Bobocei de sept-oct 2008 (218)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Lumi sunt adorabili

Roxanava am pe toti 4

Muuh

La multi ani fce!!!

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

hhahaa nausica ai fost tare cu mulsul in public :))

ma intreb cum s-o numi scartza scarzta din garderoba :))) se aude la greu pe holul firmei :)) ma amuza la culme, nu stiu insa daca si pe ceilalti :)) dar nu imi pasa....

apropo de subiect, mie mi se pare impresionant sa faci asta zi de zi 8 luni de zile de nu stiu cate ori pe zi.....nu stiu daca as fi in stare....

nici mie nu mi se pare ca suntem 2 tabere, toate ne iubim copii la fel.
Insa, moment in care poate merit rosii, nu pot sa nu le judec pe mamele ce au renuntat din comoditate, din motive de estetica samd. le judec pt ca voit au privat copilul de un drept esential, de dreptul la o sanatate cat mai puternica.

Monica_dicut, imi pare rau de ce ti s-a intamplat, dar poate nu e timpul pierdut. Lactatia devinde din ce in ce mai puternica daca pui copilul la san des, chiar si la o ora. trebuie insa multa rabdare!

si pentru cele ce va intrebati cum de scriu la ora asta....ei bine sunt acasa datorita grevei de la metrou....am fost tare inspirata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

La multi ani FCE!

Multa sanatate si fericire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

anamona lume noua

mi-a adormit bb in brate suparat

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2312" target="_blank">Votati mobila 1
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2311" target="_blank">Votati mobila 2
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2310" target="_blank">Votati mobila 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Eu sunt cu nervii rau...iara K nu vrea sa pape mai nimic....cred ca a si slabit, imi este teama sa o pun pe cantar.
Cred ca sufera de inapetenta mai mult ca sigur, sunt intr-o pasa tare proasta...ma duc afara sa ma racoresc.

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Lumi super tare baita hunilor
Laura asa sunt cam toate noptile la noi uneori simt ca nu mai rezis de oboseala.
Nocom super ideea ta cu petrecerea.Esti o mama super
Laureta multa sanatate la Biancu.
A intrat CD ?Ce mai face Mikul??

Despre alaptat nu stiu ce sa zic ca eu nu am avut lapte probabil veti zice ca nu se poate dar din pacate se poate.Dupa 3 sapt cand mi s-a dat voie sa alaptez din cauza problemei survenita dupa cezariana Andrei nu vroia sa suga deh 3 sapt ii daduse mami meu din biberon si am incercat sa mulg scoteam 30 max 50 ml pe zi in conditiile in care el bea 700ml pe zi.Asta e, eu am suferit mult pe tema asta dar nu mai exista cale de intoarcere.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Nocom si eu tot spanac fac dar eu abia acum il fierbAndrei nu se prea da in vant dupa el.Tu cum il faci?
Nu se baga nimeni la capitol nou??

Diana

Mergi la inceput

Claudinna imi pare tare rau pt bubitele lui Razvanel.Sa faceti analize sa vezi la ce e alergic desi eu tind sa cred ca tine ca a facut de la lapte daca zici ca nu era din magazin.
Te rog mai pui odata linkul cu blogul de crosetat/tricotat ca nu l-am salvat atunci si nu il mai gasesc.

Diana

Mergi la inceput

Si acum 2 intrebari:
1.Ati cumparat careva cortul acela de la Real cu 100 de mingi.Daca da cum e???(eu as vrea sa merg azi sa il cumpar lui Andrei ca avem loc azi am dat tarcu)
2. Cum gatiti varza calita?Cu ce fel de carne?
Multumesc anticipat pentru raspunsuri.

Ah si sa nu uit Miruna multumesc tare mult pentru sfaturi si pt exemplele pe care mi le-ai dat.Sincer iti spun e prima data cand iti spun te admir pentru cum gestionezi situatia cu cei 2 flacai ai tai.Esti foarte calma inarmata cu multa rabdare apropo de unde cumperi rabdarea asta ???

Diana

Mergi la inceput

Anamona tu ai intalnit cazuri de mame care au privat voit copilul de lapte???Intreb nu sa fi auzit ci sa fi cunoscut personal?Ca eu nu imi pot imagina ca o mama poate face asa ceva
Ce fain ca ai putut sa iti iei liber sa ramai acasa.

Diana

Mergi la inceput