Bobocei de sept-oct 2008 (218)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Daa si elena musai sa-si duca pampersul la gunoi. De multe ori musca din el. Si face mereu "cih". Asa imi semnalizeaza toate cosurile de gunoi de pe strada.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Citat:
citat din mesajul lui 300

Diana trebuie sa stergii cookies daca nu te lasa sa mai votezi. Din price browser se face fie din Tools/Internet options fie din Preferences/Adavnced sau ceva pe-acolo. si mersi.

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2312" target="_blank">Votati mobila 1
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2311" target="_blank">Votati mobila 2
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2310" target="_blank">Votati mobila 3

Votat si azi

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavida spune:

Buna, fetelor!
Ramona, ti-am votat si eu mobilele dar vreau sa-ti spun ca eu le pot vota de cate ori vreau, adica dau clic pe "voteaza imagine" de nenumarate ori si se inregistreaza voturile . Cred ca ti-am votat de cel putin 50 de ori pe fiecare. Chestia e ca numai pe Opera merge, pe Internet Explorer ma lasa doar o data, apoi imi spune ca am mai votat.

Eliza la 1 an
Ne-am inscris la concursul Klorane: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">lav1
mamica fericita de Eliza Maria (24.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Citat:
citat din mesajul lui iepurila

Daa si elena musai sa-si duca pampersul la gunoi. De multe ori musca din el. Si face mereu "cih".

Si noi ..si noi cu "caaaaaaah" Babymom si eu ma prapadesc de ras cu el cand il strange la piept cum spui tu "ca pe o comoara" si il duce fericit la gunoi. Apoi dupa ce il arunca , se intoarce la mine si bate din palme

Ramo , Ada bine ca v-ati amintit voi sa imi aduceti pungutele de pisu , ca eu uitasem de ele

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Babymom (tiza mea ), am verificat si eu graficul si Eliza se situeaza sub greutate, ceea ce ma ingrijoreaza iar... Ma bucur ca mananca totusi mai bine in ultimul timp si sper sa recuperam din kg.

Eliza la 1 an
Ne-am inscris la concursul Klorane: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">lav1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

CD, ce mi-au vazut ochii?.Sa fie intr-un ceas bun si sa totul bine pana la capat!

Tin si eu pumnii pentru Boo!Sa fie totul bine (si) de data asta!

Claudinna, pana la urma voi stiti vreun diagnostic?Adica ramane alergie?Si febra de la vreo viroza?Sau ramane diagnosticul de rujeola?Ciudat oricum....noi va uram multa sanatate!

Am votat iar mobilele,pe Claudinna nu mai pot sa o votez inca o data...sau mai pot daca imi mai fac inca un cont?Se ia dupa IP sau dupa cont?

Noi am fost in deplasare weekendul asta la Cheia.A fost frumos, cam frig, dar bine.Suntem pregatiti pentru o noua saptamana...

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Am uitat sa spun.

Am fost sambata dimineata in Carrefour Feeria la Bam bini (legat nu ma lasa sa scriu ca e reclama) sa luam ghetute (stiam ca aduc marfa si ne-am prezentat la prima ora).
Si am luat doua perechi, una de ghetute mai scurte (dar tot nu o sa intre in veci zapada), una mai inaltute, din piele, imblanite, minunate!Parca Nocom spusese de ei....multumesc mult pentru pont.Sunt superbe si foarte comode fata de ce cizmulite avea el.Si deloc scumpe fata de ce am mai vazut pe piata la aceeasi calitate.

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lavida

Buna, fetelor!
Ramona, ti-am votat si eu mobilele dar vreau sa-ti spun ca eu le pot vota de cate ori vreau, adica dau clic pe "voteaza imagine" de nenumarate ori si se inregistreaza voturile . Cred ca ti-am votat de cel putin 50 de ori pe fiecare. Chestia e ca numai pe Opera merge, pe Internet Explorer ma lasa doar o data, apoi imi spune ca am mai votat.

Eliza la 1 an

Haha pai da clic daca ai timp ca oricum am vazut ca sunt unii care triseaza pe-acolo la greu. Probabil opera e setat sa nu accepte cookies sau sa le steaga dupa fiecare sesiune. Eu pe opera nu reusesc sa mai sterg tot :)) si pot vota doar din IE. Incerc sa ma abtin de la clickuri in exces :P.

b de la bebe, blog...

www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2312" target="_blank">Votati mobila 1
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2311" target="_blank">Votati mobila 2
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2310" target="_blank">Votati mobila 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Rox il trimit pe sot cu pungile? Oooof!

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Ramo, ai vazut cate voturi ai?
Cu o mana imi alint sotul (a se citi il scarpin pe spate ) si cu cealalta dau clic si votez mobila.

sper ca nu o sa ai probleme cu voturile din cauza mea
Eliza la 1 an

Mergi la inceput