Bobocei de sept-oct 2008 (218)
Raspunsuri - Pagina 5
Joy21 spune:
Multumesc de galerie! Si promit sa va tin la curent cu noutatile...
Ne-am intalnit astazi in parc cu Harri de cristineescu si vreau sa spun ca m-am topit dupa ochisorii lui albastri si dupa cat de frumos danseaza
Anca81, sper ca e mai bine piciorul
Victoria, mami de Anna Sofia
mA fAc MaRe
Ziua cand lumea a devenit mai frumoasa
David Lloyd George
lavida spune:
am mai citit si eu din urma...
tzitziri, sa le poarte sanatos!
CD, felicitari pt bb2!!
claudinna, imi pare rau de Razvan care e, in final, diagnosticul?
Kllemi, felicitari pt reusita la olita!
Eu v-am spus ca am pus-o pe olita de la 7 luni si de atunci si face. Stiam si eu ca ei nu constientizeaza decat in jurul varstei de 18 luni senzatia dar Eliza a inceput deja sa-mi arate (nu intotdeauna) olita cand o scapa kk. In fine, eu am inceput de fapt sa o pun pt ca nu-mi placea sa o tot gasesc cu kk in putzulica, mi se pare f neigienic si ma gandesc ca ar putea chiar sa apara infectii la nivelul uretrei si nu numai. Si cum Eliza face kk des (face cam de 2 ori, uneori de 3 ori pe zi), ma bucur ca am reusit sa o invat sa faca la olita cel putin o data pe zi. Nu am facut o obsesie din asta, nu o cert cand face pe ea, dar ma bucur de fiecare reusita si ii explic si o incurajez de fiecare data.
Vreau si eu PM cu identitatea d-lui ilici, va rog frumos!
Eliza la 1 an
Ne-am inscris la concursul Klorane: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">lav1
mamica fericita de Eliza Maria (24.09.2008)
300 spune:
Moa, fetele sunteti niste comori, am ajuns deja pe prima pagina cu doua mobile.
Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2312" target="_blank">Votati mobila 1
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2311" target="_blank">Votati mobila 2
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2310" target="_blank">Votati mobila 3
andy.p spune:
Voturi si de la noi
Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
babymom75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lavida Babymom (tiza mea ), am verificat si eu graficul si Eliza se situeaza sub greutate, ceea ce ma ingrijoreaza iar... Ma bucur ca mananca totusi mai bine in ultimul timp si sper sa recuperam din kg. Eliza la 1 an Ne-am inscris la concursul Klorane: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">lav1 mamica fericita de Eliza Maria (24.09.2008) |
Lavida, pai cum sa fie Eliza sub greutate?? Nu spuneai ca are in jur de 9 kg. si ea, la fel ca Dragos?
Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor
babytza spune:
Ramo o sa ies dimineata la farmacia de la colt, sper sa mai aiba
Pe mine nu ma mai lasa sa votez
Babytza si puiiValentina David
alexa si mami spune:
voturi si de la mine, Ramo. Te-ai scos cu fetele Ce stiti de Anamona? Eu tot in ceata sunt cu d-ul ilici, un pm pliiiz.
alexa, cipri si mami
claudinna spune:
fetelor, pe mine sa ma votati doar o data, adica sa nu va faceti mai multe conturi de pe acelasi IP, ca se sesizeaza aia
deci merge doar o data de la acelasi IP
oricum, sunteti ffff dragute!!!!
diagnosticul lui Razvan....nici nu mai stiu...
oricum, ce are acum, nu seamana cu eruptia pe care a avut-o, deci este f posibils a fi avut pojar...a avut simptomele pojarului
acum, este ff posibil sa fie o alergie, dar nasoala rau!
are niste picioare... plus nitel pe maini, plus pe obraji, dar pe obraji apar la culcare si dispar pe parcursul zilei
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
www.okey.ro/claudette/index.php/mare-concurs-mare-un-vot-va-rog.html" target="_blank">blogul cu basca participa la "Festivalul Blogurilor Gustoase"
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)