Strumfi de iul-aug 2007 (163)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza

http://www.youtube.com/watch?v=UWxcVyBRecE

stefania, o sa fie bine! . probabil a fost doar o intamplare nefericita! banuiesc ca n-ai mai avut "evenimente" d'astea, si atunci acum totul va fi ok. uite si violeta a zis.....si ea are ceva ....de la mama omida!
mie mi se pare ciudat cand aud de sarcini obtinute mai usor, pt ca imi aduc aminte cat m-am stresat pt andrei...ba in Z12, ba azi , ba maine, ba sus, ba p-o parte, ba pe alta......si cand la HSG mi-a zis dr ca am o trompa lungaaaaa(era dubla cat cealalta), si ca imi trebuie "alergatori" vanjosi de cursa lunga......m-am ofilit de tot...ce s-a mai distrat pe seama mea tipul ala de la radiografie......ce vremuri!!!

*decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zborrrriiii!!!!”

Si eu am fost surprinsa de rapiditatea noastra. A fost primul avort si sper eu ultimul. Nu am avut probleme de nici un fel. La catarina a durat 5 luni pana sa reusim iar inaintea acestei sarcini a fost din prima. Doar ce ma lasasem de pilula. Nici nu ma asteptam sa se intample asa de repede. Acum ce o fi o fi. Cu dumnezeu inainte :)

Stefania mamica Buburuzei Catarina
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

...deci la catarina v-ati "chinuit" olecutza! eu credeam ca sunteti cuplul speedy gonzales...bang si gata!
cu dumnezeu inainte!

*decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zborrrriiii!!!!”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Mychy, asa am zis si io; aveam nevoie de aia 7 pitici sa-mi completeze colectia de pitici pa creier
Georgi, sarumana de pont!
Loredana, vad ca nici pe pm nu ne lasa in pace; trimite si tu un porumbel calator ca doar suntem in epoca informatiei ultrarapide,doar pe-aici pe DC dauneaza grav un prapadit de nume de magazin de unde sa iei un cadou pentru copilasi. Parca intrebam de un'sa-mi procur jointu', sa-mi sara ochii daca pricep! Sau daca n-ai porumbei, scrie si tu despartit sau cu puncte.

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Stefania sper sa fie bine de data asta, sunt convinsa ca o sa fie!

Al meu are o vorba, cica el provine dintr-o familie in care doar te uiti la nevasta si ea ramane gravida. Asa ca bag pilule la greu si ii zic sa se uite mai rar.]

Bai mi-e o pohta de bebe mic, nu pot sa va zic in ce hal, dar nu, vrem sa si traim nitel, gata ajung doi.

Mychy vaz ca iar te-ai luat de fumat.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna ziua,

Tocmai am primti niste glumite pe email si asta mi s-a parut f haioasa:

La teatrul de papusi, pe scena, intra papusarul cu o papusa-ratusca pe mana. Ratusca deschide gura:
- Si acum am sa va spun un banc cu politisti!
Din sala se ridica un politist:
- Ajunge! M-am saturat! Mereu se face misto de noi, politistii!
Papusarul, rosind la fata, isi cere scuze.
Politistul:
- Eu n-am treaba cu dumneata, pari om serios, eu cu nenorocita aia de ratusca vorbesc!

Poze 2009

Poze 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Stefania, eu te felicit de pe acum, pentru ca am un feeling ca va fi bine de data aceasta. La voi a venit Mosul mai repede .
Vio, bine le-ai facut cu promotia lor. N-am inteles cum piticii s-au facut patura pana la masina...
Vivela, mai avem si zile bune in care lucram amandoi destul de mult si Saby se multumeste cu cate un raspuns aruncat peste umar, in rest se joaca singurica sau cu Larisa, eu ti-am prezentat varianta "cea mai neagra", cred ca ma enervase de curand .

Voiam sa mai zic cate ceva dar nu mai stiu ce si cui. Sanatate multa celor care au probleme.

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

mare(7) oct. 2009*******mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Stefania bravo pentru curaj. Si eu cred ca va fi bine, consider ca daca organismul nu era pregatit nu ramaneai. Si mai cred ca ai ramas atat de repede pentru ca mai existau ceva hormoni din sarcina trecuta sau poate chiar datorita motorizatilor

Eu sunt un pic suparata intrucat sotul mi-a plecat iarasi pentru o saptamana in Stuttgard si nu m-am putut duce si eu, nu am avut cu cine sa o las pe Daria. PLus ca e si o saptamana in care primele zile mai erau si fertile. Ma consolez doar cu faptul ca ma duc la sora-mea. Off ce m-as fi shopinguit si eu.
Ma simt asa plictisita, poate ca mi se apropie si mie criza de 30 ani. Ma omoara capitalismul asta, as fi vrut sa fim mai mult timp impreuna. Avem bani cat sa nu ne plangem insa nu avem timp petrecut impreuna. Adi pleaca diminetza la 7-8 si vine seara la 8-9, plus delegatiile astea in afara de cate o saptamana. In weekend, de multe ori, pica frant. De-asta am ales si eu sa mai stau cu Daria inca un an, daca ma intorceam in banca lucram de la 8 la 7-8 seara. Copilul aproape ca nici nu-si mai vedea parintii. Din acest punct de vedere sincer ii invidiez pe bugetari.
Of, noi femeile, vesnic nemultumite.
Scuzati-ma ca m-am descarcat aici.

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Carla, n-ai inteles pe bune? Adik nu erau pitici; aia se terminasera si atunci,ca sa scape de nebuna au trimis ce materiale promotionale au mai gasit prin depozit si anume paturici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Citat:
citat din mesajul lui violetan

Carla, n-ai inteles pe bune? Adik nu erau pitici; aia se terminasera si atunci,ca sa scape de nebuna au trimis ce materiale promotionale au mai gasit prin depozit si anume paturici.

Pai asa ma gandeam, dar ai scris ceva gen "piticii pana la masina s-au facut paturica" si am crezut ca ai luat pitici si ai ajuns acasa cu altceva .

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

mare(7) oct. 2009*******mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredana_76 spune:

Aha,deci tot n-ai primit,m-am uitat pe mailul comun sa-ti trimit sms,da nu e numarul.Deci baga in google cautare- masuta K&d kids- si vei gasi mult cautatul site.sper ca asta nu mai e reclama.
Stefania felicitari sa va ajute Dumnezeu sa fie bine.

Mergi la inceput