Bobocei de sept-oct 2008 (218)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Hello

Laureta ma sa va insanatositi cat mai repede si fara complicatii

Alina multam de cafea

Fce numai bine, multa sanatate si fericire alaturi de familia ta

Clau imi pare asa de rau ca nu scapati de bubite ici multi multi

Nikolici super bancul

CosmyB superbe poze cu Maya

Nocom ma bucur ca a iesit bine petrecerea

Ada nasol fara apa calda

Andy_galro ici si speram sa nu fie nimic grav

Lumi uite niste in plus si Crina nu sta mai deloc la masaj, e mai interesant sa fuga inspre apa . Tare scumpi sunt hunii

Laura ma bucur ca ati dormit bine , e inaltuta Alexia

Dya tare mult sper sa nu mai am treziri insa stiu ca visez frumos

Noi am avut o singura trezire de dimineata , mai vreau asa

In schimb ma chinui sa spal, saptamana trecuta s-a ars motorul de la masina de spalat si mai e destul pana putem cumpara…asa ca bagam mana in functiune

Ma duc sa adorm terorista

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa2, un vot va rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Dya stiu eu doua si inca un caz povestit de o apropiata - matusa fostului meu.

Toate trei nu rezistau psihic sa stea atata cu copiii si li se parea si inestetic sa alapteze, se simteau ingradite. Majoritatea timpului lasa /lasau copilul cu altcineva, una l-a trimis in alt oras la mama ei pe motiv ca sotul ei e nervos - se duce si-l vede cateva ore la sfarsit de saptamana. Are abonament de fitness la mariott si foarte mare grija de cum arata si mi-a lasat la o cunostinta haine de-ale copiilor ei - majoritatea intr-o stare de plans de mi-e si runsine sa le impart cuiva.

Mai e una unde lucreaza mama - aduce copilul la firma (unde e si ma-sa) si il plimba portarul cand face comisioane prin oras - il aduce cand trebuie schimbat sau da semne vizibile de foame si-l ingrijeste cine se nimereste. Si doamna asta se duce sa se relaxeze foarte des pentru ca e foarte stresata.

Al treilea caz a zis ca ea nu poate, n-are lapte, matusa cu prcina spunea ca nici nu incearca sa puna copilul la san, in 6 luni a facut operatie de marire a sanilor.

In alta ordine de idei imi pare rau ca ai trecut prin momente grele dupa nastere, nu cred ca aveai cum sa le controlezi si nu cred ca te-a ajutat cineva sa alaptezi cand a fost nevoie efectiv de ajutor. Asta e tara noastra din pacate. Multa sanatate si bucura-te de sotiile lui Andrei.

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2312" target="_blank">Votati mobila 1
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2311" target="_blank">Votati mobila 2
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2310" target="_blank">Votati mobila 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Varza calita fac cu carne tocata inabusita sau cu carnati "de casa", dar ar merge si bucati de carne inabusite. Obligatoriu cateva cubulete de slanina cand pun ceapa la prajit.

Ange aiurea, ati chemat pe cineva sa se uite la masina?

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2312" target="_blank">Votati mobila 1
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2311" target="_blank">Votati mobila 2
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2310" target="_blank">Votati mobila 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

am si eu 3 cazuri, Dia. Unul e coafeza mea care era oripilata gandindu-se ca pruncul ei sa stea cu tzatza in gura sa primeasca "hrana vie", cum spune Ramo. A doua e nasa noastra de cununie, pe motive de estetica. Astea 2 nu au dat nici macar un ml de laptic copiilor lor. Din primul min de viata biberon. A 3-a e cumnata cumnatei, careia i s-a parut mult prea obositor si dupa 2 luni a renuntat.

alexa, cipri si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Eu am o prietena care si-a alaptat ambele fete, pe prima pina pe la 8 luni, pe a doua pina la 6, si care mi-a spus ca ea, daca mai face un copil, nu mai alapteaza nene. Ca laptele praf e foarte bun si ca, ce-i prostia asta, sa ti se lungeasca tzitzele si sa nu poti sa pui picatura de alcool in gura, etc. Si este prietena mea, care mi-a dat sfaturi bune despre alaptat (culmea!) si care are un nivel de inteligenta muuult peste medie. Eu am ramas traznita atunci cind am auzit-o, n-am comentat absolut deloc pentru ca nu cred ca mi-as fi gasit cuvintele fara s-o jignesc.

Si mai am o prietena, care e medic de profesie, si care inca de cind era Ania mica de tot, imi baga in cap ca n-are niciun rost sa ma gindesc sa mai alaptez dupa 6 luni, si imi dadea tot soiul de argumente stiintifice conform carora calitatea laptelui matern scade dramatic dupa acea virsta a copilului si ca i-as da "apa de ploaie". Acum e insarcinata si ea si sint tare curioasa daca va reusi sa alapteze, oricit de putin.

Deci vorbesc de oameni educati care, fara sa aiba vreun motiv medical sau, de fapt, obiectiv, de orice natura, ori au o parere preconceputa despre alaptat ori refuza sa alapteze pe criterii estetice sau de comoditate. (Ce-i asa comod la spalat biberoane si tetine, incalzit apa, carat laptele praf dupa tine - nu stiu)

Mergi la inceput

Fetelor, schimba scutecul careva? Eu nu ma pricep si, decit sa incurc lucrurile pe aici, mai bine ii las pe cei care se pricep.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Eu cind vorbeam de fetele care nu alapteaza, de fapt ma refeream la cele care nu MAI alapteaza si nu la cele care din start au zis ca nu vor sa alapteze. Cumnata mea din Franta nu si-a alaptat nici primul copil si nici pe al doilea, spunind ca are sfircurile in interior, dar dupa parerea mea nu a facut-o din comoditate. Dar ea nu intra in ecuatie, cu toate ca-si iubeste copiii la fel de mult ca orice alta mama. Ci eu ma refeream la cele care din diverse motive nu au mai putut alapta si cit de greu le este sa li se faca morala - si v-am dat exemplul vecinei. Ea are o fetita de 3 ani, pe care a alaptat-o pina la 1 an. Fetita a fost fff mica la nastere si inca este si acum. A mers la 18 luni, era ff micuta. In fine. Ea cind a vazut ca cea de-a doua fetita stagneaza, s-a gindit ca o sa treaca prin aceleasi pb prin care a trecut si cu prima fetita. Plus de asta a trebuit sa se intoarca la munca, farmacia e a lor, insa farmacista care o inlocuia e in concediu de boala si nu au gasit pe nimeni repede. Si uite cu tot stresul asta pe cap a pierdut laptele. Cind mi-a povestit duminica de dna aia moralista, o vedeam ca-i era foarte greu.
Aici sint multe fete care nu vor sa alapteze, pe motive estetice. Insa vad ca din ce in ce mai multe se mobilizeaza si asta este f bine. Chair si citeva luni de alaptat si tot e ceva, eu cel putin asa ma consolez.

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

MDAaaa. am revenit de pe afara, m-am racorit nitelush.

Si eu cunosc o tipa destul de apropiata, in sensul ca o vad destul de des, care si-a pus silicoane si of course pe motiv estetic nu va alapta ever forever.M-a cam deranjat discutia, mai ales ca a argumentat prin: nici mama nu ne-a alaptat si suntem sanatoase( ea si sora-sa) si ca nu suport sa am sanii deformati...mi-am dat seama ca din start discutia ar fi fost mai bine sa nu inceapa.
Parerile sunt impartite deh.

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Fetelor, ati vazut ca povestea nasterii Monicai este la articole? Ce frumos. Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Xor spune:

subiectul alaptat...a mai fost discutat pe aici si vad ca revine....
Personal Nu cred ca m-as fi simtit vinovata daca nu as fi alaptat, la fel cum Nu ma simt vreo eroina ca mai alaptez inca...Nu privesc cu alti ochi mamele care nu au alaptat si nici nu le citesc posturile "cu alta intonatie"...deasemeni alaptatul nu mi se pare deloc un lucru intim ci un lucru natural...Eu nu am fost alaptata decat 3 luni si cu toate astea nu ma simt vreo eroare umana sau un esec al societatii....
revin ca s-a trezit

Mergi la inceput