! Pot sa-ti dau un sfat? Aveti mare grija la mancare...nu am intalnit persoana care sa fi fost in Egipt si sa nu-mi spuna ca s-a intors cu stomacul "varza" de acolo. De abia astept pozele...macar asa sa-mi clatesc si eu ochii...
Va pup

Oana siCati mica (2 ani)

BLOGUL NOSTRU

Povestea iepurasului Bocanila

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."

Mergi la inceput

Stefania, multumesc de intrebare, sunt ok, greturile au inceput sa se mai rareasca, in rest n-am alte simptome, burta inca nu se prea vede, ma astept sa se vada abia peste vreo 5-6 saptamani o idee... nici nu ma gandesc f des ca-s gravida, nu prea ma lasa Maria Sa sa ma menajez (si nu m-am menajat deloc, l-am ridicat si il ridic in continuare de cate ori e nevoie, n-am incotro). sper insa sa fie totul bine pana la capat.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

stefania, ce bine itzi shade noua semnatura!
vivela, ce nabadaios e david! cred ca aseara a fost ceva in aer...ca si andrei ziceai ca e duracell! pe la 11 facea tzupa-tzupa in pat, ne pupa pe rand, cand pe mine cand pe tac'su, dupa care trebuia sa ne pupam intre noi, si iar de la inceput...
ca cadou, mie mi s-a parut o "investitie" rezonabila masinuta aia cu baterie pe care o calareste toata ziua....chiar n-am idee ce sa-i iau de Sf. Andrei, de Mosh, de Mosh Craciun.........probabil niste masinutze pe care o sa le abandoneze imediat....mai
nou lu' fii'miu ii place 'Ana Motana! (hannah montana...parca asa se scrie)

*decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zborrrriiii!!!!”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Mey eu am vazut in vickend un Thomas in marime naturala numai bun de calarit, cu butoane de canta muzica lui si se aprind farurile si merge pe sina, are o sina mare in forma de cerc. Deci practic aia mi-ar umple toata sufrageria. Fie-mea direct pe el calare in magazin, si s-a tot plimbat. Ce mi-a placut a fost si pretul, era redus de la 200 lire la 99. L-as fi luat dar m-a avertizat al meu ca daca il iau si nu se plimba fie-sa pe el (lucru frecvent in magazin ii place jucaria, acasa nu o mai intereseaza) ma pune pe mine pe Thomas sa ma invart in cerc pana isi scoate parleala la bani.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Vivela

Stefania, multumesc de intrebare, sunt ok, greturile au inceput sa se mai rareasca, in rest n-am alte simptome, burta inca nu se prea vede, ma astept sa se vada abia peste vreo 5-6 saptamani o idee... nici nu ma gandesc f des ca-s gravida, nu prea ma lasa Maria Sa sa ma menajez (si nu m-am menajat deloc, l-am ridicat si il ridic in continuare de cate ori e nevoie, n-am incotro). sper insa sa fie totul bine pana la capat.

_

Mai ai putin si intri in al 2 lea trimestru, wow cum trece repede timpul. Eu ma gandesc mereu sa nu ridic, sa ma menajez dar nu reusesc sa nu o iau in brate pe Catarina care e ca o maimuta lipita de mine. Nu face nimic fara mine daca sunt acasa.

Eu credeam ca o sa fie mai bine la a doua sarcina, fara stress, ca o sa pot sa ma bucur mai mult pt ca la Catarina a fost prima si mi-a fost mereu teama ca se va intampla ceva rau. Dar de unde cred ca am avut o revelatie, ca femeie gravida cred ca e imposibil sa nu iti faci si ganduri negre oricat de pozitiva ai fi.
si sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos.

Stefania mamica Buburuzei Catarina si 4+
O romanca in Danemarca

Mergi la inceput