Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *104*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

merci multasa banuiesc si eu. adevarul e ca el m-a chemat la el dupa ce termin cu alaptatul, dar am zis ca nu are rost sa ma duc, am crezut ca doar pt contraceptie ma cheama.

Citat:
citat din mesajul lui saby

Hai ca am luat-o cu cititul invers.

Aris ce pot sa-ti spuneu e ca mai acu o luna cand am fost la doctorul meu ginecolog desi terminasem alaptarea de cam o luna jumate, nu am avut probleme pt. ca s-a oprit de la sine, totusi doctorul meu mi-a dat pastile pt oprirea lactatiei pt ca mi-a zis, citez " daca nu le iei o sa vi la mine peste ceva tomp cu noduli si va trebuii sa facem punctie sa-i scoatem, pt. ca pe canale ramane lapte si poti avea ghinionul sa intareasca si sa se formeze noduli". Asa ca cel mai bine tot doctorul tau iti poate spune, si las-o incolo pe ecografista aia ca nu prea stia ce spune .

La baby expo hmmmm, nu stiu daca vom putea ajunge, sa vedem daca avem cu cine o lasa pe Maiuta, ca eu nu o sa o mai iau prea repede prin locuri aglumerate dupa ce s-a pricopsit cu rubeola asta.

Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)

www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia

25 martie 2009

Mergi la inceput

gazaasa el-am, sunat mnai devreme un pic si ma ashteapta.
vorba aia: prostia si placerea in viata se platesc. daca nu m-am mai dus la el...

25 martie 2009

Mergi la inceput

nu suna deloc grav. de ce esti asa ingrijoarata. toti ne mai iritam pe ici pe colo, dar ei saracii cu pielea aia fina. stai linishtita, tine pielea curata si hidratata pana cand o vede pediatrul

Citat:
citat din mesajul lui cativ13

Problema sau "Pobema"-cum zice nepoata-mea: i-am descoperit Ioanei pe buritca, in dreptul cusaturilor de la body mai exact, niste pete rosii care la pipait sunt f aspre. nu se vad foarte bine, mai mult se simte pielea uscata la atingere. aveti idee ce poate fi? am sunat medicuta dar nu poate veni azi ca nu e in oras. astept pana maine seara dar sunt f ingrijorata Ce ma sfatuti?

mami de Silvia Ioana

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns provista spune:

David, bebe de Olishka
Victor Cristian, bebe de Florinela79
Ina Gabriela, bebe de Carmenada
Lucian, bebe de Simonapro
Brisees, bebe de Georgiana310
Aidan Victor, bebe de Mona_B

multe lunitze frumoase si sanatoase in continuare!!!

Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea

www.casa-gradina.ro/galeriile-tale/casa-ta/locul-meu-preferat-1945" target="_blank"> vreti sa imi dati un vot?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26
nu suna deloc grav. de ce esti asa ingrijoarata. toti ne mai iritam pe ici pe colo, dar ei saracii cu pielea aia fina. stai linishtita, tine pielea curata si hidratata pana cand o vede pediatrul
Citat:
Problema sau "Pobema"-cum zice nepoata-mea: i-am descoperit Ioanei pe buritca, in dreptul cusaturilor de la body mai exact, niste pete rosii care la pipait sunt f aspre. nu se vad foarte bine, mai mult se simte pielea uscata la atingere. aveti idee ce poate fi? am sunat medicuta dar nu poate veni azi ca nu e in oras. astept pana maine seara dar sunt f ingrijorata Ce ma sfatuti? mami de Silvia Ioana
25 martie 2009
Sunt ingrijorata pt ca pielea e aspra si am tot auzit de dermatite, alergii, etc. eu sunt aia cu drobu` de sare daca....mami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Am scris in goana mare mesajul trecut si am uitat sa va spun cel mai imp lucru... azi de dim m-au sunat de la cresa sa-mi spuna ca baiatul lui tanti la care a fost anastasia joi si vineri e suspect de porcina. Ei s-au vazut doar vineri seara, asa ca, teoretic, termenul de incub de 2 zile a trecut, dar mai stii...in sf, astept rez testelor, dar ea nu da semne specifice...a inceput nebunia!!!sper sa nu mai primesc vesti din astea

Mergi la inceput

Am pus poze cu Ioana meamami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Mai...dar scrieti, si scrieti, si scrieti...voi n-aveti copii de crescut?

Cativ,
Eu cred ca iti faci griji degeaba. Lasa drobul de sare la locul lui. Ai spus si tu ca e pe cusaturi; fiica-mea a facut la un moment dat de la o capsa care s-a frecat de ea o basicuta ca aia pe care o facem noi la calcii cind ne rod pantofii. Apoi a facut o iritatie de la un desen cusut pe salopeta - de atunci nu-i mai iau decit haine cu imprimeu, nu cu aplicatii de material. Ambele au trecut intr-o zi, cu crema de galbenele de 2,8 lei de la Plafar.

Aris, eu cred ca echografista aia e toanta; eu din cite am vazut la dr meu, el face si interpreteaza echo la sin. Si da, cred ca un "chist" din lapte acumulat poate arata cum zice ea ca l-a vazut, cu o parte lichida, una solida si calcificari si blabla. Poate n-o sa fie f placut sa scapi de el, dar o sa scapi.

Poate intra Florinela azi, sa ne mai dea vesti. Are careva nr ei de tel? Ca as intra pe mail-ul comun sa il caut dar fireste ca iar am uitat cum se face asta .

De Inapreda mai stie cineva ceva? Sau o sms-uiesc eu iar?

Carmenada?

Haideti sa strigam catalogul-din-timpul-sarcinii si sa vedem ce numere de tel mai gasim si sa dam de fete. Nu ca n-ar fi destula animatie pe-aici dar chiar sint curioasa ce-i cu ele.

Anca_nicolae, iar citesc eu pe diagonala, sau te-ai apucat tu de bucatarit? Eu personal mai vreau povesti de-alea de-ale tale, cu liturghii tinute de prietene prin maternitate si cu alimentat matizul...le-as cauta sa le pun pe blogul meu (sub semnatura ta fireste) daca esti de acord, ca si-asa am o prietena care ma roaga sa scriu si ceva amuzant.

Cu prietena asta a mea e f tare faza, a depasit 39 saptamini si trebuia sa faca cezariana joia trecuta. Dar cum maternitatea noastra se lupta iat cu un stafilococ de care nu reusesc sa scape de ani de zile, are etaje inchise pt decontaminare etc, dr a trimis-o acasa ca o suna el a doua zi sau cind se elibereaza un loc sa o cezarieneze. Si iaca sta de joi si asteapta, acusi face 40 de saptamini....parca vad ca pina la urma face cezariana dupa ce incepe travaliul.

Si daca tot scriu romane: ati auzit stirea cu bebelusul uitat in incubator? . Eu am zis ca fac infarct cind am vazut, am innebunit cind am auzit si declaratiile parintilor... Si iar mi s-a ridicat parul pe spinare cind am auzit azi ca asistenta a fost data afara si atit. Ma rog, nu stiu la ce ma asteptam, ar tb sa fiu multumita cu atit probabil, dar eu sa fiu in locul parintilor alora as carboniza-o si pe ea oleaca...cum dracu sa uiti copilul in incubator pina a facut arsuri grave pe 20% !!!! din corp, si dr care l-a operat azi zicea ca practic degetelele si alte zone erau carbonizate. Groaznic, sincer, nu m-as multumi sa o vad pe aia data afara, nici fara miini cersind in metrou si tot nu mi s-ar parea de ajuns. Am plins ieri si azi cu lacrimi de crocodil, cind l-am mai auzit si pe tata spunind cum au facut toate analizele si au venit sa nasca la Bucuresti ca deh, capitala, medici mai buni...cum faci totul ca sa stii ca o sa fie bine copilul tau...si vine o vita de-asta si ti-l nenoroceste...

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

multumesc fetelor de sustinere s-a trezit maimutica, o verificai...nu mai e rosie dar tot se simte aspra pielicica. o ung si o sa-i dau rufele la doua clatiri. si fara haine cu imprimeuri!stirea cu bebe la incubator am auzit-o si noi nu am cuvinteii multumesc lui Dumnezeu ca am un bebe sanatos care are un singur defect...o mama paranoica!mami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns provista spune:

Citat:
Sa vedem diseara ce-om papa...iaurtel de Napolact combinat cu ...astept sugestii

cu mango, banana, gutuie, ananas ........o bunatate

Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea

www.casa-gradina.ro/galeriile-tale/casa-ta/locul-meu-preferat-1945" target="_blank"> vreti sa imi dati un vot?

Mergi la inceput