Bobocei de sept-oct 2008 (218)
Raspunsuri - Pagina 21
Nausica spune:
Am vazut ca vorbiti despre siguranta in casa. Eu am lasat-o pe Ania un timp, sa vad ce se intimpla, si dupa ce am vazut cam care-i sint intentiile, am procedat la urmatoarele masuri:
* pus protectii la prize
* blocat zona dificila, plina de cabluri, din spatele calculatorului (i-am pus niste obstacole in fata, si acum zona s-a transformat in locul preferat pentru aruncat obiecte - de acolo de recuperam cheile, telecomanda, telefonul)
* asigurat dulapurile de bucatarie cu oale, provizii, cos de gunoi etc (am sperat sa nu fie nevoie dar, dupa ce s-a prins ca usile acelea se deschid, numai acolo voia)
* golit un sir vertical de sertarase din bucatarie pe care nu le puteam asigura si care acum sint pline cu rahatzisuri de-ale ei.
* indepartat, pe cit posibil, obiectele contondente sau care se pot sparge - asta devine din ce in ce mai complicat, pentru ca ajunge din ce in ce mai sus.
Am o problema cu cablurile (nu toate sint bagate prin canal-cablu si din cind in cind i se pune pata pe ele) si cu cele trei trepte pina la bara de siguranta. N-am cum sa pun bara de jos de tot si ii face maaare placere sa se catzere pe astea trei trepte. (Haha, as we speak tocmai am auzit-o tragind de bara). A invatat-o ta-su sa le urce si sa le coboare cu spatele, dar ea se duce si se agata de bara si apoi o fura peisajul si uita ca are "prapastia" in spate.
In rest, o las sa faca ce are chef, adica sa scoata cartile, dvd-urile, sa le aranjeze, sa le mute. Drept pt care si-a si pierdut aproape complet interesul pt ele.
Nausica spune:
Asa, mai erau niste intrebari la care n-am raspuns.
Fructe deshidratate nu i-am dat, pentru ca nu mi-a trecut prin cap. Dar mi se pare o idee buna.
Kiwi tot incerc sa-i dau si ma enervez ingrozitor ca nu gasesc coapte. Si daca incerc sa le las sa se coaca, se strica inainte de a se coace. Eu m-am luat dupa Super Baby Food in care scrie ca e ok sa le dai incepind cu 8 luni. Autoare cartii chiar mentioneaza alimentele care pot da alergii si despre kiwi nu spune nimic. Cica si semintele sint safe, doar sa nu te sperii daca le vezi in caca.
Last but not least, Luminita mamica anului, clar!
andy_galro spune:
Neatza!
claudinna multumim frumos suntem bine....adica bubitele nu s-au inmultit, ii dau Fenistil Gel si Claritine si doctorita a zis sa continuma tot asa ca nu e boala contagioasa doar o alergie se pare la detrgentul de haine care l-am schimbat ca in rest nu am schimbat nimic....doar ca de 2 nopti se trezeste tot la 2 ore si eu sunt cam
nocom felicitari pentru petrecere!!! poate ne arati si poze?
CD multa sanatate Mikului
laura 
tzitziri sa stii ca eu te inteleg foarte bine si ma regasesc de multe ori in ceea ce spui si imi dau mult curaj cu mersul inapoi la servici
piolica nici eu nu cred ca suntem in 2 tabere si cred ca fiecare alapteaza cat de mult si cum poate si daca nu/ nu se mai poate asta este,.....asta nu ne face mai putin mame ca doar nu ne parasim copiii....asa ca stai linistita si povestetste-ne ce mai face Elsa
dyanira spune:
Neata!!!
Ce o fi oare cu trezirile astea ale boboceilor???????Andrei e unul din campioni are 4-5-6-7-8-9 nu mai stiu ca le pierd numarul.Si nici macar nu stiu care e cauza nu pare ca il doare nimic.Eu in schimb dimineata sunt chiauna.Iar tati a renuntat sa mai doarma cu noi in camera doarme singur in sufragerie ca dimineata era saracu rupt si trebuia sa plece la munca pt 10-12 ore.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
luminita2008 spune:
neatza!
am dormit de la 01.00 la 06.00, apoi mici atipeli pana la 07.30... iar am avut circoteca, tot cu Edi, pana la 01.00
... in rest, muci mai putini azi, suntem pe drumul cel bun!
camicreata, bine ai venit!
feli, vreau poze cu falkone bec!
f frumos ai povestit despre cum vrei sa-l cresti pe Vlad
. sper sa fi primit si eu macar putin din intelepciunea ta si sa pot face la fel cu hunisorii mei.
monica
, rabdare si nervi de otel... altceva nu ajuta, pe bune! si pe bune ca o sa fie mai bine peste ceva timp! sanatate multa!
ma bucur ca mai scrii si aici, dar sa stii ca oricum te urmaresc si la dovlecei
.
c.valy, welcome back! io te primesc!
laureta, si eu te pup si va pup, tot fara numar! tine-ne la curent! sanatate multa.
Ada
, iti doresc o zi usoara, nici mie nu-mi ajung 5 ore de somn
.... poate la noapte va fi mai bine!
claudinna, imi pare rau ptr noaptea agitata, e f buna ideea de schimbare de mediu, macar ptr moralul vostru si sper sa ajute! va pupacesc cu drag!
despre somn, inca nu s-au reglat ziua, azi iar au dormit binisor dimneata. pe mine nu ma deranjeaza sa aiba doar un episod pe zi de somn, e firesc de altfel si vad ca dorm si mai bine noaptea, dar inca nu s-a stabilizat totul, azi e asa, maine altfel, ei dorm in contra timp si de aici vine greul. dar sunt sigura ca trec eu si peste asta.
nocom, fffff frumos!!! o sa tin minte! pozeeeeeee!??!! pupici

nausica
LA MULTI ANI, FCE!!!
Sa fii sanatoasa, fericita si sa te bucuri alaturi de cei dragi de o zi minunata!
revin sa va arat cum a fost aseara la baita hunilor, ca doar am promis!
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Cand sari de bucurie, atentie ca nimeni sa nu-ti ia pamantul de sub picioare. (Stanislaw Jerzy Lec)"
300 spune:
Morning!
La multi ani, Carmen! O zi cat mai frumoasa!
Multumim de cafea, e buna tare si acum ne ocupa si de micul dejun. Daca va spun la cat m-am trezit ma luati la bataie asa
Ramona,
de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2312" target="_blank">Votati mobila 1
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2311" target="_blank">Votati mobila 2
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2310" target="_blank">Votati mobila 3
piolica spune:
Nausica, nu a fost absolut deloc cu adresa la tine, daca tu asa ai inteles, imi pare rau. Si daca mai fac chestii de genul asta, zi-mi direct, e mult mai usor sa rezolvam pb asa!
Hai sa va spun de ce am zis. V-am povestit de vecina mea farmacista, care la 6 grade isi tinea bb de 3-4 saptamini cu capul gol. Ei bine, bebe are acum aproape 3 luni, iar mama nu-l mai poate alapta de 2 saptamini. Asta este problema ei, as zice. Ei bine, nu e! Pt ca s-a gasit o doamna care este clienta lor la farmacie sa-i faca morala de ce nu-si mai alpteaza copilul si ca ea nu stie de ce-l priveaza si multe altele, care sint chestii destul de intime. Doamna, clienta, are un copil de 2 ani si ceva pe care inca-l alapteaza. Eu zic ca e alegerea ei. Si foarte bine face. Insa, pe fondul discutiei de ieri, la misto spun ca o sa alaptez pina se marita fata, pina merge baiatul la facultate si altele, sa stiti ca ma gindeam la vecina mea daca si ea putea sa spuna acelei doamne la misto ca nu mai alapteaza! Este foarte greu sa raspunzi la astfel de intrebari - de ce nu mai alaptezi. Eu zic ca e mai usor sa raspunzi la intrebarea inca mai alaptezi, pt ca asta e o intrebare stupida, pusa de un om stupid pe care il poti lua ca atare. Dar cind te intreaba de ce nu mai alaptezi si chiar iti face morala si te ia cu dragostea fata de prunc si alte alea, e al dracu' de greu. Cred ca si ea isi iubeste la fel de tare copilul ca si una care inca alpteaza. Poate ca face chiar mai multe ca sa acopere acest gol, poate nu!
Am zis ca mi se pare ca parca am fi in 2 tabere si nu ca neaparat sintem. Eu am ramas cu un regret mare ca nu am putut alapta mai mult, am invatat multe de la voi si sper ca la bb 2 sa-mi iasa. Si daca n-o sa-mi iasa, nu o sa fac o tragedie din asta, sint vaccinata acum.
Imi pare rau ca nu v-am spus povestea inca de ieri, nu s-ar fi creat aceasta confuzie.
Daca inca sint dubii in privinta asta, putem sa ne auzim pe PM. ![]()
Mamica fericita de bebelina Elsa
piolica spune:
si acum punct si de la capat.
La multi ani fce!
Nocom, mi-a placut ce surpriza i-ati facut lui Matei! Si ce frumos a reactionat el. Vrem poze!
Laureta, multa sanatate Biancai.
Ada, o zi buna iti doresc. Si eu sint cam chiauna, Elsa iar s-a trezit pe la 1 noaptea cu musii in git si pina pe la 2 ne-am chinuit sa-i desfundam cumva nasul / gitul. Eu nu am mai adormit pina pe la 3:30, dar noi sa fim sanatosi. Azi ma duc cu ea la pediatru, sper sa-mi dea un tratament eficace pt ea.
Sa ne auzim cu bine
Mamica fericita de bebelina Elsa
nikolici spune:
Pt ca am citit-o pe Lumi, vroiam sa va intreb in general dupa baitza voi mai faceti masaj copiilor, dar dat cu crema/ulei? Personal am renuntat in vara la astfel de practici, iar acum chiar daca as vrea nu reusesc sa o tzin intr-un loc mai mult de 30 de secunde.
Lumi felicitarle mele pt reusita!
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
luminita2008 spune:
nico, e semi-masaj as zice, nu reusesc sa ii pun pe burta de ex, c-o iau la fuga. dar ii masez pe picioruse, (le place mult si ne-am obisnuit cu asta, ei isi tineau piciorusele stramb cand erau mici, deci atunci se impunea, acum o facem de placere, a mea si a lor), si pe spate/umeri si manute, cum reusesc, ca ei stau pe spate, altfel ii pierd, cum ziceam
.
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Cand sari de bucurie, atentie ca nimeni sa nu-ti ia pamantul de sub picioare. (Stanislaw Jerzy Lec)"