Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *104*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Aditapop, mai pune o data linkul cu reptilienii, te rog!Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada
Citat:
citat din mesajul lui anamariameSi bbii vostri chiuie de bucurie fara motiv?Eva inca nu vorbeste, spune doar me-me...Eu astept in continuare MA-MA, insa cand ii spun clar incepe sa rada in hohote
O, da! Dar kiuie mai ales cu motiv si motivul principal este vederea unuia dintre patrupedele din casa. E mare fan! Am citit in capitolul trecut ca vorbeati de un catel "vorbitor", am vazut ieri in supermarket un pitic care spune povesti (in limba romana)... l-a incercat cineva? Ii lace bebelului?Adela spune MAMA doar cand ii e foame.. In rest tatatatattaaaatatatatatta in continuu. Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
Ioana se uita in gura mea cnd spun MAMA si imi baga degetele in gura...cauta sunetele De chiuit, chiuie cand vede umbra ei pe peretemami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Salut Mamicilor!La Multi Ani ghioceilor de astazi!

Am vazut ca se stabileste o intalnire la Baby expo eu pot sa merg numai joi ca vineri mergem la Sb.

Am vazut poze cu Ana, David, si Robert, mi-au placut ff mult David e din ce in ce mai dulcic, ana e o printesa iar Robert sigur va ajunge atlet.

Ma duc sa vad ce ati mai scris si revin

Mami de Gazii mica si frumoasa Avem sase lunite

Mergi la inceput

Problema sau "Pobema"-cum zice nepoata-mea: i-am descoperit Ioanei pe buritca, in dreptul cusaturilor de la body mai exact, niste pete rosii care la pipait sunt f aspre. nu se vad foarte bine, mai mult se simte pielea uscata la atingere. aveti idee ce poate fi? am sunat medicuta dar nu poate veni azi ca nu e in oras. astept pana maine seara dar sunt f ingrijorata Ce ma sfatuti? mami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui gigelica20

Buna,

VICTOR CRISTIAN - si multa sanatate, INA GABRIELA, LUCIAN, AIDAN VICTOR, DAVID, BRIS

Gigelica,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

LA multi ani si de la noi!

Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Aris imi pare tare rau si pe mine ma enerveaza cand primesc raspunsuri deastea in doi peri. Incearca sa nu te mai gandesti, sigur va fi bine, si mai e un pic si vine ziua de maine cand Tutu va sti sigur sa-ti dea un raspuns concret. Iar in legatura cu lasatul in grija Bunicii, trebuie sa fi mai drastica in instructiuni, eu am innebunit-o pe mama dar acu stau fara grija.

Cativ eu zic sa nu te ingrijorezi nu poate fi nimic grav, incearca sa o dai in zona respectiva cu putina crema hidratanta, sau cu ce ii faci tu masaj, ai grija sa nu o zgarie nimic in zona respectiva si mai verifica dupa o ora doua, s-ar putea sa dispara.

Pisikai PM

Mami de Gazii mica si frumoasa Avem sase lunite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Salutare!!!
LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI, SA CRESTETI MARI SI SANATOSI
Gata a trecut si la noi eruptia de la rubeola, dar suntem inca in carantina , adica nu iesim din casa pana miercuri.
Anamariame am vazut ca si voi ati avut rubeola, spune-mi si mie la voi s-a lasat si cu diaree? Si daca da cand v-a trecut? Maia inaca face foarte moale, e adevarat ca doar o data pe zi dar fff moale si abia maine o sa iau analizele la kk .
Cativ acolo unde zici ca a aparut zona aia pe piele nu cumva intra in contact si cu vreo capsa? E posibil sa fie vreo alergie la metalul capsei.....? zic si eu.
Gata ma duc sa mai citesc din urma ca nu am citit decat ultima pagina si am muuuult de recuperat.

Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)

www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia

Mergi la inceput

Gaza, Saby, multumescCapse n-are pe-acolo, rosie nu mai e dar se simte in continuare pielicica aspra la pipait. i-am dat cu bepanthen si s-a culcat. o mai analizez la trezire. am cautat pe goagal despre dermatita atopica si psoriazis, am vazut imagini cu piele atacata de asa ceva...nu seamana cu ce am vazut eu...OFFFFFmami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Citat:
citat din mesajul lui sabyAnamariame am vazut ca si voi ati avut rubeola, spune-mi si mie la voi s-a lasat si cu diaree? Si daca da cand v-a trecut? Maia inaca face foarte moale, e adevarat ca doar o data pe zi dar fff moale si abia maine o sa iau analizele la kk .Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia
Nu, noi nu am avut diaree. Dar a fost suficient si fara! A facut febra destul de puternica 3 zile la rand, s-a redus pofta de mancare, mofturi cat cuprinde, si apoi eurptia.Sper sa scapati repede de probleme!Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Hai ca am luat-o cu cititul invers.

Aris ce pot sa-ti spuneu e ca mai acu o luna cand am fost la doctorul meu ginecolog desi terminasem alaptarea de cam o luna jumate, nu am avut probleme pt. ca s-a oprit de la sine, totusi doctorul meu mi-a dat pastile pt oprirea lactatiei pt ca mi-a zis, citez " daca nu le iei o sa vi la mine peste ceva tomp cu noduli si va trebuii sa facem punctie sa-i scoatem, pt. ca pe canale ramane lapte si poti avea ghinionul sa intareasca si sa se formeze noduli". Asa ca cel mai bine tot doctorul tau iti poate spune, si las-o incolo pe ecografista aia ca nu prea stia ce spune .

La baby expo hmmmm, nu stiu daca vom putea ajunge, sa vedem daca avem cu cine o lasa pe Maiuta, ca eu nu o sa o mai iau prea repede prin locuri aglumerate dupa ce s-a pricopsit cu rubeola asta.

Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)

www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia

Mergi la inceput