Bobocei de sept-oct 2008 (218)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

CD FELCITARI!!!!Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos si frumos!!!

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui claudinna
[Dya, super fularul o caciula nu-i faci??
pun pe picioare un blog despre crosetat/tricotat, cu modele, explicatii...

MultumescVenind de la o maestra chiar ma maguleste.
O sa ii fac si o caciula dar acum am inceput un pulovaras.
Ahhh si sa stii ca astept cu mare mare mare nerabdare blogul

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui 300

Citat:
citat din mesajul lui babymom75

Buna dimineata!

M-am linistit. Copilul meu e chiar perfect in ceea ce priveste greutatea dupa www.kellymom.com/babyconcerns/growth/chart2.html" target="_blank">percentilele adapatate pt. copii alaptati

Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor

Oau, deci exista si asa ceva, foarte tare! Ma duc sa ne verific acum numai ca... eu nu stiu cate kg are fi-mea, eu estimes intre 9 si 9,5 kilograme care fluctueaza.

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2312" target="_blank">Votati mobila 1
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2311" target="_blank">Votati mobila 2
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2310" target="_blank">Votati mobila 3

Ramona, eu stiam ca exista, dar nu le-am gasit nicaieri, ca in cartile de pediatrie sunt trecute doar cele neadaptate, unde noi ne situam foarte jos. Peste astea am dat absolut intamplator cautand altceva si am zis ca poate sunt de folos si altor mame de copii din astia "macaciosi". Brusc, mi-a crescut tonusul psihic!
Exista curbe de crestere si mai specifice, pe categorii socio-economice, regiuni geografice, rase, etc.

Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput

Ramo parca ai zis ca se poate vota de mai multe ori.Am incercat si imi zice ca am votat deja...

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

Bagati un ochi www.snotr.com/video/3043" target="_blank">AICI. Eu mam stricat de ras.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Citat:
citat din mesajul lui lala77

Bagati un ochi www.snotr.com/video/3043" target="_blank">AICI. Eu mam stricat de ras.

http://community.webshots.com/album/568109497amcroS
anna-rebecca-02.10.2008
alice-mihaela - 21.01.2007

lala mie mi s-a parut ca ii chinua rau de tot!!! As fi mancat-o si eu!!!! Saracii cat ai inghitit in sec....

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

viitoare sirena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Diana trebuie sa stergii cookies daca nu te lasa sa mai votezi. Din price browser se face fie din Tools/Internet options fie din Preferences/Adavnced sau ceva pe-acolo. si mersi.

b de la bebe, blog...

www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2312" target="_blank">Votati mobila 1
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2311" target="_blank">Votati mobila 2
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2310" target="_blank">Votati mobila 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

dya, eu am reusit sa o votez pe Ramo in fiecare zi
deja am dat drumul la blog www.okey.ro/crosetat

inca nu am mare lucru, dar e in lucru:D
am inceput si eu un pulover pt Razvan, dar vreau sa-i fac un desen si nu am reusit sa printez modelul
putem face schimb de idei acolo!!

babymom, mie mi se pare ca Dragos arata super!! dar deh, mamele tr sa-si faca mii de ganduri...

LE: am trimis pe mailul comun o invitatie la o prezentare ce are loc maine in Bucuresti. vedeti acolo despre ce e vorba. fina mea se ocupa cu asta, poate va intereseaza

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
www.okey.ro/claudette/index.php/mare-concurs-mare-un-vot-va-rog.html" target="_blank">blogul cu basca participa la "Festivalul Blogurilor Gustoase"

mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Ramo ajuta-ma si pe mine sa le sterg!! Eu nu gasesc price browser, nici tools, nici internet option....

Va rog , nu radeti de mine!!!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

viitoare sirena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Pai scrie-mi te rog de pe messenger; nu rade nimeni. Daca n-ai avut nevoie pana acum sa stergi de unde sa stii?

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput