Strumfi de iul-aug 2007 (163)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Hai ca m-am stranit.
Mychy, a iesit pelteaua, dar nu asa cum trebuie, adika nu s-a inchegat atat cat as fi vrut io, dar cred ca e buna la gust, ca de mirosit miroase misto. N-am mai putut sa mananc din ea, dupa cat m-am chinuit o zi intreaga (la propriu!) cu ea...
Oanamada, bine ca ati ajuns cu bine. Io crap de frica de avion
Revin ca mai am de zis.

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Buna fetelor,

Noi suntem bine, sanatosi. Catarina vorbeste non-stop, ma termina cu intrebarile. Si de multe ori aceeasi intrebare de 10-20 de ori. Ma ajuta la curatenie, spala vasele (si se uda pana la piele bineinteles), ma urmareste peste tot, sa nu cumva sa dispar, ma cheama sa ma joc si imi da multi pupici si imbratiseaza asa de frumos ca nu imi vine sa ii mai dau drumul.

Dana o sa incerc reteta de curcan. Si eu folosesc hartia de aluminiu daca fac friptura la cuptor si o iau in ultimele 10-15 minute sa se rumeneasca.
Diana aveti o familie foarte frumoasa
[Cafera]

In alta ordine de idei sunt foarte speriata pt ca sunt gravida din nou. Nu stiu daca sa ma bucur sau sa plang. Dar imi este teama pt ca nu am avut nici o menstruatie normala. Ultima menstruatie a fost pe 23 octombrie cand s-a produs avortul spontan. Am programare la medic vineri. Stiu ca in Romania se recomanda pauza de 3-6 luni dupa avort, aici mi s-a spus sa astept o menstruatie dar nu am fost suficient de atenti si acum .

Pupici si o zi buna

Stefania mamica Buburuzei Catarina
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

stefania....waw! nici nu stiu ce sa spun....sper sa fie ok de data asta! oricum se pare ca ori esti tu foarte....fertila ori sotzu ii are cu motor turbo! sa-ti ajute DD sa fie totul ok!
violeta, da' ce-ti mai trebuiau alti pitici, nu-i ai pe-ai tai???????hehehhehe...dupa parerea mea destul de multi

*“Ori sa sa revizuiasca, primesc! dar sa nu se schimbe nimica; ori sa nu se revizuiasca, primesc ! dar atunci sa se schimbe pe ici pe colo, si anume in punctele…esentiale !”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Stefania, io zic ca poti sa te bucuri de pe acum, dar, pentru orice eventualitate bucura-te dupa primele saptamani... Iti urez din toata inima sa fie ok! Io-ti zic, totusi, sarcina usoara, entru ca eu cred ca va fi bine!
Georgi, sunteti bine? Ce chestie, eu sunt singura care se asteapta la tine sa aiba o figura mai de copilas, asa, nicidecum mai dura?!
Ioanaiub, ce dulce patania cu canapeaua, desi nu e prea de hlizit . Care e cantecelul cu crocodilul??

Mergi la inceput

nush' despre ce crocodil e vorba...dar mie mi place canticelul cu crocodilul Schnappi

*“Ori sa sa revizuiasca, primesc! dar sa nu se schimbe nimica; ori sa nu se revizuiasca, primesc ! dar atunci sa se schimbe pe ici pe colo, si anume in punctele…esentiale !”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

Citat:
citat din mesajul lui violetan

Ioanaiub, ce dulce patania cu canapeaua, desi nu e prea de hlizit . Care e cantecelul cu crocodilul??

e vorba de un cantec de pe un disc cu cantecele pentru copii, la refren suna cam asa: "crocodilul plange neincetat, el plange mai ceva ca un copil ...."
cred ca marei ii place cum suna cuvantul "crocodil"

Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

neata

stefania, felicitari , o sa fie bine de data asta, trebuie sa fii optimista. mie mi-a zis dr. de ce se recomanda pauza aia de 3-6 luni dupa pierdere de sarcina: pt ca in caz ca, Doamne fereste, se repeta nefericirea, sa poti sa induri psihic. se presupune ca in 3-6 luni te-ai obisnuit cu ideea si ca ai apucat sa revii la sentimente mai optimiste. deci fizic, o data ce ai ramas insarcinata, inseamna ca organismul tau e pregatit pentru o sarcina. asa ca eu zic sa te bucuri si sa incerci sa gandesti pozitiv .

oana, da, am rezolvat-o cu polipii, david respira foarte bine acum, n-am mai vazut fir de muci de la operatie incoace, i-a revenit pofta de mancare (m-a cam speriat in ultimele zile, noroc ca am cumparat un frigider mai mare ). per total sunt foarte multumita ca am decis asa, chiar daca am cumpanit mult inainte, azi ziceam da, maine ba. sanatate multa si zulufosilor tai .

Vio, tare faza cu piticii...

Luna, sanatate multa tie si alor tai , faceti-va bine, ca asta nu-i vreme sa va imbolnaviti! (nu stiu cum e pe la voi vremea, dar p-aci e un soare de ti-e si jena sa stai in casa. cel putin eu am un chef de duca invers proportional cu cheful de munca, of course).

Carla, deci munciti cu randul, unul din voi sta cu "factorii perturbatori", iar celalalt incearca sa-si tina creierii in cap si sa-i mai si foloseasca. aha, deci clar, eu n-am nicio speranta , sa muncim doar unul din noi e neproductiv in cazul nostru .

_

Mami de pui nazdravan (2/9/07) + 11+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Micky m-ai facut sa rad cu lacrimi. Nu stiu daca are turbo dar e cert ca isi ating tinta

Vivela cand am vazut testul crdeam ca vad dublu. Sunt incantata bineinteles dar mi-e teama de o noua pierdere. Cu Dumnezeu inainte.

Violetan multumesc de incurajari, si eu am un feeling ca va fi totul bine

Stefania mamica Buburuzei Catarina
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca

Mergi la inceput

http://www.youtube.com/watch?v=UWxcVyBRecE

stefania, o sa fie bine! . probabil a fost doar o intamplare nefericita! banuiesc ca n-ai mai avut "evenimente" d'astea, si atunci acum totul va fi ok. uite si violeta a zis.....si ea are ceva ....de la mama omida!
mie mi se pare ciudat cand aud de sarcini obtinute mai usor, pt ca imi aduc aminte cat m-am stresat pt andrei...ba in Z12, ba azi , ba maine, ba sus, ba p-o parte, ba pe alta......si cand la HSG mi-a zis dr ca am o trompa lungaaaaa(era dubla cat cealalta), si ca imi trebuie "alergatori" vanjosi de cursa lunga......m-am ofilit de tot...ce s-a mai distrat pe seama mea tipul ala de la radiografie......ce vremuri!!!

*decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zborrrriiii!!!!”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

helou fetele
io de pe drumuri
vio,la sell gros au masa de lucru,pret promotional 50 ron,stiu ca nu mai vrei sa auzi de promotii dar asa zicea acolo...am vrut s-o iau,am pus-o in carut cu fii-miu care doi bani nu a dat pe ea,asa ca am luat-o frumusel si am pus-o din nou pe raft.tu m-ai auzit inainte sa ma vezi si probabil ti-ai putut forma o idee de cum as putea sa arat.
oana,io mor de frica in avion,ma ia cu toate cele,barbate-miu n-are treaba caci el prinde macar o data pe an cate-un zbor de 12 ore.bine ca s-a terminat cu bine.

Mergi la inceput