Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *104*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06

Si tot apropos de asta, stie cineva UNDE E POLICLINICA DOROBANTI? Mercic

Cred ca e pe langa British Council.

Mai, dar mare macho David asta. Flirteaza ba cu Alexandra, ba cu Ana... si fetele cica-s date, daaaa???

Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns provista spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Mai...dar scrieti, si scrieti, si scrieti...voi n-aveti copii de crescut?

dorm

Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea

www.casa-gradina.ro/galeriile-tale/casa-ta/locul-meu-preferat-1945" target="_blank"> vreti sa imi dati un vot?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditapop spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Aditapop, mai pune o data linkul cu reptilienii, te rog!

Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

LINKUL cu REPTILIENII
http://www.dimensiuni.ro/wp-content/uploads/2009/05/despre-reptilieni-si-planeta-pamant.htm

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank"> Un vot pentru Razvan, va rugam, la ad1 ad2. Multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla28 spune:

azi am ingropat-o pe bunica...sunt trista

www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Gia, hai ca sunteti simpatici. Ce tre' sa fac ca sa capat si eu pian?

Aris a fost colega mea de birou la un superecografist tocmai pt asa ceva, vrei sa cer detalii?

Denisamada sa pui si mustar

(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui carla28

azi am ingropat-o pe bunica...sunt trista

www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE

"Oamenii pot uita ce le-ai spus, dar nu vor uita nicioadata cum i-ai facut sa se simta"(Carl W.Buechner)

Imi pare rau pentru bunica ta Dumnezeu s-o odihneasca!

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Carla, condoleante!!Pisigri, ma strange in spate cand aud orice legat de stirea asta. Nu pot sa imi inchipui prin ce trec saracii parinti pentru ca nu ma pot gandi decat la cat a suferit si sufera micutul. Abia venit pe lume si sa i se faca asa ceva! El care acum are nevoie doar de papa si dragoste! Hai ca iar ma pun pe plans!Aditapop, multumesc pt link.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

pai vezi....tocmai tu zici de alergie sau dermatita. pe bune ca nu ai de ce sa te sperii asa de astea doua. sunt banale si trec singure in doua zile maxim. uite si al meu a facut o dermatita de contact de la o porcarie de ulei de corp....asa si? nu l-am dat cu absolut nimic si in doua zile nici nu zici ca avusese vreodata ceva. ohooo cate din astea o sa ne tot faca piticii astia ai nostri intreaga copilarie...
lasa drobul ca nu are sens

Citat:
citat din mesajul lui cativ13

Citat:
citat din mesajul lui aris26

nu suna deloc grav. de ce esti asa ingrijoarata. toti ne mai iritam pe ici pe colo, dar ei saracii cu pielea aia fina. stai linishtita, tine pielea curata si hidratata pana cand o vede pediatrul
Citat:
citat din mesajul lui cativ13

Problema sau "Pobema"-cum zice nepoata-mea: i-am descoperit Ioanei pe buritca, in dreptul cusaturilor de la body mai exact, niste pete rosii care la pipait sunt f aspre. nu se vad foarte bine, mai mult se simte pielea uscata la atingere. aveti idee ce poate fi? am sunat medicuta dar nu poate veni azi ca nu e in oras. astept pana maine seara dar sunt f ingrijorata Ce ma sfatuti?

mami de Silvia Ioana

25 martie 2009

Sunt ingrijorata pt ca pielea e aspra si am tot auzit de dermatite, alergii, etc. eu sunt aia cu drobu` de sare daca....

mami de Silvia Ioana

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

brrrr...nashpa vestea.
lasa ca trece si sperietura asta. mai mult ca sigur ca fata are super sistem imunitar si nu a luat nici un virus daca pana acum nu prezinta semne

Citat:
citat din mesajul lui andiaroro

Am scris in goana mare mesajul trecut si am uitat sa va spun cel mai imp lucru... azi de dim m-au sunat de la cresa sa-mi spuna ca baiatul lui tanti la care a fost anastasia joi si vineri e suspect de porcina. Ei s-au vazut doar vineri seara, asa ca, teoretic, termenul de incub de 2 zile a trecut, dar mai stii...in sf, astept rez testelor, dar ea nu da semne specifice...a inceput nebunia!!!sper sa nu mai primesc vesti din astea

ana

alexandre (17.02.2006) si anastasia (14.03.2009)

25 martie 2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Am incercat si ficatzel, si ulei, si unt... Acum i le reintroduc treptat dupa episodul cu diareea, o sa incerc si smantanik... Slava Domnului ca e o bomba de energie si misuna, nu sta locului o clipa, ceea ce ma mai linisteste un pic...

Pai de-aia nu pune pe ea, ca are pe ce cheltui energia. Ratzik cea vioaie.

(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput