Strumfi de iul-aug 2007 (163)
Raspunsuri - Pagina 12
Luna1 spune:
Salutare fetelor.
Eu sunt gripata de marti, n-am fost la munca, am fost super rau, nu stiu daca a fost porcina sau nu ca n-am fost la dr, daca a fost e o gripa normala, febra, muci, dureri de cap, musculare.
Am citit din urma, am vazut poze, georgi esti frumoasa si finuta, claucia si dana sa va fie de bine botezurile.
Alina.a sanatate multa, la fel adeluta de karli.
Diana la noi procesul olita a inceput de la sine, a ajutat faptul ca in iulie si august am tinut-o fara pampers ca era cald, apoi a vazut-o si pe prietena ei mai mare cu 3sapt pe olita. Cert e ca deodata s-a asezat singura pe olita si asa a ramas. In prima sapt fara pampers deloc a avut vreo 5accidente, a uitat si de atunci deloc. Eu mi-am propus doar sa nu o intreb mereu, am considerat ca d pregatita doar cand spune singura. Iar acum, de app 2 luni e fara nappy ii pun doar la somn noaptea desi se trezeste oricum si cere. Eu zic ca e ok ca ii dai recompense mai ales ca e clar ca are control daca se abtine si elimina la comanda cand vrea.
Dana aici curcanul e traditional de Craciun si numai in folie il fac. Folosesc folie si asa face toata lumea.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
violetan spune:
Fetele, care stiti unde pot gasi masuta cu bancuta de plastic? Aveau la carref cu 80 ron; pana ne-am hotarat noi s- a terminat si acu am vazut-o la noriel cu 289 ron???!!! stiti ceva?
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
musso17 spune:
neatza
luna,sanatate..cica pe langa simptomele enumerate pentru asta porcina mai trebuie senzatia de voma si diaree..sperca am retinut bine.sanatate!!
dana,si eu folosesc folia,acum am luat pungi de plastic,super iese carnea,nu pun decat mirodenii,totul se face in suc propriu dar punga trebuie pusa in vas de iena sau de portelan si gaurita un pic.
io nu pot merge la vot,nu am cu cine-l lasa pe mihnea asa ca nu ma duc in gura lupului,asta e..votati si pentru mine![]()
vio,ca sa se prinda pelteaua ma gandesc ca trebuie s-o lasi la foc mic sa fiarba in voie,se va ingrosa in mod sigur...asta daca nu ai folosit deja gelatina.
oaana spune:
Dana,eu folosesc des folie de Al,imi plac tare fripturile cum ies,abia la urma ridic un pic folia,dar mai folosesc si punga simpla de la maggi si pun eu condimentele inauntru.
Eu nu vreau sa merg la vot,dar imi tot spune sorul sa imi fac datoria fata de tara.
oanamada spune:
Hello fetele!
Azi plecam inapoi in Belgia
...mai precis in cateva ore plecam inapoi!
Am votat, am hranit copilul, cred ca nu mai am nimic de pus in bagaje....si am zis sa intru fuga sa va salut!
Anto musai trebuie sa ne vedem...mai ales ca am aflat ca avem si cunostinte comune acolo![]()
![]()
Diana la noi cu olita a mers in momentul in care fi-mea si-a exprimat dorinta de a avea chiloti si in momentul in care i-am zis ca ea nu mai e bebelusa ca x si y sa faca in pampers...ca numai bebelusii fac in pampers si vor rade de ea daca o vad. La fel si cand se scapa pe ea. Trebuie sa recunosc insa ca olita este tot timpul pe planul 2 pentru ca adaptorul de wc a fost mai interesant din cauza ca face ca oamenii mari, ca mami si ca tati la wc-ut. Am incercat tot timpul sa-i arat alternativele...ca bebelusii sau ca oamenii si copiii mari. Cum prietena ei cea mai buna are 6 ani...a fost cel mai bun exemplu si a functionat cel mai bine asa pentru ca si-a dorit sa fie precum Cristinica.
Va pup pe toate si voi reveni cand ajung la destinatie....
Oana si
Cati mica (2 ani)
BLOGUL NOSTRU
Povestea iepurasului Bocanila
"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."
Antoanela23 spune:
Buna neata,
Oana, drum bun. M-ai facut curioasa despre cunostiintele comune, sper sa ridici suspansul
.
Luna, multa sanatate si bafta sa nu ia copiii de la tine.
Dana, si eu folosesc folia, nu stiam ca ar fi probleme.
Am uitat sa va spun ca de cand cu olita fie-mea si-a descoperit latura naturista, una-doua isi da jos pantalonii si chilotii si alearga prin casa in "culu gol", veselie mare. In vacanta in Rom, toti cei care au venit la noi in casa au avut ocazia s-o vizioneze la un moment dat.
pupici, duminica placuta si spor la vot,
Poze 2009
Poze 2008
cafera spune:
Salut!
Azi am fost si noi la vot si am profitat si de ziua insorita pentru plimbare.
Alexia a ramas consemnata in casa pentru ca ne luptam cu o viroza. A facut si febra, dar am scapat repede de gradele in plus. Eu cred ca ajutore de nadejde au fost si paragripe combinat cu homeogene. Am inceput sa am mare incredere in ele. Si ne-a mai salvat de tusea persistenta stodal granule si ceaiurile "pectoral" si "antibronsitic" de la plafar. Eu zic ca suntem pe calea cea buna.
Am vazut si eu pozele cu Musso. Eu o stiam din unele postate in urma, dar vin iar sa spun ca e frumoasa si finuta si de atunci a slabit mult. Mihnea are cu cine sa semene frumos de pica

Luna, sanatate multa, multa!
Karli, ce face adeluta?
Dana, ma bucur mult ca te-am citit. Sa va traiasca finutul! Tare frumoasa si moderna ai fost ca nasa.
Stefania, esti bine? Catarina ce mai face?
Oaana, sanatate si voua! Cum te descurci cu serviciul si cu treburile?
Oanamada, ce repede a trecut...

Anto,

Ioanaiub, voi ce mai faceti? Ce face Mara? Dar David?
Sa ne auzim sanatoase!
Aaaaaaaa, Michi, m-ai distrat cu vorbele tale de duh

musso17 spune:
buna seara
cafera,asa e,am postat niste poze cand am intrat pe DC,cam acum un an..multumim.sanatate alexiei!!
azi i-am dat septilin,imunorezistan si sirop de catina alba pe care i-l fac cu apa minerala,ii place tare si contine multa vit c.sper sa fim pe calea ceabuna,acum simt ca am sabia deasupra capului...