Bobocei de sept-oct 2008 (218)
Raspunsuri - Pagina 20
nikolici spune:
Apropo de repriza de somn, Karina si-a cam scos somnul de dupa amiaza, il baga pe ala de dimi, iar dupa amiaza zici ca si-a dat drumul la cheia de la jucarie si fugi in stanga, fugi in dreapta.
De cand a invatzat sa se dea jos din pat, numai este stare sa o adorm nici macar cu plimbeala prin pat si trasul de toate cele de pe langa pat, pana nu se da de nspee mii de ori jos din pat sa traga si de dulap, sau rafturi nu se lasa.
O sa capiee cu programul ei...sper sa fie doar o etapa.
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
nikolici spune:
Multa sanatate tuturor bebicilor bolnaviori!
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
nikolici spune:
cosmy vreau si eu programelul in care ati facut poza asta http://family.webshots.com/photo/2051192220104349473fXoCdc Super originala.
nikolici spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui c.valy SCZ ca raspund si eu nikolici incearca prin picasa daca il ai Luca Danielaici cu mine |
mersic mult

claudinna spune:
chiar ca e super colajul ala!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
www.okey.ro/claudette/index.php/mare-concurs-mare-un-vot-va-rog.html" target="_blank">blogul cu basca participa la "Festivalul Blogurilor Gustoase"
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
nikolici spune:
Si inca unsa si ma duc la bucatarie:
Un urs, un leu si un purcel se întâlnesc. Ursul zice: "Daca eu mormai în padure, toate celelalte animale tremura; de frica;". Leul zice: "Daca; eu rag în jungla;, toate celelalte animale fug de frica." Purcelul zice: "Ce faceti voi, nu-i mare scofala. Eu doar tusesc o singura; data;, si toata; planeta se vaccineaza;!"
Nausica spune:
Lavida, imi propusesem sa nu mai insist pe subiect ca sa nu se mai simta nimeni prost (desi nu asta fusese intentia mea, sa le blamez in vreun fel pe mamele care NU mai alapteaza), dar pentru ca mi-ai pus o intrebare, o sa-ti raspund.
Am alaptat-o pe Ania exclusiv, pina la 8 luni, dar cu pompa. In prima saptamina am insistat cit am putut cu pusul la sin, dar Ania adormea in loc sa suga si tot pierdea in greutate. Asa am inceput sa ma pompez, lactatia s-a instalat si reuseam sa scot laptele bine si, uite-asa, m-am trezit ca am ales varianta cea mai incomoda.
Evident ca am avut si eu regrete, ca mi-am reprosat ca n-am insistat mai mult, etc. Dar, cum spuneam si in postul meu de ieri, am depasit de mult faza asta si acum reusesc pur si simplu sa ma bucur pentru voi. Si v-am spus asta in contextul in care va plingeati, multe dintre voi, de presiuni din partea unor diversi bagatori de seama care isi permit sa-si expuna parerile personale despre momentul pina la care o mama trebuie sa-si alapteze copilul.
Departe de mine gindul de a separa mamele care alapteaza si a le urca pe un soclu. Daca spuneti ca ii "pupati pe toti bebeii bolnaviori" rezulta cumva ca de cei sanatosi vi se rupe? Nu cred.
Nocom spune:
Neataaaaaa!!!
Am avut o super petrecere!!!!
Cand l-am adus acasa pe Matei de la gradi, tati ne astepta in curte si ne-a zis ca s-a luat curentul, sa intram incet in hol, sa ne dezbracam si sa intram in sufragerie.... Matei se tot plangea ca nu vede nimic si sa gasim ceva ce face lumina.. A venit tac-su cu camera video, cica sa-i faca putina lumina pe jos sa vada copilul pe unde merge... Si asa, cu ochii in pamant a intrat puiul in living si atunci am prins toate luminile si bunicii plus nasii si fetitele lor au strigat SURPRIZA!!!! A ramas Matei masca, tremura tot de emotie, se uita la tavanul plin de baloane si geamurile si peretii pline de ghirlande si afise cu LMA Matei.... si ii venea sa planga!!! A sarit in bratele maica-mi, a astat acolo ceva vreme, apoi la tata, apoi la mine si cand a ajuns la tac-su nu-i mai dadea drumul!!!! 

Mi s-a umplut inima de bucurie pentru 10 ani cand l-am vazut asa de fericit!!! Este prima oara cand ii serbam ziua de nume, caci pana acum am zis ca e prea mic ca sa inteleaga ceva...
Nu am apucat sa citesc nimic din urma, revin cand o adormi pitica de pranz, dar cum s-a trezit abia la 9.30... nu stiu cand mai pupa somn azi..... ![]()

mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)
viitoare sirena
gaia.nevia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nausica Daca spuneti ca ii "pupati pe toti bebeii bolnaviori" rezulta cumva ca de cei sanatosi vi se rupe? Nu cred. |
ca de obicei... demential spus.
buna dimineata si de la noi, pe fuga. Radu s-a trezit la 5, s-a jucat pana la 7, apoi am adormit amandoi, ca sa ma trezeasca Teo la 8... si tot asa.
In concluzie am dormit de la 12 la 5... de ce nu imi ajunge?!?!?!
Nu am apa calda si dinpre copii miroase... a caca....

Ma duc sa ma impusc daca nu m-au terminat rusii inca.
Gaia, mumă pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri

cu mine