Bobocei de sept-oct 2008 (218)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Nikole, nici eu nu mai pot sa-i fac Elsei masaj pe tot corpul dupa baie inca de cind avea vreo 6 luni, daca-mi amintesc eu bine. Ca nu mai sta! In schimb ii fac un masaj la picioare, la asta nu se impotriveste.

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Asaaaaaaa,

Am culcat gaza si am revenit...

In primul rand vreau sa va multumesc din suflet tuturor celor ce ne-ati adresat cuvinte frumoase si pupici, va imbratisez si eu cu drag si va doresc asemenea puiutilor vostri!!!
dyanira, andy_galro, Ramo, baby_boy, andy.p, piolica, Ada, iepurila, Alina, Xor, luminita, babytza, Joy, angelyna, cosmy, lavida, tzitziri, felicic, anamona, babymom, laureta, claudinna

Dya lui Matei nu ii spunem niciodata simplu Tudor ci doar Tudor-Matei atunci cand suntem impreuna cu verisorul lui de la Timisoara pe care il cheama tot Matei (Costin ) plus Victor.. Asa ca pe unul il strigam Victor Matei si pe celalalt Tudor Matei. In rest numai Matei!

camicreata bine ai venit. Sa-ti traiasca bebelicul mare, Sebastian!!!

c_valy bine ai revenit!! Sigur ca te primim! Eram onisnuita cu tine ff activa si apoi brusc, ai disparut! Ntz, ntz, ntz!!!

Ramo desi nu mai alaptez de ceva vreme, nu ma derajeaza absolut deloc posturile despre alaptat indiferent daca sunt ale tale sau a altor mamici care alapteaza!!! Va felicit si va sustin din inima!!! V-am mai spus, eu am regrete si un pic de invidie... buna, daca pot zice asa...

nikolici ff tare gluma!!! Masaj eu nu-i ma fac gazei de cand a inceput sa mearga singurica si sa foloseasca des manutele, consider ca acum isi foloseste singurica muschii... De stat sta la masaj... ca o matza care toarce.... dar ii fac numai cand ne alintam si nu in fiecare seara cum ii faceam pana acum..

laureta imi pare tare rau de febra micutzei, e asa de enervant cand nu sti de la ce face si astfel nu sti ce si cum sa tratezi.... Sper totusi sa descoperiti repede si sa se faca puiutza bine!!

CD offff. Ma si pentru Miku sa se faca bine si sa nu mai vada spitalul decat cand o naste nevasta-sa!!!! Felicitari pentru 6 saptamani!!! Eu as paria tot pe baietel... dar vad ca sunt in minoritate rau!!!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

viitoare sirena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Citat:
citat din mesajul lui piolica

Nausica, nu a fost absolut deloc cu adresa la tine, daca tu asa ai inteles, imi pare rau.

Stai linistita, nu am simtit absolut deloc ca e ceva cu adresa la mine, dar mi-a parut rau sa-mi dau seama ca postul meu ar fi putut deschide rani. Eu insami m-am simtit de multe ori prost cind le auzeam pe fete cum alapteaza peste tot, in timp ce eu scirtziiam cu pompa la ore fixe. Si stiu ca lucrul cel mai normal este ca alaptarea sa inceteze firesc, atunci cind copilul nu mai vrea, chiar daca asta se intimpla la 2 luni, cum a fost cazul Feliciei. Pe mine daca ma intreaba cineva de ce m-am oprit la 8 luni, spun ca s-a terminat laptele. Stiu ca Ramona ar spune ca nu exista asa ceva, si ii dau dreptate, dar in cazul meu (alaptare natural-artificiala, sau cum naiba sa-i spun) a fost un context, intr-adevar independent de Ania si de dorintele ei, care a dus la incetarea alaptarii. Imi scazuse sensibil productia si eram in concediu in Grecia. Si n-am fost dispusa sa stau in casa sa ma mulg din ora-n ora, in loc sa ma balacesc cu fi-mea. De muls in public inca n-am auzit. Oricum, atunci chiar am simtit ca e ok sa ma opresc, sint impacata, cum probabil ca sinteti cele mai multe dintre voi, cele care nu mai alapteaza.

Dar, uite, prietena mea care a nascut acum 3 saptamini, incepe deja sa se dea pe brazda, si asta numai pentru ca primeste sfaturi aiurea. Doctorita ei i-a spus sa nu-i dea lapte mai des de 2 ore jumate, trei. Hello? De unde si pina unde? La trei saptamini? Sfaturile de genul asta chiar ma enerveaza, ca si intrebarile de genul "cit mai ai de gind sa alaptezi?"

Dar stiu ce zici, si da, intrebarile de genul "de ce nu mai alaptezi?" iti pot face viata amara, mai ales daca sint puse pe un ton superior.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

nu pot incarca filmuletul de la baita pe youtube... ma chinui de dimineata... uff

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Cand sari de bucurie, atentie ca nimeni sa nu-ti ia pamantul de sub picioare. (Stanislaw Jerzy Lec)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

LA MULTI ANI CARMEN!!! SA FII SANATOASA SI FERICITA!!!!

Ma duc sa-i fac gazei un spanac, ca e singura mancare care se face repede si o am permanent in congelator!!

pup

Aaaaa, poze nu am, doar am filmat aseara... imi pare rau! Daca reusesc sa descopar cums e pun filme on line, am sa pun faza de inceput cand am intrat in casa si i-am facut surpriza...

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

viitoare sirena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Piolica, te pup si eu... sunt chiahuna, dar ce sa fac

Succes la doctor, sa scapati cat mai usor! La fel ii doresc si Biencutului, si celorlalti bobocei bolnaviori.

(si cei sanatosi, cum zice Nausica, sa fie sanatosi ca la asta accedem toti)

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

piolica eu l-am alaptat pe Alexei, mixt 3 luni. La intrebarile mai alaptezi/mai suge/san suge am raspuns intotdeauna "din pacte nu". O faceam pe un ton ferm cat sa inchid discutia si spuneam, daca persoana din fata mea merita efortul ca din pacate nu m-am documentat suficient asupra subiectului inainte sa nasc. Acum raspun simplu "da si inca nu am decis sa ma las, vom vedea".
Nausica ceea ce ai facut tu se numeste alaptat natural indiferent ca a fost cu pompa, Ania a baut laptele tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Piolica imi pare rau de vecina ta si de intamplarea la care a luat parte fara oia ei. Nimeni nu are dreptul sa admonesteze alta persoana pentru un lcru atat de intim; sa-i ofere sprijin, da, dar atat si numai daca persoana care ar vea nevoie este de acord si se simte bine. Sunt imprejurari foarte dese in care alaptatul este foarte dificil, vezi situatia lui babymom de acum cativa ani, sau chiar ce a patit Nausica cat timp a fost in concediu.

Ce spun eu legat de lapte se aplica intr-un anumit tip de situatie standard sa-i zic asa in care mama trece pe alimentatie mixta si tot sare mese de san in avoarea laptelui, pentru ca nu mai are incredere in fortele ei, sau pur si simplu are o perioada mai proasta. Laptele in realitate pleaca foarte usor daca nu te muncesti sa-l tii acolo cand trebuie dar deja astea sunt chestii de nuanta si nu inseamna ca o mama care a ales alimentatia mixta si nu a gasit suportul necesr la timp a facut greseala vietii ei renuntand la "hrana vie".

A propos de "cand mai alaptezi"... cu tristete va anunt ca majoritatea vovilor pe care le auzim si din cauza carora ne plangem nu sunt ale strainilor ci ale familiei, mama, soacra (femei deci care au avut si ele copii), in multe cazuri sotii sau fratii - nu-i putem ignora ca sunt idioti din pacate, ne-ar da peste cap tot sistemul de valori. Din pacate in unele cazuri udele chiar impiedica alaptatul corect cu buna stiinta, avand sincer impresia ca fac un lucru corect si permisibil. Asta e lucrul care ma doare pe mine de fapt, din cauza asta ajung sa rag de furie nu alta.

Fug ca am inteles ca si-a pus Anda cereale cu lapte praf in cap .

Acum vreo 2 zile parca scrisesem de ce i-am raspuns eu soacra-mi cu doamne fereste cum sa-i dau sticla? e fapt am intrebat foarte spontan "nu i-am dat, de ce?" in conditiile inc are tocmai ii spusesem ca am lapte destul. Incurcasem converstiile si nu vreau sa ma luati drept vreo fanatica de genul doamnei din farmacie.

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2312" target="_blank">Votati mobila 1
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2311" target="_blank">Votati mobila 2
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2310" target="_blank">Votati mobila 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Cand sari de bucurie, atentie ca nimeni sa nu-ti ia pamantul de sub picioare. (Stanislaw Jerzy Lec)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Intru si eu sa dau raportul:o noapte linistita cu trezire la 6,30 ptr laptic,muci din ce in ce mai putini,kk la fel,din pacate.
Ma pregatesc sa plec si nu mai intru pana dupa sedinta
Am masurat-o pe Alexia,are 80 cm.

Piolica multa sanatate Elsei

Nausica cu Andy am procedat si eu ca tine,muls pana pe la 3 luni,apoi am renuntat,n-am mai putut...cred ca de aici si frica cu Alexia,cu ea din pacate am renuntat si mai usor,psihic nu eram pregatita de muls...regret nespus,Alexia sugea,Andy nu.

Adamulti ici ptr voi.

Nocom fff frumos ce ati facut,parca-l vad pe Matei ce surprins a ramas

Lumi ma bucur ca ati avut o noapte mai linistita ,masaj eu nu-i mai fac gazei,nu sta o secunda...poate reusesti cu filmuletele

Dya imi pare rau de noaptea avuta

valy bine-ai revenit

Ramo scrie in continuare ca scrii bine

Nikolici vazusi filmul??

Laureta sper sa scapati cat mai repede cu bine de toata treaba asta

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput