Strumfi de iul-aug 2007 (163)
Raspunsuri - Pagina 13
ioanaiub spune:

Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate
mychydutza spune:
neatzaaaa............
ioanaiub, ai intepenit dupa canapea? o criza de lumbago? sa vin cu fierul de calcat????
vio, am simtizit io ceva in vikendu asta da' nu stiam ce.....acu mi-am dat seama ca erau pupicii tai......draga ti-i intorc inzecit....hehehhe. poate ne auzim vorbe. ![]()
![]()
dana, suna tare bine ce ai gatit tu acolo. daca ai dubii ref la aluminium, poti folosi pungile de plastic, alea speciale pt bagat la cuptor, pui si neste vin inauntru...si iese o nebunie!!
oaana, ma bucur ca ai mai scris..........te pup si sanatate multa strumfilor!!!
cat despre olitza......eu sunt ultima veriga, vorba lu Ardei Gheorghe
nada de nada! nimic! nema! nu vrea si pace......totul in pampers si nici dupa aia nu zice nimik. ma mai consolez ca jadi e si ea in aceiasi oala.........ieri l-am intrebat:andrei, da-i si lu' mami un motiv pt care nu spui cand sau dupa ce ai facut caca? a luat o pozitie ganditoare si mi-a raspuns: habar n-am! asa ca...

xerxe?????????
simo, i-am gasit lui andrei ghete de iarna, imblanite , de piele de la UFO la 40 ron. merci de pont, ca-s tare multumita!
vio, tz-a iesit pelteaua?![]()
![]()
*“Ori sa sa revizuiasca, primesc! dar sa nu se schimbe nimica; ori sa nu se revizuiasca, primesc ! dar atunci sa se schimbe pe ici pe colo, si anume in punctele…esentiale !”
ioanaiub spune:
buna dimineata
o cafeluta? 
n-am intepenit, din contra, sunt in cea mai buna forma !!!!! 
am avut o perioada mai aglomerata, v-am citit aproape zilnic dar n-am gasit inspiratie sa scriu ![]()
copiii sunt bine, david la gradinita, sunt foarte bucuroasa ca anul acesta n-a lipsit nici o zi, eu zic ca e o mare realizare in conditiile in care anii trecuti i-a cam facut la fara frecventa ...
mara e bine si ea, a fost in deplasare, la mama, vreo doua saptamani, apoi s-a cerut acasa ca ii era dor de noi
... a inceput sa vorbeasca, acum ii merge gura cat e ziua de lunga, a facut pasiune pentru "mughele" (in traducere: muzica) asa ca toata casa rasuna de "bate vantul frunzele" sau "crocodilul" ... am facut antrenamente la olita, de fapt am trecut direct la wc dar sperantele mele de a scapa de pampers pana la craciun s-au spulberat
... am inceput sa o las fara pampers dar mi-a botezat toata casa
, ultima isparava fiind o balta pe canapeaua din sufragerie
, asta pentru ca nu vrea sa spuna cand o scapa 
in rest asteptam sarbatorile, inca nu m-am decis ce cadouri sa le cumpar, mai sondez, fac cautari pe site-urile specializate
Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate
Luna1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Antoanela23 Am uitat sa va spun ca de cand cu olita fie-mea si-a descoperit latura naturista, una-doua isi da jos pantalonii si chilotii si alearga prin casa in "culu gol", veselie mare. In vacanta in Rom, toti cei care au venit la noi in casa au avut ocazia s-o vizioneze la un moment dat. pupici, duminica placuta si spor la vot, Anto, mamica de Sonia Gabriela ( 22iunie 2007) si Victor Andrei (8 octombrie 2005) Poze 2009 Poze 2008 |
Ehe, tu ai noroc ca e in casa, fie-mea nu stie sa-si scoata chilotii cand ii intra in fund asa ca in mijlocul magazinelor isi da pantalonii jos cu tot cu chiloti.
Buna dimineata adica.
Multumesc de urarile de sanatate. Acum e sotul bolnav iar copiii doar behaie noaptea, ziua sunt ok. Apropos nu trebuie sa apara neaparat diareea si voma la porcina, e posibil sa apara dar nu e obligatoriu.
Revin.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
Luna1 spune:
Pupici speciali pt oanaa si ioanaiub nu v-am mai citit de multisor, haideti mai des. Ilenutza ce o mai face? Ioana mamica Smarandei si Mirunei? Simo? Lia? Hehehe ce vremuri taica.
Bey eu va zisai, daca nu zicea cupilu exact ca vrea la olita/wc eu nici nu ma deranjam sa incerc si conform postarilor la alt subiect eram o mama neglijenta.
Am avut noroc doar ca Adelise sa o apuce singurica, nu mi-a pisat nici casa (decat putin asta vara dar nu ca o vroiam la olita ci ca imi era mila de ea ca e cald) asa ca lasati copiii ca stiu ei cand ii apuca.
Si Lis tot la wc, la olita nu mai vrea deloc, iar wc-ul e la etaj deci facem ture pe scari la greu. Insa amuzant e ca, fiind independenta se sterge singura la fund.
E asa scumpa cum rupe hartia si se sterge.
Ieri toata ziua s-a jucat cu Cosmin fuge si il sicaneaza "come and get meeee!" si se alearga asa prin toata casa. Mor de dragul lor. Pun pariu ca la tine e mai linistit jocul Cafera nu-i asa?
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
oanamada spune:
Neata,
Antovoi ridica suspansul...
...e vorba de nasii nostri si ai Catincai...mai mult iti spun pe mail.
Cafera
.
Am reusit sa ajungem...vii!![]()
Avionul a plecat cu intarziere de 40 de minute din cauza conditiilor meteo din Belgia si tot degeaba. Zborul a fost super ok, mai putin cand am ajuns deasupra Belgiei cand a fost horror...nu am crezut ca o sa ajungem la sol in viata! Eu iubesc avioanele si zborul cu avionul, dar aseara chiar am crezut ca gata, am pus-o s-a sfarsit cu mine. A fost un vant cumplit...de fapt toata noaptea a fost asa...bietul avion era ca o frunza in bataia vantului, s-a rasucit si s-a clatinat intr-un stil barbar...cand vedeam pamantul, cand nu mai vedeam nimic...a fost rau de tot. Pe Catinca a distrat-o foarte tare situatia, mie, pentru prima data in viata mea intr-un avion, mi-a ajuns stomacul in gat....am reusit sa aterizam cam pe o aripa asa...Cat am fost in aer a fost cum a fost, dar cand am vazut ca ne apropiem de pista m-a luat o frica groaznica...pentru ca avionul ala chiar nu reusea frate sa stea deloc drept...se balanganea ingrozitor si ma gandeam sa nu dea cu vreo aripa de pamant sa ne facem bucati. Ma rog...asta este...tipa de langa mine tremura toata cand a coborat din avion...si repet, chiar daca nu am probleme cu frica de avion pentru ca-mi place sa zbor...aseara am avut nevoie de un pahar de Jack D cand am ajuns acasa
. Sotul prorpiu si personal stia ce este afara, dar nu a vrut sa ma sperie cand a vorbit cu mine, inainte de a pleca de la Bucuresti. Inteleg ca s-a pus chiar problema sa aterizam pe un alt aeroport (la Ostende).
Va pup, ma duc sa desfac bagajele.
Oana si
Cati mica (2 ani)
BLOGUL NOSTRU
Povestea iepurasului Bocanila
"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."
loredana_76 spune:
Neata` la cafea si eu.
Nu ca acum m-as fi trezit,dar acum beau cafeaua,cu voi.
Am vazut-o pe Dana nasica,sa va traiasca finutul,sinteti foarte frumosi si-mi place si numele Vladimir.
Oana,bine ca ati ajuns cu bine .
Luna cred ca e foarte haioasa Adelise cand isi da pantalonii jos.Si eu ma chinui sa-l invat pe fimiu sa se dezbrace singur,dar nu reusesc deloc.E puturos rau...
Vio masuta cu bancuta gasesti la reclamamascata la articole de gradina.
mychydutza spune:
oanamada, bine ai aterizat!
mie cred ca imi trebuia pampers daca treceam prin asa aventuri!
luna, sanatate multa tzie si la femelie!
*“Ori sa sa revizuiasca, primesc! dar sa nu se schimbe nimica; ori sa nu se revizuiasca, primesc ! dar atunci sa se schimbe pe ici pe colo, si anume in punctele…esentiale !”
violetan spune:
Neata.
Lore, te rog frumos da si mie un pm, pliz, ca ma seaka ingrozitor. Ce magazin misto, am auzit si io de el, ala, Reclama Mascata ii zice, un fel de Lumea Copiilor.
Nu pricep si pace cum se face selectia la reclamele mascate (cica) pe site-ul asta. Or fi cncurentii alora de-si fac reclama pe-aici...
Si apropo de asta, vreti sa auziti cum mi-am petrecut eu sambata? Mi-am facut niste nervi de neimaginat cu promotia unora de n-au alta treaba si vand pampershi de un anumit brand. Sta scris mare in motzu' hypermarket-ului: PROMOTIE! La un pamp cumparat, 7 pitici. Cool, zic. Si-asa ii plac lui laur, hai sa iau. Ajung cu bonu' la donshoarele de la stand, care-si iau un zambet tamp si incep a cuvanta: haaaaa....s-au temrinat piticii. Zic: aoleo? si cum facem? Pai...nu stiu cand mai aduc. Ahaaaaaa, ok. Si unde e promotia? Pai...nu stim, nu e vina noastra. OK, deja m-am umplut de nervi principial, asa ca tot principial da tu un telefon mintenash la ai "in charge" sa vina cu piticu' in dinti ca nu plec de-aici fara el.
Mi-l da (cu greu) la telefon pe individul care se ocupa (cica!) si ii explic frumos cum ca sunt director de marketing (printre altele
), deci nu accept orice fel de explicatii fantasmagorice si doresc sa se rezolve problema. Sunam deja ca aia din reclama cu dreptul consumatorului, hehehe.
Individul face urmatoarea gafa (absolut monumentala dupa mine si de neimaginat in marketing!): "Este regretabil ca ati decis sa cumparati marca noastra doar pentru promotie!"> HA?????????????? Baaaaaah, cine te-o fi angajat, tata? Regretabil? Ce ciudat! Pai de-aia se chinuie aia sa faca promotii ca sa regrete el? Incredibil! Si ca sa scurtez povestea, am fost instiintata ca vor trimite piticii (desi cica promotia se terminase demult!; atunci de ce beeeep beeep beeep nu luati taika anuntul de promotie de acolo??) la ora 14.00. M-am intors special la ora 14 (spre disperarea sotului meu care deja isi anuntase intentia de a executa anumite actiuni nu prea cusher pe promotia lor) si imi ridic "promotia". Cand ajung in masina piticii se transformasera intr-o patura. Omagiile mele, super marketing, super promotie!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007