O noua eroare medicala
Raspunsuri - Pagina 20
bulinuta27 spune:
asistenta a GRESIT...din NEGLIJENTA...si ea trebuia pedepsita...numa ca i-au dat 6 luni de pauza si pe urma se poate intorace sa o doara in bascheti din nou...asta e problema
bulinuta mamica de bulinel dragutel
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
sirimie spune:
Am auzit la televizor ca bebelusul e mult mai bine si se poate sa mearga acasa cu parintii de sarbatori.
Mai stiu ca parintii au dat in judecata asistenta si maternitatea si cer despagubili 1 milion de euro. Dupa parerea mea ar trebui sa cistige.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
dry_votka spune:
Mie chestiunile de acest fel mi se par strigatoare la cer de-a dreptul. Sunt niste inconstienti, in primul rand ca oameni. iar in secundar, sa o luam si altfel, ca vad ca tot banul primeaza - dupa ce cetatenii acestei tari care platesc taxe si impozite fac doar 1-2 copii, daca nici de copiii astia nu au grija, o sa se trezeasca la batranete ca populatia platitoare de taxe e mica si nu mai au din ce incasa pensiile...
http://verze.ro
simtul umorului inca nu a murit
femei cu simtul umorului
pisigri spune:
Doamna doctor Lia Popescu,
Dupa cum bine spunea Xio in ultima postare, si in sistemul medical exista joburi mai solicitante si mai putin solicitante. Daca pe dna asistenta o epuiza supravegherea bebelusilor, trebuia sa stea sa scrie hirtii.
Aparatul era defect? Ok, de ce nu a sesizat nimeni asta? Ca eu am inteles ca problema era ca nu stiu ce rama metaliza se infierbinta, iar asistentele pusesera o cirpa ca sa "izoleze" zona. Deci STIAU ca are o problema. Daca defectiunea tehnica era mai grava, cu atit mai mult incubatorul nu ar fi trebuit folosit, riscul de supraincalzire sau de sufocare fiind mare. Ei, cind STII ca ai in dotare un incubator caruia i se incing tablele, cind DECIZI sa il folosesti pentru un copil, apoi stai si PAZESTI copilul. CIT TIMP a stat copilul cu pielea in contact cu metalul fierbine ca sa faca asemenea arsuri si DE CE nu l-a auzit nimeni plingind? Sau daca l-a auzit, de ce nu s-a dus la el?
Cit despre generalizari, da, sint dureroase si jignitoare poate pentru cadrele sanitare. Dar sa se mai uite domniile-lor si in curtea proprie, pentru ca nu sint niste ingeri perfecti care nu dorm noaptea de grija pacientilor. Am ajuns sa aplaudam sau sa dam ca exemple cite UN medic pe care poate unii dintre noi l-au intilnit, care refuza spaga, sau cite o asistenta care vorbeste frumos gravidei in travaliu. In loc ca ASTA sa fie normalitatea...
Tare grea viata mai au cadrele sanitare in tara asta, intr-adevar...nu stiu cum de mai traiti...
Mi-ar fi rusine sa fac asemenea afirmatie, "ma face sa sper ca se poate trai inca in tara asta , ca medic.", pe topicul despre cum o asistenta a contribuit la producerea de arsuri pe 20% din suprafata corporala a unui bebelus de 3 zile, mergind pina la carbonizarea unor zone de tesut.
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
makydenis spune:
Subscriu la spusele lui pisigri!
Si inca ceva: pentru cei ce considera ca nu a fost vina asistentei, ganditi-va ca acel copilas ar fi fost al vostru, cred ca v-ar fi pierit buna-infelegere si compasiunea fata de asistenta!
gaba-rema spune:
ce o mai fi cu copilasul acela, bietul? am citit acum exact doua luni despre drama lui. a fost operat atunci, dar parca urmau noi interventii...
sau alt bebe, care a facut o paralizie la una din manute pt. ca la nastere nu l-au manipulat corect. sau atatia altii, uff, prea multi!
niciodata nu mai aflam despre cum a evoluat un caz ca astea, si totusi cred ca multi ar vrea sa stie.
azi am aflat printr-o colega de o tanara, care e cu BB de cateva zile intr-o maternitate, si i-au spus sa-l puna la incubator pentru un icter sever, inteleg... dar ea nu vrea sub nicio o forma desi e constienta ca poate ii face mare rau copilului daca nu face ultraviolete. nici nu stie ce sa faca, o situatie foarte dificila pt ea :(
Sheannamp spune:
v
Citat: |
citat din mesajul lui gaba-rema ce o mai fi cu copilasul acela, bietul? am citit acum exact doua luni despre drama lui. a fost operat atunci, dar parca urmau noi interventii... sau alt bebe, care a facut o paralizie la una din manute pt. ca la nastere nu l-au manipulat corect. sau atatia altii, uff, prea multi! niciodata nu mai aflam despre cum a evoluat un caz ca astea, si totusi cred ca multi ar vrea sa stie. azi am aflat printr-o colega de o tanara, care e cu BB de cateva zile intr-o maternitate, si i-au spus sa-l puna la incubator pentru un icter sever, inteleg... dar ea nu vrea sub nicio o forma desi e constienta ca poate ii face mare rau copilului daca nu face ultraviolete. nici nu stie ce sa faca, o situatie foarte dificila pt ea :( |
Un icter sever se poate complica cu leziuni cerebrale ireversibile daca nu este tratat